Τσάμπα το ρίβιου τελικά. Ψιλομαλακία το Falty DL.
Τσάμπα το ρίβιου τελικά. Ψιλομαλακία το Falty DL.
<εγγόνια>Παππού, Παππού, πες μας μια ιστορία για τα παλιά τα χρόνια!
<Παππούς> Λοιπόν, παιδιά μου. Κάάάάάποτε, παλιάάάά, πολύ παλιά... όταν οι Beatles βγάλανε το πρώτο τους LP (το Please Please Me) και οι Floyd πήγαιναν ακόμη σχολείο, (δηλαδή το 1963) ένας τύπος, ο Bruce Haack, ξεκίνησε την καριέρα του. Πήρε τα ναρκωτικά του, μπήκε στο studio του και ξεκίνησε να κάνει ηλεκτρονική μουσική. Βέβαια τότε τα transistor, που τώρα βγαίνουν σε κλίμακα 45nm, ήτανε κάτι μεγάάάλες λάμπες, οι λυχνίες κενού. Και όλα ήταν αναλογικά. Το δίσκο τον λέγανε Dance, Sing and Listen. Αυτός λοιπόν ο κύριος, το 1968 έγραψε ένα τραγούδι.
Αυτό!
Last edited by rat_poison; 09-01-2010 at 05:10.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
η αλήθεια είναι ότι γούσταρα αυτό εδώ πιο πολύ από τα μπέριαλς, τα μπλιμπλίκια που πέφτουν σε κάτι encompass είναι και πολύ ωραία.
τίποτα, απλά πιστεύω πως προσπαθείς να κάνεις φλέημ ή είσαι καθυστερημένη ή και τα δύο. End of Discussion.
Κατά τ' άλλα, ZOMBY ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??!?!
Προσπαθώ να κάνω φλέιμ. Στα ηλεκτρονικοπερίεργα. Λέγοντας την άποψη μου για τον ήχο κάποιου.
DAMN STRAIGHT.
Εσύ γιατί το παίρνεις τόσο πατριωτικά όμως βρε αδερφάκι μου? Πίπες του παίρνεις του Flaty DL?
Μια μαλακία ήταν και το zomby btw.
Ε τώρα ισοπέδωσες.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
ακριβώς γι' αυτό ρε μαλακισμένη είπα ότι περιμένω ναθινμανς, ικονοχλατς.
Γιατί εσύ δεν έχεις καμία σχέση με Zomby. Άλλα πράματα ακούς κι άλλα πράματα γουστάρεις. Μια βλακεία θα σου φαινόταν. Also known as "Η γνώμη σου για τον Zomby δεν μετράει"
Αγαμήσου τώρα. Attention whore.
αχαχαχαχα.. Είσαι ντίπ ηλίθιος Νικολάκη!
εγώ όμως μπορώ να γράψω ριβιού για zomby πείθοντας και μια μεταλλού να το ακούσει, εσύ????
![]()