Άντε γαμήσου ρε psolo magnera να πούμε
Άντε γαμήσου ρε psolo magnera να πούμε
rage for order, μερικές φορές φαντασιώνομαι αυτό το κωλόγιδο που έχεις για άβαταρ να ποστάρει τις αρχιδιές που ποστάρεις και μετά να το αρχίζω σε τρελά κλωτσίδια. Παίζει να είσαι μακράν ο αντιπαθέστερος χρήστης του πολιτικς και σ' αυτό να συμβάλλει το γίδι σου. Κάνε τουλάχιστον μια προσπάθεια και άλλαξε το, βάλε λογκο κουινσραιχ, βάλε κάνα αλφαδάκι, κάνα σκιν να σπάει σβάστιγκα, κάνα v for vendetta, κάτι, ξέρεις εσύ.
αντιθετως, απ'τους λιγους συμπαθεις του πολιτιξ ειναι.
this is radio freedom.
εσύ θεωρείς σοβαρή και την ladykiller όμως.
ολα τα συντροφια υπεροχοι ειναι![]()
this is radio freedom.
είμαι σοβαρή
KhalkjiSpoiler
satan was a lez
zofos are back zofos were everewer
δεν έχω άλλες ερωτήσεις.
εμένα είπες δογματικό πολίτικλι κορρέκτ τύπο ρε ΑΡΧΙΔΙ;!
Ο Ντήθωρ είναι βλάκας και μικρός Ντράγκονλορντ που κάνει ερωτήσεις πρωτοετού like the one he is, αντίθετα με όλους εσάς τους Κάλκηδες, Λέιντικίλερς και Ικόνοκλαστς (δεν λέω ρφο γιατί αντίθετα αυτός μπαίνει σε συζήτηση) που τα 'χετε όλα αυτά -αςπούμεγελάειοκόσμος- μια για πάντα λυμένα. Το ερώτημά μου εμένα είναι γιατί κάθεστε και ποστάρετε ακόμα αφού έτσι. Είστε τόσο γαμημένα αργόσχολοι που η διασκέδασή σας είναι το να ποστάρετε εγκάθετα σχολιάκια μηδαμινής ευφυίας και χιούμορ, προέκταση κάποιον βάσεων που δεν μπαίνετε ποτέ στον κόπο να εξηγήσετε; Γιατί δεν χώνεστε πίσω στα λαγούμια, τις ποντικότρυπες, τις κοβς σας, γιατί δεν πάτε στο διάολο γενικά μήπως μιλήσουμε σαν άνθρωποι κάποια στιγμή;
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Χαχ, σοβαρά τώρα, περιμένετε να συζητήσουμε σοβαρά για το ένοπλο μέσα από το ER; Ή γενικά μέσω ιντερνετ;
Γιατί, τι φοβάσαι μη σε δέσουν;
Όχι, χαζές δήθεν ειρωνικές απαντήσεις της φάσης φοβάμαι. Τη φάση που προσπαθεί ο καθένας να πείσει ότι ο άλλος είναι πιο ηλίθιος.
Ξέρεις.
Καταρχήν είναι ενθαρρυντικό που θεωρείς τους άλλους ένοχους
Δεν φτάνει ο θάνατος ενός αθώου για να τρομάξει τον κόσμο. Μπορεί να το έκανε τότε αλλά πάει ξεχάστηκε σαν τόσα άλλα. Τελικά διαφωνείς ότι αυτοί που θέλουν κάμερες και στον κώλο τους, μπάτσους έξω από κάθε πόρτα, 0 δικαιώματα τα θέλουν όχι γιατί φοβούνται τους πυρήνες ή την σέχτα ή τον εα αλλά κυρίως για άλλους λόγους;
v for vendetta πάει το πήραν οι φασίστες (που αν το παίξουν καλά μπορεί να γίνουν αρκετά επικίνδυνοι.)
Και, μ' αρέσει όταν αγαπιόμαστε!