Page 59 of 102 FirstFirst ... 949575859606169 ... LastLast
Results 871 to 885 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

Quote Originally Posted by zihuatanejo View Post
    Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Η σπορντεη βέβαια βαθμολογεί τον Ramsey με 6, ενώ όλοι οι παίκται του γαυρου παίρνουν 7+.
    Ποιος ασχολείται με Μπαμποχελάκηδες, εδώ η ΕΓΚΡΙΤΗ SUN δίνει 9 στο Ramsey.

@ φιξξξερ

Ευτυχώς δεν είσαι προπονητής του γαυρου τότε. Έχεις σχήμα που δεν έχει καθαρά παίκτη για αριστερά μπροστά από τον ραουλ μπραβο και ο γουολκοτ (μαζί με το μπακ) θα τον έκανε γιογιο.

Δεν νομίζω ότι με πλήρη εντελώς τον γαυρο θα είχε σοβαρές αλλαγές η 11δα. Αν ήθελε έναν-πιο-επιθετικό-παίκτη για αριστερά, είχε τον (φορμαρισμένο) ζαιρι, που δεν μπήκε καν αλλαγή, άρα αποκλείεται να έπαιζε ο νταρμπι αριστερά του ντιογο. Πέρα από αυτό, όταν παίζεις με αντεπιθέσεις (κακώς για εμένα, αλλά έτσι μπήκε ο γαυρος), να αφήσεις έξω τον μητρογλου για να κάνει βουτιές ο γιος μαμας ντιογου είναι μάλλον αστείο.

Κάνεις προσπάθεια να τους χωρέσεις, αλλά πέρα από τον τοροσιδη που ήταν σημαντικότατη απώλεια, στο σχέδιο του ζικο δε νομίζω ότι θα άλλαζαν πολλά. Φυσικά θα ήταν πολύ χρήσιμο ένα αμυντικό χαφ για αλλαγή (όπου αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή Τεν Κάτε και να βάλει τον ντομι) και κάποιος να αλλάξει τον μητρογλου αν κουραστεί - για βασικούς όμως δε νομίζω.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

δεν καταλαβα τι ζοριζονται οι κουνελοι αν παιζαμε με τα δευτερα ή οχι...και γιατι ο οντονιαν διαβαζει σπορντει,τελειωσε η πρασινη?
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Χαζούλη δεν διάβαζα ποτέ πράσινη. Χαβαλέ κάνουμε με τον θειο που είπε ότι παίζανε "δεύτερα με δεύτερα". Νάθινμαν, αυτά είναι τα δεύτερα της Άρσεναλ; Δηλαδή αν δεν παίξουν οι βασικοί, αυτές είναι οι πρώτες εφεδρείες; Συνολικά μιλάμε πάντα, όχι για έναν δυο γουολκοτς.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Το τελευταιο που θα θελα να κανω ειναι να υπερασπιστω τον δολοφονο και σιχαμενο Κοκκαλη, αλλα το ειπε χαριτολογωντας και γελωντας με το ιδιο χαμογελακι που εχει παντα ε. Οσον αφορα τη συνθεση, τι να σου πω, εγω στο μανατζερ παντα τους καλυτερους βαζω ανεξαρτητως θεσης και κερδιζουν

ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΟ SLUDGE GG*'s Avatar

ποιον ειπες σιχαμενο ρε τσουτσεκι?
    δολοφονος ναι-τοσους ζελους εχει αφανησει-κοκκαλης ο πιτσιλιστης
    ΚΟΚΚΑΛΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=NxsVERUpM6I

Αυτό το μάνατζερ έχει καταστρέψει τη μπάλα για πολύ κόσμο (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω!). Για τη δήλωση του θειου, δεν έχω γνώμη για το χαμογελάκι, διότι την διάβασα.

