όχι ότι μου πέφτει λόγος πάντως, αλλά η πορεία από το περσινό σύνολο του ΟΣΦΠ που έπαιξε αρκετά καλή μπάλα στο πρωτάθλημα και είχε προοπτικές στο τωρινό πράγμα είναι ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής.
όχι ότι μου πέφτει λόγος πάντως, αλλά η πορεία από το περσινό σύνολο του ΟΣΦΠ που έπαιξε αρκετά καλή μπάλα στο πρωτάθλημα και είχε προοπτικές στο τωρινό πράγμα είναι ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
Διαφωνώ,ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής είναι να πέρνεις το νταμπλ και την επόμενη χρονιά να ενισχύεις την ομάδα με τον Μίτου,να χάνεις τελικό κυπέλλου από τον Νταμπίζα,να φέρνεις Καραγκούνη παρουσιάζοντας τον σαν τον μεγάλο ηγέτη,να παίζεις σε πρωτάθλημα για 2 και να βγαίνεις 3ος(Γεια σου Χενκ Γουίνερ),να σκας 2 μύρια για 23 Μποτινέλι ενώ σου χρειαζόταν μόνο ένας(Μποτινέλι),να ενεργοποιείς οψιόν αγοράς σε Μάτος και Ιβ και να τους δίνεις δανεικούς και άλλα πολλά τα οποία θέλω να ξεχάσω.
Το να έχεις σκάουτερ τον Πίπη Λιβαθηνό και κόουτς Χανς Μπάκε είναι λευκή πετσέτα πάντως,όχι αυτοκαταστροφή.
Ας χάσουν και ένα πρωτάθλημα οι γαύροι,δεν θα πάθουν τίποτα.
Last edited by Nasum; 18-01-2010 at 17:07.
Мама Люба давай, давай, давай
Σωστος.
Κατσε να δούμε αν το παρούμε με το καλό φέτος.
Πάντως λένε οτι τα λεγτά απο CL καλύπτουν τις τρύπες και τις υπερβάσεις φέτος και πέρσυ. Οπότε φοβάμαι για το τι θα πάρουμε αν πάρουμε το καλοκαίρι.
I don't do drugs. I am drugs.
Ε, ναι, καιρός είναι να χάσουμε και ένα πρωτάθλημα, δεν είναι κακό. Αλλά καλό είναι να γίνεται μέσα στα πλαίσια την λογικής, χάνεις ένα πρωτάθλημα γιατί φτιάχνεις κάτι και είναι ακόμα στο στρώσιμο, εμείς χάνουμε πρωτάθλημα γιατί μονίμως γκρεμίζουμε.
Όσο για ρεσιτάλ αυτοκαταστροφής, έχουμε ακόμα για να ισοφαρίσουμε την απόλυση Λεμονή.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Νομιζω πως αυτο που σου λεει ο Μιτς ειναι οτι ενω συμφωνει μαζι σου για την εικονα της ομαδας και διαφορα αλλα τετοια σχετικα με την αποδοση και τη θεση του Ολυμπιακου, τα παρουσιαζεις λες και το -7 δεν ειναι αντιπροσωπευτικο και επρεπε να ειμαστε στο -14 ξερω γω. Που δεν ισχυει, γιατι το -7 ειναι απολυτα λογικο με βαση την εικονα ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ομαδων γιατι εμεις ειμαστε αισχροι και εσεις ειστε μετριοι προς κακοι με ελαχιστες εκλαμψεις καλου ποδοσφαιρου σε ματς με μικρες ομαδες. Τωρα αν διαφωνεις ΚΑΙ με αυτο....
![]()
![]()
![]()
εντάξει τα δικά μας είναι γνωστά και αξεπέραστα αλλά προέκυψαν στα πλαίσια α)ενός ανίκανου γιου του μπαμπά του με διάφορους άχρηστους τσάτσους για προσωπικό β) της απίστευτης σύγχυσης των οπαδών για θέματα κάθαρσης/ενίσχυσης της ομάδας γ) ο οσφπ παρέμενε ισχυρός αντίπαλος μετά το νταμπλ.πέρσι βγήκαμε τρίτοι στην κανονική διάρκεια αλλά οι απο κει βουλιάξαν μόνοι το καράβι τους σαν τους πειρατές στο αστερίξ.ωραία είναι δε λέω αλλά έχει ένα ενδιαφέρον πως προέκυψε από το πουθενά!
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
@φιξξξξξξξξξξξξξξερ, καταρχήν υπερβάλεις πάλι, απάντησα τι περίμενα
![]()
Rock or Nothing
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
μαλακίας αλλά και γκονζάλες μαζί.
Ε ναι ρε, τι το ψάχνεις, είπαμε οι γαυροι παίζουν μόνοι τους παντού κι εμείς είμαστε με το καυλί στο χέρι μπας και μας αφήοσυν να την παίξουμε. Άσε που δεν ασχολούνται ποτέ με το τι κάνουμε εμείς, μόνο με τα της ομάδας τους, αμέ. Ο Σισέ έχει αφισέτο αναστοπουλου στον τοίχο.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club