Ένα 15-20% έχουμε να περάσουμε. Η Μπορντώ φέτος είναι τρένο αλλά ελπίζουμε να αρχίσει κάποια στιγμή επιτέλους το ντεφορμάρισμα και ότι είναι άπειρη. Κατά τ'άλλα καλά ήταν μέχρι εδώ όπως φτάσαμε.
Ένα 15-20% έχουμε να περάσουμε. Η Μπορντώ φέτος είναι τρένο αλλά ελπίζουμε να αρχίσει κάποια στιγμή επιτέλους το ντεφορμάρισμα και ότι είναι άπειρη. Κατά τ'άλλα καλά ήταν μέχρι εδώ όπως φτάσαμε.
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Ας ειναι πολυ φορμαρισμενη και καλη ομαδα, ειναι πολυ καλο το οτι ειναι γαλλικη...
Σαν τη Σεν Ετιέν ένα πράμα;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
Της Β εθνικης λεει. Θα μπορουσα να αρχισω σοβαρη κουβεντα, αλλα αυτο που ειπες ειναι τοσο γελοιο που δε γινεται. Υπηρξε και η Μονακο καποτε φιλτατε Νασουμ και εν πασει περιπτωσει δε χρειαζεται να συζητησουμε για το αν ειναι προτιμοτερο που κληρωθηκαμε με Γαλλικη απο οτι με Ισπανικη η με Αγγλικη, αυτα ειναι για οσους απλα κανουν τον χαζο προκειμενου να εχουν κατι να πουν.
Ρε αγορίνα μην αρπάζεσαι,τη χρονιά που παίξατε με Μαρσέιγ ήταν στη Β εθνική.Συμφωνώ όμως ότι σε σχέση με τις υπόλοιπες ίσως ήταν η προτιμότερη κλήρωση(μαζί με Βιόλα).
Мама Люба давай, давай, давай
τα πραγματα ειναι απλα και τα κουραζετε.
Ο Ολυμπιακος εχει ενα ποσοστο 10-15% να προκριθει (δεν ειναι και τοσο κακο αν το σκεφτεις) ενω σε καθε αλλη περιπτωση εκτος Φιορεντινα - Μπορντω, θα ειχε, κακα τα ψεματα ενα κουλουρι με σουσαμι. (ανοιξε.)
Αυτα.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
ρε θα τους γαμησουμε λεμε τωρα
ηρθε η ωρα να σκοραρει ο παντουρος![]()
καλυτερα παιξατε με την τσελσι προπερσι παρα με την σεντ ετιεν περσι παντως..
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Χμ, σορρυ που ημουν αποτομος. Ειχε πλακα γιατι η Μαρσειγ ηταν κατοχος Champions League και υποβιβασμενη στη δευτερη εθνικη, αν και δεν ειμαι σιγουρος οτι υποβιβαστηκε την ΑΜΕΣΩΣ επομενη χρονια, ομως ετσι θυμαμαι. Ειχε στησει λεει ματς στο γαλλικο πρωταθλημα.
ενώ το τσου λου το πήρε χωρίς βία και νοθεία...
Νομίζω την επόμενη χρονιά ήταν.
Φάντομ στ'αρχίδια μας ρε,την ομάδα του Σίλβιο ξεμούνιασε.
Мама Люба давай, давай, давай