Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν και βανδάλισαν το κόκκινο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Άρη.
Νόμπελ.
Οπαδοί του Άρη επιτέθηκαν και βανδάλισαν το κόκκινο πούλμαν που μετέφερε την ομάδα του Άρη.
Νόμπελ.
Καταπληκτική εμφάνιση...
Χωρίς Μέλμπεργκ η άμυνα δε μας τα λέει καλά, ευτυχώς που υπήρχε κι ο Αντωνάκης.
Όθκαρ Γκονδάλεθ![]()
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
το καλύτερο ματς του άρη φέτος. ο gayρος, τα ίδια παντελάκη μου... οι γνωστές ελείψεις και άμυνα τραγωδία χωρις το μέλμπεργκ (μια φορά μαλάκας ο κλαριτζης με αυτό που είπε το καλοκαίρι, δέκα φορές μαλάκες στη διοίκηση που δεν το έδιωξαν από τότε με τις κλωτσιές).
Rock or Nothing
α κ ένα σχολιάκι για το δικό μας ματς. εντάξει, το 4-0, οι 22-6 τελικές και η 62-38 κατοχή δεν αφήνουν περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος ήταν το αφεντικό, αλλά περίμενα τα σχόλια των σημερινών εφημερίδων για να σχολιάσω το πέναλτυ. οι περισσότερες (εξέδρα, γκολ, σπορντέι) το έκριναν σωστό. για'μενα αυτά δεν πρέπει να δίνονται. πέρσυ δε θα το παίρναμε ούτε κατά διάνοια.
επίσης, μπράβο στο σισέ που ήρθε να παίξει μπάλλα και όταν υποσχέθηκε 20-25 γκολ το εννοούσε. αντίθετα με υποσχέσεις που έδωσαν άλλοι...
Rock or Nothing
με τον εργοτελη την γλιτωσαν , σημερα με κοντρα διαιτησια και κηπουρο σε τρελη φορμα εγινε το πρεπον σε ηλιθια φαση..Οσκαρ μαγικος και εχασε το αχαστο και μαλακιστηκε στο γκολ! Τεραστια η απουσια το Μελμπεργκ , τα αρειανα προφανως παιζαν σαν σκυλια γιατι ..."αμα μας καναν τετοια οι δικοι μας πριν το παιχνιδι..."![]()
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Εντάξει, απλά πράργματα. Μας πάτησε κάτω ο Άρης. Άμυνα -50% ελλείψει Μέλμπεργκ, κέντρο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, μιλάμε για χωνί όμως, αθάνατε Ντομί, και σήμερα ο Ζίκος έκανε και από τα χειρότερα στησίματα και αλλαγές πολύ αργά (αυτό το τελευταίο το έχει συνήθειο).
Ο Ζαϊρί τον εκθέτει.
Πάμε για Μπεν Αρφά όμως, επιβεβαιωμένο και από τη διοίκηση, πού το πας αυτό;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
ξακοσα πενηντα χιλιαρκα μοιραστικαν επροχτε οι ποδοσφαιριστας του αρεως
χωνε παντερα χωνε
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Εξ ου και ο Ζίκος έκανε από τα χειρότερα στησίματα. Κάποιος έπρεπε να καλύψει το κενό του τενκάτε...
Εγώ προτιμώ και Πάντο στη θέση Γκαλίτσιου.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Παντο προτιμουμε γενικοτερα απο ολους εκτος απο Τοροσιδη για δεξι μπακ. Και ισως και για αριστερο .
Και το επικοινωνιακό τανκ του γαυρου ήδη ξεκίνησε: Σφαγή ο παμποριδης, έδωσε στον Άρη τη νίκη. Γελάει ο κόσμος.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Ειναι ακριβως οσο γελοιο οσο το "κερδισε Ολυμπιακο και Παμποριδη".
Ναι αμέ, το ίδιο θα ακουστούν αυτά. Αν βοήθησε κάποιον με τις μαλακίες του ο παμπο πάντως, αυτός ήταν ο γαυρος, κυρίως για το χέρι, αλλά και κάτι άλλα ψιλά.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Πρεπει να εχουμε πολυ ηλιθιες "δημοσιες σχεσεις" αν μας βοηθησε ο Παμπο (yo, sup Pabo?) και κατορθωσαμε να χασουμε. Το να μας δωσει ενα πεναλτυ που ζητησαμε στο τελος και το να ακυρωσει το γκολ ως επιθετικο φαουλ φανταζομαι ηταν πολυ δυσκολο να τα σκεφτει ο Παμπο αν ηθελε να μας βοηθησει... εκτος κι αν τα λαθη του Παμπο ηταν απλα λαθη. Οπως αυτα δηλαδη που γινονται καθε βδομαδα. Α, οταν χανει ο Ολυμπιακος μονο ε.