Αρπάχτηκαν οι Πασολεδες με τα αρειανά.
εχω ακούσει δύο εκδοχες. μια ότι οι πασολεδες δεν ανέχονται ξλενους στην πόλη τους και η αλλη για σφυριγμα.
λεπτομερειες με το περας της αναμέτρησης.
Αρπάχτηκαν οι Πασολεδες με τα αρειανά.
εχω ακούσει δύο εκδοχες. μια ότι οι πασολεδες δεν ανέχονται ξλενους στην πόλη τους και η αλλη για σφυριγμα.
λεπτομερειες με το περας της αναμέτρησης.
I don't do drugs. I am drugs.
oi gavroi oi epistimones giati plakononte sti gkavala ?
the game is the game
ηρωικο ντου των ατρομητων γαυρων στην οικογενειακη κερκιδα στην καβαλα
ρε τους Κονανς
στην έναρξη πάντως μπήκαν αγκαλιά , και λογικό μιας και απ ότι ξέρω στον πρώτο γύρο είχαν πολύ καλή φιλοξενία στο Χαριλάου (σοβαρά καλή)
Στην Καβάλα έχουμε ωραία , κρατάω δήλωση ενός θεόρατου τύπου "Εγώ είμαι Καβάλα , μπήκα μέσα και έφαγα ροπαλιά εδώ (δείχνει κεφάλι) από τους μπάτσους, είμαι Καβάλα έ (δείχνει το μπουφάν του) και έφαγα ροπαλιά από τους μπάτσους".
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
GAVROS KI O MPATSOS !!@@!!`
the game is the game
Μπράβο ρε Ούλτρας τα ξεμουνιάσατε τα γυναικόπαιδα.
Last edited by Nasum; 17-01-2010 at 19:10.
Мама Люба давай, давай, давай
πάντως μέχρι τώρα σε 3 γήπεδα είχε 2 αγώνες με ένα εισιτήριο, Περιστέρι , Γιάννενα Καβάλα
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Κανα λινκ κανείς για να δούμε τον αγώνα; Το μπεμπίνιο γαμιέται.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Μπηκαν τα αρειανά μέσα. αλλά ακόμα και άτομο που ήταν στο γήπεδο δεν ξέρει ακόμα γιατί ακριβως.
Ρεσιτάλ γαύρων στην Καβάλα. Φίλος καβαλιώτης λέει δεν κυκλοφορούσαν στην πόλη. Περισσότεροι γαύροι στο γήπεδο.
Και λέει ε δεν νομίζω να γίνει τίποτα στο γήπεδο οικογένειες παπουδια και κάτι καμένοι είναι από καβαλιώτες. ε τελικά είχαμε συμπλοκή γαυρων στόκων με οικογένειες. Βούτηξαν και πανώ.
I don't do drugs. I am drugs.
darbyshire μεγαλη λατρεια!!!![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Γιατί, δεν είναι; Αλλά τον έπιασε Οσκαρισμός κι αυτόν. Μαλακίες γενικά, 0-1 θα το πάρουμε και θα πονέσουν τα μάτια μας, καμαρώνω Γκαλίτσιο πάντως.
γιατί γίνεται πόλεμος στην Καβάλα ρε; Τι παίχτηκε κι έγινε ντου;
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!