Page 60 of 102 FirstFirst ... 1050585960616270 ... LastLast
Results 886 to 900 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Quote Originally Posted by House Of Low Culture View Post
    έτσι!
    όταν δε σας παίρνει μούτζα. Και το κεφάλι κάτω.

ΚΕΡΔΙΣΕΣ

Rock or Nothing

lcsgp FIXXXER's Avatar

Για πειτε, τι πρεπει να γινει ακριβως για να σταματησει ο μυθος της ευρωπαναθας? Πρεπει να παμε κι εμεις μια φορα στους 4?

2 φορές στους 4 και 1 φορά τελικό. επίσης, πρέπει να κάνετε ακόμη 42215 διπλά σε όλα τα ευρωπαϊκά κύπελλα.
    Rock or Nothing

lcsgp FIXXXER's Avatar

ΑΜΠΑΛΗ αποψη. Μιλαμε για επιπεδα Champions League, ο τελικος ειναι προ αμνημονευτων χρονων και δε μετραει. Τα διπλα επισης απο ποτε ειναι μετρο για την πορεια μιας ομαδας??

είπε ο πτυχιούχος championship manager
    τη θες κι εσύ τη μούτζα σου
    Rock or Nothing

Senior Member warlord mkII's Avatar

Τι δε μετράει ρε ο τελικός!!!
    Εσεις εχετε 42525 αστερακια στη φανελα για πρωταθληματα πριν την α εθνικη, με αντιπαλους τα ασπρα χωματα, τη νικη ρεντη και τον εθνικο.... Και δε μετραει ο τελικος?
    Τα διπλα επισης απο ποτε ειναι μετρο για την πορεια μιας ομαδας??
    αχαχα ελεος. Ε ναι είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο να ξεκωλιαζεις αμβουργα/σαλκε/rangers/πορτο κλπ κλπ (AJAX) στην εδρα τους
    με το να τρως 3-4-5- ερχεται - 7 και τις περισσότερες φορές να είναι και από μεγαθήρια τύπου Μακάμπι/Μόλντε/Χερενφεεεεεεν/Στ Ετιεν/Ρόζενμποργκ (τελευταια στο πρωταθλημα)...

lcsgp FIXXXER's Avatar

1. Eγω μιλαω για επιπεδο Champions League, αλλες οι εποχες πριν 40 χρονια, το ιδιο θα σου λεγα κι αν ειχε παρει το πρωταθλητριων ο Ολυμπιακος, οχι να ειχε παει τελικο, αν θελεις με πιστευεις.
    2. Συμφωνοι, για μερικα χρονια ξεφτιλιζομασταν με Χερενφεν, Μολντε κτλ ομως ο Ολυμπιακος εχει ξεφτιλιστει με 4αρες και 5αρες απο μεγαλες ομαδες, οπως ομως και ο ΠΑΟ αρκετες φορες τα τελευταια χρονια (θυμιζω Μαντεστερ και Μπαρτσελονα). Επισης, μπορει εκτος εδρας ο Ολυμπιακος να εχει κανει μονο 2 νικες και μαλιστα την ιδια χρονια, αλλα τις εκανε σε Βερντερ και Λατσιο, αντιστοιχα μεγεθη νομιζω με Σαλκε, Αμβουργο κτλ που αναφερεις.
    3. Αντιστοιχα στην εδρα του ο Ολυμπιακος εχει χασει αρκετα ματς, ειδικα τα τελευταια χρονια, αλλα κι ο Παναθηναικος εχει ξεφτιλιστει απο κατι Ουντινεζε και Στουρμ Γκρατς και Στουτγκαρδες ε?
    4. Συνολικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ουσια βρισκεται στις προκρισεις και οχι στις νικες εκτος εδρας, κι αν θελεις να παρουμε συνολικη παρουσια και νικες - ισοπαλιες - ηττες σε ποσοστα επι τοις εκατο, θα εκπλαγεις γιατι θα δεις οτι η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις, απλα βαριεμαι να κατσω να το κανω.
    5. για το γαμωτο

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    4. Συνολικα αυτο που θελω να πω ειναι οτι η ουσια βρισκεται στις προκρισεις και οχι στις νικες εκτος εδρας, κι αν θελεις να παρουμε συνολικη παρουσια και νικες - ισοπαλιες - ηττες σε ποσοστα επι τοις εκατο, θα εκπλαγεις γιατι θα δεις οτι η διαφορα δεν ειναι τοσο μεγαλη οσο νομιζεις, απλα βαριεμαι να κατσω να το κανω.

άσε, δε σε παίρνει...
    Rock or Nothing

Μια χαρά τον παίρνει! Αντί να συνειδητοποιήσετε ότι περνάτε τα πέτρινα χρόνια σας και να ψάξετε να βρείτε πως θα το σώσετε, νιώθετε ακόμα πρώτοι γιατί ήρθατε δεύτεροι το γαμημένο το χίλια εννιακόσια εβδομήντα ένα. Συνεχίστε έτσι, και όταν θα πάω τελικό ελάτε να μου πείτε "σιγά, είχα πάει κι εγώ το ΧΙΛΙΑ ΕΝΝΙΑΚΟΣΙΑ ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΕΝΑ, τι χαίρεσαι, λωλωλ". Αυτό το καταλάβαμε όμως, όχι άλλο, γιατί το δύο χιλιάδες δέκα θα παίζω πάλι εγώ Τσάμπιονς Λιγκ ρε φίλε. Και γεννήθηκα το χίλια εννιακόσια ογδόντα έξι και δεν έχω δει χριστό από τις πορείες σας, το παρόν μου -και το μέλλον όπως φαίνεται- ΣΧΕΔΟΝ με/θα με καλύπτει, χιπ χιπ.

Και καλώς ή κακώς, έχω συγχωρέσει στην ομάδα και τις 5ρες και το -ω, θεέ μου θα το πει!!!!!!!!!!- 7-0, μετά τα 3 τελευταία χρόνια, στ'αρχίδια μου αν της το συγχωρέσατε σεις, μετακσύ μας, προτιμώ μια ομάδα που έστω με ρυθμούς χελώνας έμαθε ένα-δύο πράγματα, από μία ομάδα που βλέπει στα αποδυτήρια βιντεάκια του Γουέμπλευ πριν βγει να παίξει και τελικά χάνει από Γαλατασαράιδες και φετινές Ατλέτικους.

:ρομαντικόςγαύροςμπε:
    Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 11-12-2009 at 13:30.

Καλά, ας είχες διαφορετική κλήρωση στη σειρά αγώνων φέτος και θα σου έλεγα εγώ αν έμαθες και τι θα συγχωρούσες. Με τα αν όμως δεν γίνεται δουλειά...

Εγώ πάλι αν έπαιζα 13 φορές ομίλους στα 14 χρόνια και είχα προκριθεί 2 (ή τρεις, είναι μεγάλα τα νούμερα και μπερδεύομαι) θα ντρεπόμουν να το πω. Έχοντας καταφέρει να αποκλειστώ από αστείους ομίλους κατά καιρούς. Έχοντας παίξει 30τόσους αγώνες και όποτε βγαίνω από το λιμάνι οι μπουκις φράζουν τον άσσο.

Ε ρε φίλε δεν σου λέω ότι μας τρέμει η Μπαρτσελόνα, αλλά έχουμε μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην Ευρώπη. Π.χ. πέρσυ (με τον αστείο βοηθό προπονητή - εσεις τα λέτε αυτά ε - και σέντερ μπακ και σκόρερ τον Βάσκο αυτονομιστή) πήρα διπλό από την Ίντερ.
    Εσείς τότε από τη Λίβερπουλ για να μείνετε εκτός έπρεπε να φάτε 3. Ε τα φάγατε.

Και βέβαια σαν παναθηναϊκός οπαδός ξέρω πολύ καλά ότι περνάω τα πέτρινα χρόνια μου και ακόμα περισσότερο ξέρω ότι κάνω καλή πορεία στην Ευρώπη ανά περίπου 8 χρόνια. Κάνω όμως. Εσύ παίζεις 2134 χρόνια στο ΤσουΛου και δεν έχεις κάνει τίποτα. Ε μάλλον δεν είναι υπέρ σου.

2η σερί χρονιά που περνάμε στους 16 όμως, και του χρόνου δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, με καλά μπαλώματα θα αισιοδοκσώ για πιο συχνές "πορείες". Εδώ θα μασθε αν και το "ναι, αλλά εκεί που έχω ταξιδέψει εγώ" δεν πεθαίνει ποτέ. Ε, δε βαργιέσαι.

Και σχετικά με τον όμιλό μας: αυτό που είπα πριν περί μαθήματος ισχύει -έστω και με τόσο αργά βήματα- , ένας πιο πλήρης Ολυμπιακός, του 2000 ας πούμε, μια χαρά θα μπορούσε να χει αποκλειστεί από δαύτο. Δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας που προκρίθηκα, με λίγα λόγια.
    Last edited by _UnHoLy^MaRtYr_; 11-12-2009 at 13:58.

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

Quote Originally Posted by _UnHoLy^MaRtYr_ View Post
    2η σερί χρονιά που περνάμε στους 16 όμως
    γκουχανόρθωσηγκουχ

Δεύτερη-σερί-φορά-που-μπήκαμε-στους-ομίλους-και-βγήκαμε-υγιείς.

ποια ανόρθωση, στη κοσμάρα του 2η σερι χρονιά είναι

επίσης:

http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2009.html
    και
    http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2010.html

τα συμπεράσματα δικά σου.

υ.γ. οι λίστες μετράνε μόνο τα αποτελέσματα των 5 τελευταίων χρόνων.

Δεύτερη-σερί-φορά-που-μπήκαμε-στους-ομίλους-και-βγήκαμε-υγιείς.
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ πολλές μούτζες.
    Ναι κι εμείς ΑΝ ξαναπάμε τελικό ευρώπης (ναι εκείνον τον άκυρο) θα έχουμε πάει 2 φορές σερί, αφού σύμφωνα με τη "λογική" σου, θα είναι η δεύτερη σ-υ-ν-ε-χ-ό-μ-ε-ν-η φορά που φτάσαμε εκεί ... και πήγαμε!
    Last edited by warlord mkII; 11-12-2009 at 14:26.

314222 Mitsmann's Avatar

η διαφορα του ευρωπρεσβευτοπροξενου, απ την πουτανα της ευρωπης, εχει μικρυνει παρα πολυ. Σε βαθμους, νικες, ακομα και προκρισεις απ τους ομιλους.

αυτα, αν δε το βλεπετε και τη βλεπετε χαωδη, ειναι δικο σας προβλημα.

in the meantime, παμε να παρουμε ακομα ενα πρωταθλημα, που, αν δε θα ειναι το πιο πορωτικο με βαση το πως ξεκινησε το Χαμμερ της Παιανιας, τουλαχιστον θα ειναι το πιο αστειο, με βαση το πως μια ετοιμασια Ανικητης Αρμαδας, που θα σαρωσει τα παντα στο γαλαξια φετος, γινεται μπουρδελο, απο 45 λεπτα στο Καραισκακη.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."