άκουσα αυτό
Spoiler
αλλά και διάφορα άλλα σε αυτό το στυλ.
Όλα μου θύμισαν πολύ warp records και τον μπαμπά Richard D. James (aphex twin)
Αυτά τώρα και καλά είναι καινούρια η θεωρείτε ρετρό άκουσμα?
Spoiler
άκουσα αυτό
Spoiler
αλλά και διάφορα άλλα σε αυτό το στυλ.
Όλα μου θύμισαν πολύ warp records και τον μπαμπά Richard D. James (aphex twin)
Αυτά τώρα και καλά είναι καινούρια η θεωρείτε ρετρό άκουσμα?
Spoiler
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
σταθερη αξια 30 χρονια τωρα...
δυστυχως για αυτους δεν υπηρξε μεταγενεστερο hype
Ο teebee είναι ωραίος τύπος, γράφει ένα είδος *σκοτεινής dnb* που οι βλάκες το λένε neurofunk και ήταν πολύ στα πάνω του πριν κάνα 5-6 χρόνια. Οι noisia το ίδιο, είναι πιο χαρακτηριστικοί, είναι πολύ γνωστοί στην σύγχρονη dnb και πλέον έχουν γίνει (και) τρέντουλες, γράφουν grimes με foreign beggars και μπαίνουν στα τσαρτς:
Δεν είναι ρετρό, καλά είσαι!
ολλανδοί,τιί περιμένεις?
κάτι συνεργκασίες/remixes με enduser που έχω ακούσει γαμάνε!
τώρα που λες enduser, σκάει ο θεός χθες στο facebook και βάζει status:
so sick of everything "dubstep" right now. respect to everyone who never gave up on faster breaks & good hardcore music. i can appreciate tons of different styles, but come on - this shit has gone too far! booooring ;)
πόσο :teddy: ;
πράγματι,
δε συμφωνώ βέβαια,αλλά τον καταλαβαίνω.
Το λοιπόν αφού, όταν ταξιδεύεις είσαι αναγκασμένος λίγο πολύ να ακούς πέντε-έξι πράματα στα ακουστικά σου λίγο πιο προσεκτικά και μπορεί να δώσεις βάση εκεί που προηγουμένως προσπερνούσες. Για να μην παραπονιέται και ο νάθιμας να πούμε δυό κουβέντες για ετούτο το δισκάκι, περσινής συγκομιδής. Εκθειάστηκε λίγο στα μαγκς, κάποιοι ήσαν πιο ψύχραιμοι, πάνω κάτω πάντως planet mu είναι ο αδερφός δεν πέρασε απαρατήρητο. Δεν ξέρω αν ο FaltyDL έκανε τον πιο εμπνευσμένο δίσκο του '9, ούτε τον καλύτερο, ξέρω όμως ότι έκανε έναν απο τους πιο προσεγμένους και καλοδουλεμένους που άκουσα - κι αυτό είναι πάντα καλό πράμα. Έτσι συμβαίνει γιατί αυτός ο drew lustman είναι μεν "πρωτοεμφανιζόμενος", είναι μεν νευορκέζος και λευκός (ακα φλώρος) αλλά όχι τελείως άσχετος, έχει δώσει πολύ σοβαρά δείγματα σαν μιξαράς και γενικά τα έχει τα κοννέ του. Στον δίσκο ετούτο (δεν έχω ακούσει και άλλα δικά του πράματα) αποδεικνύει με σιγουριά ότι είναι και λαμπρός μαθητής. Έχει περάσει burial ρευστομηχανική πρώτου εξαμήνου (winter sole, anxiety), μια πρόοδο στο σκοτεινό λονδρέζικο garage (encompass), φίνο μπητάτο two-step (dionysos), boxcutter διαφορικό funk (to new york, our loss), aphex acid chosen lords I (the shape has come), λίγος πατέρας μ-ziq σε idm (truth), λίγη hyperdub εδώ κι εκεί, μετρημένα μπασάκια χωρίς υπερβολές, γενικώς ελαφρύ idm στους ρυθμούς, σίγουρα πολύ φίνο vocal sampling. Υπέροχη ατμόσφαιρα και εξαίρετο βάθος, πολύ δυνατή αισθητική επίσης. Μια χαρά όλα του μωρέ, πιασίματα, βυζιά, κώλοι, μουνιά. Ένα είναι το πρόβλημα νομίζω εγώ, δεν έχει σοβαρό πρόσωπο και χαρακτήρα. Είναι όμως μια εξαιρετικά φροντισμένη σούπα απο πράγματα, κάποιοι σίγουρα θα γουσταρίσετε, γι' αυτό και τόσες μπούρδες απο μέρους μου. + δεν έχω τι να κάνω μέχρι τις 9. Απολαύστε! (δεν έχω λινκς, μη ζητάτε)
http://www.myspace.com/faltydl
Encompass
To New York
ediT: έκανα review σε δίσκο ηλεκτρονικής του 2009 και δεν είπα ούτε μία φορά "dubstep". Do it faggots!
