Την πρώτη φορά που θα σε ακούσω να λες "σόρρυ που άργησα, δεν έβρισκα να παρκάρω τη ΜΠΕΜΠΑ", θα σε σκοτώσω, μα τη μπαναγία.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Εχμ, καλά, προφανώς ήμουν υπερβολικός αλλά υπάρχει και το πιθανό σενάριο να τρέχεις με 120χαω, να έχεις δίπλα 4-5 αμάξια που πηγαίνουν με 80χαω και να μη θες να χωθείς ανάμεσά τους επειδή ο παπάρας από πίσω κάνει ράλι. Στο κάτω κάτω, παρανομεί (και είναι επικίνδυνος, δεν το λέω από άποψη νομιμοφροσύνης) οπότε ναι, αυτός οφείλει να κόψει και να κάνει υπομονή και όχι εγώ. Επίσης μερικές φορές αργώ να κάνω δεξιά για να τους σπάσω τα νεύρα, όπως μου σπάνε τα νεύρα αυτοί ανάβοντας φώτα από μακριά. Βγάλε φλας, σε είδα, όταν μπορέσω θα κάνω δεξιά, ο δρόμος είναι δικός μου όσο είναι και δικός σου. Ναι, είμαι μικρόψυχος και εκδικητικός like that
Γενικώς τα αρκτικόλεξα, XT, FBI, FML
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
XT...oπως BMW
μοτοσυκλετα ειναι...οφφροουντ αλλα κυκλοφοραει και αθηνα...να το αναλυσομε το θεμα?![]()
Α, εδώ το πρόβλημα είναι τα 16χρονα με τα παπιά με τις εξατμίσεις που τις ακούς στα 5 τετράγωνα, οι μηχανές συγκριτικά είναι μικρό κακό.
εχμ ξερεις,και τα ΧΤ κανουν σαματα
και για τα παπια μαζι σου κι εγω αλλα τα καγκουρια τις σπεσιαλες δεν τις βαζουν για να κανουν σαματα αλλα για να βγαλουν δυναμη στο τσικρικι τους
ασε που ειναι λιγο παρανοικο να παραπονιετε καποιος για σαματα στην πολη απο παπια...και με σουπερ ντουπερ λεηζερ εξατμισεις να ηταν ολα τα οχηματα παλι της πουτανας θα γινοταν
τεσπα μαλακιες
Η αριστερη λωριδα εχει οριο 120χμ/ωρα και μπορει να ειναι ενα τυπικο οριο ωστε να πηγαινουν οι οδηγοι ρεαλιστικα με 140-150 κι οχι με 200, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να σκοτωνομαστε να κανουμε στην ακρη οταν ερχεται ο καυλωμενος ανεξαρτητως αυτοκινητου με 150 και θεωρει οτι του ανηκει ολη η εθνικη οδος. Δυστυχως ειμαι κι εγω λιγο μικροψυχος και αυτον τον οποιο απλα περιμενει υπομονετικα και σε ασφαλη αποσταση να βρεθει παραθυρο ωστε να παω δεξια τον αφηνω να περασει οσο πιο γρηγορα γινεται ενω το μαλακα που κολλαει και αναβοσβηνει φωτα μπορει να τον καθυστερησω λιγακι παραπανω, καποια δευτερολεπτα ας πουμε.
εεε βασικά όχι. Ίσως στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όχι, και πάλι, άνετα ένα 90% της ηχορρύπανσης μιας πόλης πρέπει να είναι από αυτοκίνητα/μηχανάκια - σκέψου δηλαδή το κέντρο της Αθήνας χωρίς αυτά, ΠΟΣΟ μπορούν να σε ενοχλήσουν με το θόρυβο που κάνουν οι άνθρωποι που περνάνε και μιλάνε μεταξύ τους. Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά πράγματα δηλαδή που με ενοχλούν τόσο από ένταση όσο ένα μηχανάκι με σκατοεξάτμιση. Αν θέλουν "δύναμη στο τσικρικι τους", ας πάρουν καλύτερο τσικρικι (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Υπάρχουν και όρια.
loipon.
to smart einai gnwsto oti einai mh asfales kai asxhmo.
ALLA einai arketa oikonomiko apo thema venzinhs,asfalistra, shma etc.
kai vriskeis metaxirismeno me 3.5-4 K
kamia kaliterh protash oso anafora oikonomia?
asfalistra-venzines- shma
sta idia lefta panta.
Μπλε
Το "μη ασφαλές" για το smart είναι μαλακία. Καταρχάς, ναι, προφανώς είναι αμάξι που δεν το παίρνεις για κόντρες στη Βάρκιζα οπότε προσέχεις λίγο παραπάνω. Δεν τρέχεις όσο πάει, δεν στρίβεις πολύ απότομα κλπ (αν και δεν έχει πρόβλημα, η αίσθηση είναι λίγο φρικαλέα). Αλλά σε τρακάρισμα το απέξω είναι ψεύτικο όπως σε όλα τα καινούρια αυτοκίνητα - το αμάξωμα όμως είναι σκυλί. Δλδ περίπτωση που θα γαμηθεί το αμάξι αλλά εσύ δεν θα πάθεις κάτι. Σόρι για το μη eloquence. Κοιμάμαι τελείως.
Feed my fear
παντως να πω και το ασχετο μου το x6 της μπι εμ νταμπλ γιου ειναι απο τα πιο ωραια αμαξια που χω δει τα τελευταια χρονια , αυτο και το σιροκο!
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
1. οποιος οδηγει αυτοκινητο χωρις συμπλεκτη ειναι αδερφη.
2.οποιος πηγαινει αριστερη λωριδα με 100 χλμ ειναι αδερφη,μαλακας και επικινδυνος
Να'τος και ο Μήτρογλου.
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka