Page 55 of 96 FirstFirst ... 545535455565765 ... LastLast
Results 811 to 825 of 1429

Thread: Ubuntu.

Senior Member Sotos_The_Tequiler's Avatar

υπάρχει για Linux κάνενας player στα κυβικά και τις δυνατότητες του winamp; Βρήκα αρκετούς να κατεβάσω, απλά ρωτάω τους έμπειρους για να μην πάω στα τυφλά.
    κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!

Senior Member cloud's Avatar

Εμένα μ'αρέσει ο Banshee αλλά όπως βλέπεις είναι περισσότερο iTunes-like (όπως και οι περισσότεροι linux players άλλωστε).
    Άλλοι που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα Songbird, Listen, Exaile.

Βασικά το audacious είναι πολύ ελαφρύ και μοιάζει με winamp, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω ότι η τελευταία μου επαφή με winamp ήταν κάπου στο 2000-2001 οπότε δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ο παραλληλισμός.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

Metal Without Mercy Ruthless's Avatar

Βασικά βάλε exaile και άσε τα άλλα. Κι αν έχεις όρεξη γράφεις και τα δικά σου plugins σε Python και κάνει ότι θες.
    Behold the Urkraft - behold the sacred force!
    We strike with the wrath of the rightful
    We wield the invincible puritan blade
    Behold the Fire - behold the Force!
    We command the iron batallions
    In the dawn of this new iron age

Νοικοκυραίος Moonspellheim's Avatar

giati oxi rhythmbox?
    Remembrance of Things Past

I swarm deserted away, like glass...
    Warm, and as fevers,
    I am as flame.
    I am death...
    For I, I weave our blasphemies...

Wicthes painted me,
    Like the mysteries created me...
    Like where the poets breathe,
    I were woven into blasphemies.

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

Το Audacious είναι Winamp-clone. Ίδια shortcuts λέμε.

Επίσης αν είσαι άνετος με την εγκατάσταση από πηγαίο κώδικα, δες και το πλαγκίν μου
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

δε μπορω να εκτυπώσω από adobe reader. κανονικα θα μου αρκουσε και ο απλός file viewer, αλλα θελω να εκτυπώνω 2 σελίδες σε μία και μπρος πίσω και στο file viewer (αυτος ειναι ο evince?) το μπρος πισω ειναι απενεργοποιημενο. οπότε ή έχετε καμιά ιδέα πως ενεργοποιείται το εκτυπωση μπρος πισω, ή τι λείπει για να εκτυπώσω από acrobat reader ή ποιες λέξεις να ψάξω ακριβώς στα φορα του ubuntu, γιατι το "print problem acrobat reader" δε με βοηθησε. Ή προτεινεται εναν pdf viewer που επιτρεπει την μπρος πισω εκτυπωση

α, ναι, και με το που παταω print ston acrobat, κλεινει/εξαφανιζεται το αρχειο. και με το http://noscope.com/journal/2009/10/v...er-bookmarklet το ιδιο συμβαινει =/
    Last edited by enitharmon; 16-12-2009 at 02:09.
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member lab's Avatar

Quote Originally Posted by cloud View Post
    Εμένα μ'αρέσει ο Banshee αλλά όπως βλέπεις είναι περισσότερο iTunes-like (όπως και οι περισσότεροι linux players άλλωστε)..
    +1

Senior Member 00i00's Avatar

λεπον χωρις καμια διαθεσις να θαψω το λειτουργικο...εκφραζω μια αποριαν...

ποσο πιο φρεντλυ ειναι αυτο που σε αναγκαζει να αναζητας βοηθεια για το παραμικρο πραμα σε φορουμια? εννοαω οκ κλασικα ''αμα το μαθεις μετα πετας'' αλλα γιατι να ειναι τοσο τζισκολο μεχρι να το μαθεις?

αφορμη βεβαιας το αποπανω ποστ αλλα και το γεγονος οτι ενας φιλος εβαλε...και τρωει την μιση μερα του στο να ψαχνει πως θα δει τις τσοντουλες που κατεβασε...

Senior Member Harbinger of Death's Avatar

1) Ο φίλος σου ψάχνεται γιατί έβαλε κάτι καινούριο. Θέλει λίγο χρόνο να το μάθεις.

2) Όταν, πχ, πρωτοείδες ότι μπορείς να δεις ταινία με υποτίτλους, δεν έψαχνες στο νετ βοήθεια για το πως γίνεται; Για Windows μιλάω.

3) Δεν είναι πιο φρέντλυ. Είναι αρκετά φρέντλυ, κι επίσης πιο πάουερφουλ. Και επίσης ελεύθερο.

Αυτά εν συντομία.
    http://frontierpsycho.tumblr.com/

Quote Originally Posted by saloth sar View Post
    Το αποκουμπι του κρετινου, του φασιστα και του καθε μαλακα ειναι η προστασια της γυναικας, οταν και αμα σταματουν να τις θεωρουν ολες πουτανες και δυο-τρεις τρυπες για γαμησι μοναχα.

Senior Member rage for order's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    δε μπορω να εκτυπώσω από adobe reader. κανονικα θα μου αρκουσε και ο απλός file viewer, αλλα θελω να εκτυπώνω 2 σελίδες σε μία και μπρος πίσω και στο file viewer (αυτος ειναι ο evince?) το μπρος πισω ειναι απενεργοποιημενο. οπότε ή έχετε καμιά ιδέα πως ενεργοποιείται το εκτυπωση μπρος πισω, ή τι λείπει για να εκτυπώσω από acrobat reader ή ποιες λέξεις να ψάξω ακριβώς στα φορα του ubuntu, γιατι το "print problem acrobat reader" δε με βοηθησε. Ή προτεινεται εναν pdf viewer που επιτρεπει την μπρος πισω εκτυπωση

α, ναι, και με το που παταω print ston acrobat, κλεινει/εξαφανιζεται το αρχειο. και με το http://noscope.com/journal/2009/10/v...er-bookmarklet το ιδιο συμβαινει =/
    Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ printer στο Ubuntu. Έψαξα λίγο (ελάχιστα) και μία μπακαλίστικη λύση μπορεί να είναι αυτή. Αν δεν τα καταφέρεις ρώτα και στα ubuntu forums ή στο ubuntu-gr. Αν το βρεις πες μας έτσι από περιέργεια.

Senior Member cloud's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post

Για δοκίμασε κι αυτό http://linux.about.com/od/eco_howto/a/hwteco21t00.htm (ναι το ubuntu τρέχει CUPS).

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

ειναι κακο να μην ξερεις απλες command lines, ψαχνεις μια ωρα να βρεις τη σωστη προσθαφαιρώντας / και :

με τα πολλα εχω φτασει στα εξής:

εχω πλεον το hp control device (το τελευταίο firmware δεν εγκαθίστανται για κάποιο λόγο, μένω με το default προηγούμενο). ούτε στο control device έχει πουθενα option για double side printing, οποτε παιζει να μην το υποστηρίζει απλά ο hp για linux. αμνηζιακ με το μακ σου τι παίζει, μπορείς να εκτυπώσεις μπρος πίσω;

σ'αυτό που με έδωσε ο cloud τώρα (εκει κολλάει το ότι ειναι καkό να μην ξέρεις κομαντ λαινς): κατ'αρχην δηλωνω ηλίθια και δεν ξέρω αν το
    lp -o sides=two-sided-short-edge filename

έπρεπε να το δώσω στο terminal, αλλά εκεί το έδωσα, γιατί οτιδήποτε άλλο
    δε βγάζει νόημα. Όταν τελικά βρήκα το σωστό pathname και ξεκίνησε η
    εκτύπωση, δεν έγινε κι απτις δυο πλευρές. Οπότε ή δεν έκανα κάτι καλά
    στο CUPS (έκανα, σωστη πιστευω, εγκατασταση του εκτυπωτή) ή απλά ο
    hp officejet 5610 δεν εκτυπώνει και τις δυο πλευρές σε linux.

ευχαριστώ για το χρόνο σας
    Vielen Dank für alles was mal war

Senior Member rage for order's Avatar

ωχ εγώ κατάλαβα ότι θέλεις να εκτυπώσεις δύο σελίδες σε μία σε φάση σμίκρυνση και όχι μπρος πίσω! συγνώμη αν σε μπέρδεψα.

ΧΑΣΙΣΟΚΙΝΗΤΟ locust's Avatar

κοίτα τώρα ο απλός ο χρήστης σε τί τριπάκι έχει μπεί για να τυπώσει μπρος-πίσω
    [/URL]