Last edited by ikonoklast; 07-01-2010 at 08:26.
Πραγματικά συγκινητικό ρίβιου
Θα κατέβει ασαπ
όταν έπαιξε ο μ-zig όμως, δεν ήρθες μαλακάκο.
Akira Kiteshi
Τι συμβαίνει όταν ένας σκωτσέζος με γιαπωνέζικο ψευδώνυμο παντρεύει τη dubstep με τα φλιμπεράκια απ' τα 80s;
http://www.youtube.com/watch?v=jN-SMV3ZyqU
Last edited by rat_poison; 08-01-2010 at 03:25.
Well, there's egg and bacon; egg sausage and bacon; egg and spam; egg bacon and spam; egg bacon sausage and spam; spam bacon sausage and spam; spam egg spam spam bacon and spam; spam sausage spam spam bacon spam tomato and spam;
Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει όταν ένας σκωτσέζος με γιαπωνέζικο ψευδώνυμο παντρεύει τη dubstep με τα φλιμπεράκια απ' τα 80s
Κάτι παίζει με το λινκ (?)
Κάποιος παλιότερα είχε προτείνει αυτήν εδώ την αλμπουμάρα.
Ε λοιπόν είναι.
It is known.
δισκάρα το από πάνω όντως.
Ας μιλήσουμε και για τον συμπαθέστατο απέθαντο όμως()
Κατά τη γνώμη μου μία από τις επαναστάσεις του 2009. Το old school γι' αυτούς που σύχναζαν σε κακόφημα μέρη γεμάτα καπνό παίζοντας metal slug, sunset warriors, mortal kombat, punisher, bubble bobble, street fighter, shinobi, donkey kong, χάνοντας άπειρα 20δραχμα μέσα στο μαύρο χάος της τσίγκινης σχισμής, περιβαλλόμενοι από ένα παχύ σύννεφο καπνού, ουισκιών και evil ατόμων με μουστάκια και πολλαπλά δαχτυλίδια στα χέρια που έπαιζαν μπιλιάρδο(Πραγματικά δυσοίωνα παιδικά χρόνια). Άγχος, τελευταίοι αρχηγοί, πίεση, continue, 9..8..7..6..5..4..3..2..1..0...GAME OVER φάσεις, ninjutsu, nintendo, 1-up, bonus items, κίτρινα, μπλέ, κόκκινα πλαστικά στρογγυλά κουμπάκια, μοχλοί μέσα στη μπίχλα, σπασμένες οθόνες, φούσκες, φάλαινες, άγχος, άγχος και πάλι άγχος και κακία και σαπίλα και τριπίλλα. Ώρες-ώρες νομίζεις πως η παραγωγή έγινε από τον ίδιο τον Σατανά. Ουφάδικο rave. Κόλαση.
υγ.
ας εμφανιστούν ναθινμανς, καρχαρτς, ικονοκλαστς.
Last edited by House Of Low Culture; 08-01-2010 at 03:40.
doormouse γαμάει όντως.
και το παραπάνω φαίνεται πολύ νόστιμο