Όχι μάνες!
Η καλύτερη σειρά στην ιστορία της TV.
C/D
Με βεβαιότητα θα έλεγα. Τελικα κατάφερα να βρω και τις 5 seasons και τα έλιωσα, έχει κανένα δίμηνο που τα τελείωσα.
Bonus πόντοι για τους "ευρηματικούς" ελληνικούς υπότιτλους που κυκλοφορούν στο internet, γενικά ήταν καλοί αλλά είχε και πράγματα που συναγωνίζονται Cabamaru άνετα....Πχ, πάει η εισαγγελέας να πάρει ένορκη κατάθεση για κοριούς και η διαδικασία λέει ότι πρέπει να έχεις probable cause και να μην μπορείς να προχωρήσεις την υπόθεση αλλιώς κλπ κλπ. Οπότε επειδή οι detective δεν είναι ότι κι ότι και έχουν Probable Cause, γυρνάει και τους λέει "i admit, you got pc"...και ο αθεόφοβος μεταφράζει "το παραδέχομαι, έχεις υπολογιστή"![]()
He took her down to chinatown
showed her how to kick the gong around...
Η καλύτερη σειρά που έχει υπάρξει ποτέ λέμε. Μόνο το HBO βγάζει τέτοια αριστουργήματα;
Ε ναι. Έχει βγάλει και άλλα πολύ καλά ε.
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
gia peees
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Ε για μένα αριστούργημα είναι και το Deadwood, ειδικά οι διάλογοι είναι καταπληκτικοί. Το Generation Kill (μίνι σειρά) είναι εξαιρετικό. Το Sopranos απαραίτητο, πολύ σημαντική σειρά. Carnivale, John from Cincinnati & In Treatment πολύ διαφορετικά, αξίζει να τα δεις. Curb Your Enthusiasm & Flight of the Conchords πολύ καλές κωμωδίες. Καλά λόγια έχω ακούσει και για το Rome, αλλά δεν έχω προσωπική άποψη.
Βλέπω σειρές ημιεπαγγελματικά.![]()
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
θενξ γιατί έχουν μείνει τέσσερα επεισόδια για το τέλος.
ελπίζω κάποιος να γαμήσει δυνατά τον κρις και τον μάρλο.
Η σκέψη μου είναι πλήρως αλλοτριωμένη, ιδεαλιστική, αταξική, αντιπατριωτική και "ολίγον άρρωστη".
Η σνουπ να τη γλιτώσει;
Το έγραφε ο David Simon αυτό. Μάντεψε ποιος έγραφε το Wire τώρα ή δες τίτλους αρχής...David Simon. Σε κάποια φάση με τον McNulty που πάει να δει τα παιδιά του (4η ή 5η season, δε θυμάμαι συγκεκριμένα), ακούγονται κάτι μπασαδούρες στο background και τους ρωτάει τι ακούνε, λένε αυτοί dead meadow και λέω για να δω τι παίζει με αυτούς. Ο τραγουδιστής λέει το wiki, ανιψιός του David Simon.
Ο Κρις δε μου την έδινε, στρατιωτάκι κι ετσι, του τύπου "ναι, είμαι σκατάς, αλλά δε φοβάμαι να λερώσω τα χέρια μου". Ο Μάρλο όμως ήταν όντως για πολλές σφαλιάρες από χέρι αρκούδας, όλο οδηγίες και πουστιές και μόνος του δεν έκανε τίποτα για να μη τον δουν (οκ, σχεδόν τίποτα, έχει τις στιγμές του κι αυτός αλλά δε συγκρίνεται σε @@ με άλλους χαρακτήρες). Ο ορισμός της κακιασμένης πουτάνας που θέλει να γαμάει το σύμπαν όλο, αλλα "μη καλέ εδώ μας βλέπουν", να μη βγαίνει παραέξω λες και δεν το ξέρουν όλοι. Σιγά μη του φύγει κανάς πόντος δηλαδή!![]()
He took her down to chinatown
showed her how to kick the gong around...