υπάρχει για Linux κάνενας player στα κυβικά και τις δυνατότητες του winamp; Βρήκα αρκετούς να κατεβάσω, απλά ρωτάω τους έμπειρους για να μην πάω στα τυφλά.
υπάρχει για Linux κάνενας player στα κυβικά και τις δυνατότητες του winamp; Βρήκα αρκετούς να κατεβάσω, απλά ρωτάω τους έμπειρους για να μην πάω στα τυφλά.
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
Εμένα μ'αρέσει ο Banshee αλλά όπως βλέπεις είναι περισσότερο iTunes-like (όπως και οι περισσότεροι linux players άλλωστε).
Άλλοι που μπορείς να δοκιμάσεις είναι τα Songbird, Listen, Exaile.
Βασικά το audacious είναι πολύ ελαφρύ και μοιάζει με winamp, αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω ότι η τελευταία μου επαφή με winamp ήταν κάπου στο 2000-2001 οπότε δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα ο παραλληλισμός.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Βασικά βάλε exaile και άσε τα άλλα. Κι αν έχεις όρεξη γράφεις και τα δικά σου plugins σε Python και κάνει ότι θες.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
giati oxi rhythmbox?
Remembrance of Things Past
I swarm deserted away, like glass...
Warm, and as fevers,
I am as flame.
I am death...
For I, I weave our blasphemies...
Wicthes painted me,
Like the mysteries created me...
Like where the poets breathe,
I were woven into blasphemies.
Το Audacious είναι Winamp-clone. Ίδια shortcuts λέμε.
Επίσης αν είσαι άνετος με την εγκατάσταση από πηγαίο κώδικα, δες και το πλαγκίν μου![]()
δε μπορω να εκτυπώσω από adobe reader. κανονικα θα μου αρκουσε και ο απλός file viewer, αλλα θελω να εκτυπώνω 2 σελίδες σε μία και μπρος πίσω και στο file viewer (αυτος ειναι ο evince?) το μπρος πισω ειναι απενεργοποιημενο. οπότε ή έχετε καμιά ιδέα πως ενεργοποιείται το εκτυπωση μπρος πισω, ή τι λείπει για να εκτυπώσω από acrobat reader ή ποιες λέξεις να ψάξω ακριβώς στα φορα του ubuntu, γιατι το "print problem acrobat reader" δε με βοηθησε. Ή προτεινεται εναν pdf viewer που επιτρεπει την μπρος πισω εκτυπωση
α, ναι, και με το που παταω print ston acrobat, κλεινει/εξαφανιζεται το αρχειο. και με το http://noscope.com/journal/2009/10/v...er-bookmarklet το ιδιο συμβαινει =/
Last edited by enitharmon; 16-12-2009 at 02:09.
Vielen Dank für alles was mal war
λεπον χωρις καμια διαθεσις να θαψω το λειτουργικο...εκφραζω μια αποριαν...
ποσο πιο φρεντλυ ειναι αυτο που σε αναγκαζει να αναζητας βοηθεια για το παραμικρο πραμα σε φορουμια? εννοαω οκ κλασικα ''αμα το μαθεις μετα πετας'' αλλα γιατι να ειναι τοσο τζισκολο μεχρι να το μαθεις?
αφορμη βεβαιας το αποπανω ποστ αλλα και το γεγονος οτι ενας φιλος εβαλε...και τρωει την μιση μερα του στο να ψαχνει πως θα δει τις τσοντουλες που κατεβασε...
1) Ο φίλος σου ψάχνεται γιατί έβαλε κάτι καινούριο. Θέλει λίγο χρόνο να το μάθεις.
2) Όταν, πχ, πρωτοείδες ότι μπορείς να δεις ταινία με υποτίτλους, δεν έψαχνες στο νετ βοήθεια για το πως γίνεται; Για Windows μιλάω.
3) Δεν είναι πιο φρέντλυ. Είναι αρκετά φρέντλυ, κι επίσης πιο πάουερφουλ. Και επίσης ελεύθερο.
Αυτά εν συντομία.
Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ printer στο Ubuntu. Έψαξα λίγο (ελάχιστα) και μία μπακαλίστικη λύση μπορεί να είναι αυτή. Αν δεν τα καταφέρεις ρώτα και στα ubuntu forums ή στο ubuntu-gr. Αν το βρεις πες μας έτσι από περιέργεια.
Για δοκίμασε κι αυτό http://linux.about.com/od/eco_howto/a/hwteco21t00.htm (ναι το ubuntu τρέχει CUPS).
ειναι κακο να μην ξερεις απλες command lines, ψαχνεις μια ωρα να βρεις τη σωστη προσθαφαιρώντας / και :
με τα πολλα εχω φτασει στα εξής:
εχω πλεον το hp control device (το τελευταίο firmware δεν εγκαθίστανται για κάποιο λόγο, μένω με το default προηγούμενο). ούτε στο control device έχει πουθενα option για double side printing, οποτε παιζει να μην το υποστηρίζει απλά ο hp για linux. αμνηζιακ με το μακ σου τι παίζει, μπορείς να εκτυπώσεις μπρος πίσω;
σ'αυτό που με έδωσε ο cloud τώρα (εκει κολλάει το ότι ειναι καkό να μην ξέρεις κομαντ λαινς): κατ'αρχην δηλωνω ηλίθια και δεν ξέρω αν το
lp -o sides=two-sided-short-edge filename
έπρεπε να το δώσω στο terminal, αλλά εκεί το έδωσα, γιατί οτιδήποτε άλλο
δε βγάζει νόημα. Όταν τελικά βρήκα το σωστό pathname και ξεκίνησε η
εκτύπωση, δεν έγινε κι απτις δυο πλευρές. Οπότε ή δεν έκανα κάτι καλά
στο CUPS (έκανα, σωστη πιστευω, εγκατασταση του εκτυπωτή) ή απλά ο
hp officejet 5610 δεν εκτυπώνει και τις δυο πλευρές σε linux.
ευχαριστώ για το χρόνο σας
Vielen Dank für alles was mal war
ωχ εγώ κατάλαβα ότι θέλεις να εκτυπώσεις δύο σελίδες σε μία σε φάση σμίκρυνση και όχι μπρος πίσω! συγνώμη αν σε μπέρδεψα.