Αλήθεια όμως, ρωτώ τον ναθινμάνο γιατί δεν ασχολούμαι και τόσο με τα δεύτερα της Άρσεναλ. Ο Ράμσεη και οι άλλοι είναι πχ τα παιδιά που συμπληρώνουν τη 18δα και παίζουν αν λείπουν βασικοί (τα "δεύτερα", βλέπε πχ ζεβλακωφ) ή είναι οι φετφατζηδες (πώς διάολο γράφεται) που παίζουν σε μεγάλη ανάγκη ή σε αγώνες που σταρχίδια μας κιόλα; Η εντύπωση μου είναι ότι οι περισσότεροι είναι στη δεύτερη κατηγορία. Μεγαλείο.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Αυτό το μάνατζερ έχει καταστρέψει τη μπάλα για πολύ κόσμο (δεν βγάζω τον εαυτό μου απέξω!). Για τη δήλωση του θειου, δεν έχω γνώμη για το χαμογελάκι, διότι την διάβασα.
    Καλα, δεν περιμεναμε το μανατζερ για να καταστραφουμε και να τη δουμε προπονητες, οπως δεν το περιμενουν και 200000 προπονητες της εξεδρας σταθεροι θαμωνες στο γηπεδο. Εδω εσυ ενα χρονο παρακολουθησες εντατικα μπαλα στην Ολλανδια και απο τοτε νομιζεις οτι μας εχεις ολους στην προπονητικη.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Καλα, δεν περιμεναμε το μανατζερ για να καταστραφουμε και να τη δουμε προπονητες, οπως δεν το περιμενουν και 200000 προπονητες της εξεδρας σταθεροι θαμωνες στο γηπεδο. Εδω εσυ ενα χρονο παρακολουθησες εντατικα μπαλα στην Ολλανδια και απο τοτε νομιζεις οτι μας εχεις ολους στην προπονητικη.
    Ε είναι η μάνα του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου και του Τεν Κάτε. Δε θέλει πολύ να την ψωνίσεις.

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Χμ, λοιπον, αφενως εδω δεν πιστευω στο 4-5-1, αλλα στο 4-4-2, οποτε θα εβαζα μεσα και Νταρμπισιρ και Ντιογκο. Αφετερου, ασχετα με το οτι ο Λεοναρντο ειναι φορμαρισμενος σχετικα και σκορερ στα τελευταια ματς, θα προτιμουσα να εχω μεσα Μαρεσκα, Λεντεσμα, Ντουντου στα χαφ και Γκαλετι δεξια, ο οποιος το οτι επαιζε δε σημαινει οτι επαιζε και οπως μπορει, απο τραυματισμο προηλθε κι αυτος. Βαλε και τον Τοροσιδη απουσια στα μπακ (για μενα ο Γκαλιτσιος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, δε μαρεσει καθολου σαν παικτης, τουλαχιστον στα τελευταια που τον εχω δει), ε δε θελεις κι αλλες απουσιες για να πεις οτι παιζεις με τα δευτερα.
    τον αγγλαρα το Νταρμπι πως τον κρινεις καλο παιχτη? εκτος απο το παιχνιδι του κυπελλου , που αλλου σου χει δειξει στοιχεια παικτικης αξιας δλδ?
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

lcsgp FIXXXER's Avatar

Σε ολα τα ματς που εχει παιξει

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

το λίγο που έχει παίξει ο ντάρμπι, έχει δείξει ότι το γκολ το κατέχει περισσότερο από τον ντιόγο. τώρα αν θα επανέλθει ποτέ, είναι άλλη ιστορία.
    Rock or Nothing

Senior Member

το θέμα είναι πως επανέλθουν δεν επανέλθουν αυτοί οι δύο, σας τον χώνουμε πατόκορφα και με τον μήτρογλου μόνο του.. Τώρα αν θα τον τρώτε περισσότερο με ντάρμπι και ντιόγο, είναι άλλη ιστορία...

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

Rock or Nothing

Senior Member

έτσι!
    όταν δε σας παίρνει μούτζα. Και το κεφάλι κάτω.

Ryan Gosling zihuatanejo's Avatar

Αλήθεια όμως, ρωτώ τον ναθινμάνο γιατί δεν ασχολούμαι και τόσο με τα δεύτερα της Άρσεναλ. Ο Ράμσεη και οι άλλοι είναι πχ τα παιδιά που συμπληρώνουν τη 18δα και παίζουν αν λείπουν βασικοί (τα "δεύτερα", βλέπε πχ ζεβλακωφ) ή είναι οι φετφατζηδες (πώς διάολο γράφεται) που παίζουν σε μεγάλη ανάγκη ή σε αγώνες που σταρχίδια μας κιόλα; Η εντύπωση μου είναι ότι οι περισσότεροι είναι στη δεύτερη κατηγορία. Μεγαλείο.
    Aπό όσους έπαιξαν, μόνο ο Song είναι βασικός. Ο Theo και ο Ramsey είναι ψιλοστάνταρ στις 3 αλλαγές που θα κάνει ο Arsene σε κάθε ματς, ο Vela παίζει κατ' εξαίρεση λόγω τραυματισμών RVP και Bentnder, αν και παικτούρα, είναι ντεφορμέ, ενώ ντρέπομαι που έχω τον Silvestre ως πρώτη αλλαγή αν πάθουν κάτι ο Gallas με τον TV5.
    Από τους άλλους, ο Merida είναι ο Φετφατζίδης μας και όλοι οι άλλοι είναι μέλη των Reserves Team. Δηλαδή είναι σα να λέμε τα τριτοτέταρτά μας.