Page 15 of 54 FirstFirst ... 5131415161725 ... LastLast
Results 211 to 225 of 807

Thread: Τουτού.

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    BMW λοιπόν! Ο οδηγός bmw λοιπόν είναι με μαθηματική ακρίβεια ο Μαλάκας. Είναι ο Άρχοντας του Δρόμου, ο Ιππότης της Ασφάλτου, ο Γαμάω εκ Βαυαρίας. Είναι αυτός που θα έρθει με 180χαω και θα σου ανάβει τα φώτα για να εξαϋλωθείς πάραυτα και να μη χρειαστεί να κόψει ούτε 5χαω. Είναι απίστευτο το ποσοστό μαλακίας ανάμεσα στους οδηγούς bmw, το οποίο ανέρχεται σε πάνω από 150% - όποιος έχει οδηγήσει μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα σε εθνική (ή, τώρα που το σκέφτομαι, έστω και μία φορά) ξέρει τι λέω. Όταν δεις μαλάκα να έρχεται και να αναβοσβήνει φώτα από 200 m πίσω, να κολλάει στα 5 cm και μετά από τέσσερα (4) δευτερόλεπτα υπομονής να προσπερνά από δεξιά ρίχνοντάς σου μούτζα αγανακτισμένος, ξέρεις ότι κατά 50% έχει bmw. Το άλλο 50% αποτελείται από οδηγούς που δεν έχουν τα λεφτά για να πάρουν ΜΠΕΜΠΑ αλλά οδηγούν έχοντας στο μυαλό το motto-στάση ζωής "έστω ότι αυτή είναι μία bmw".
    Πέρα από τα παραπάνω, μια χαρά είναι η τιμή, να το πάρεις για να σε κοροϊδεύουμε.
    φάε ένα μαλάκα!

πες μου και τι σιντί θα χω μέσα!

Senior Member 00i00's Avatar

δρακολορδε τα XT se ενοχλαν?

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Την πρώτη φορά που θα σε ακούσω να λες "σόρρυ που άργησα, δεν έβρισκα να παρκάρω τη ΜΠΕΜΠΑ", θα σε σκοτώσω, μα τη μπαναγία.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post
    Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Όταν δεις μαλάκα να έρχεται και να αναβοσβήνει φώτα από 200 m πίσω, να κολλάει στα 5 cm και μετά από τέσσερα (4) δευτερόλεπτα υπομονής να προσπερνά από δεξιά ρίχνοντάς σου μούτζα αγανακτισμένος[...]
    200 μέτρα πίσω + 4 δευτερόλεπτα είναι πολύς χρόνος για να κάνεις στην άκρη. Γιατί δεν κάνεις στην άκρη; Χώρο έχεις αφού σε προσπερνάει από τα δεξιά.

Δεν έχω BMW.
    Εχμ, καλά, προφανώς ήμουν υπερβολικός αλλά υπάρχει και το πιθανό σενάριο να τρέχεις με 120χαω, να έχεις δίπλα 4-5 αμάξια που πηγαίνουν με 80χαω και να μη θες να χωθείς ανάμεσά τους επειδή ο παπάρας από πίσω κάνει ράλι. Στο κάτω κάτω, παρανομεί (και είναι επικίνδυνος, δεν το λέω από άποψη νομιμοφροσύνης) οπότε ναι, αυτός οφείλει να κόψει και να κάνει υπομονή και όχι εγώ. Επίσης μερικές φορές αργώ να κάνω δεξιά για να τους σπάσω τα νεύρα, όπως μου σπάνε τα νεύρα αυτοί ανάβοντας φώτα από μακριά. Βγάλε φλας, σε είδα, όταν μπορέσω θα κάνω δεξιά, ο δρόμος είναι δικός μου όσο είναι και δικός σου. Ναι, είμαι μικρόψυχος και εκδικητικός like that
    Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    δρακολορδε τα XT se ενοχλαν?
    Γενικώς τα αρκτικόλεξα, XT, FBI, FML
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

XT...oπως BMW
    μοτοσυκλετα ειναι...οφφροουντ αλλα κυκλοφοραει και αθηνα...να το αναλυσομε το θεμα?

Α, εδώ το πρόβλημα είναι τα 16χρονα με τα παπιά με τις εξατμίσεις που τις ακούς στα 5 τετράγωνα, οι μηχανές συγκριτικά είναι μικρό κακό.

εχμ ξερεις,και τα ΧΤ κανουν σαματα

και για τα παπια μαζι σου κι εγω αλλα τα καγκουρια τις σπεσιαλες δεν τις βαζουν για να κανουν σαματα αλλα για να βγαλουν δυναμη στο τσικρικι τους

ασε που ειναι λιγο παρανοικο να παραπονιετε καποιος για σαματα στην πολη απο παπια...και με σουπερ ντουπερ λεηζερ εξατμισεις να ηταν ολα τα οχηματα παλι της πουτανας θα γινοταν

τεσπα μαλακιες

lcsgp FIXXXER's Avatar

Η αριστερη λωριδα εχει οριο 120χμ/ωρα και μπορει να ειναι ενα τυπικο οριο ωστε να πηγαινουν οι οδηγοι ρεαλιστικα με 140-150 κι οχι με 200, αλλα αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να σκοτωνομαστε να κανουμε στην ακρη οταν ερχεται ο καυλωμενος ανεξαρτητως αυτοκινητου με 150 και θεωρει οτι του ανηκει ολη η εθνικη οδος. Δυστυχως ειμαι κι εγω λιγο μικροψυχος και αυτον τον οποιο απλα περιμενει υπομονετικα και σε ασφαλη αποσταση να βρεθει παραθυρο ωστε να παω δεξια τον αφηνω να περασει οσο πιο γρηγορα γινεται ενω το μαλακα που κολλαει και αναβοσβηνει φωτα μπορει να τον καθυστερησω λιγακι παραπανω, καποια δευτερολεπτα ας πουμε.

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    εχμ ξερεις,και τα ΧΤ κανουν σαματα

και για τα παπια μαζι σου κι εγω αλλα τα καγκουρια τις σπεσιαλες δεν τις βαζουν για να κανουν σαματα αλλα για να βγαλουν δυναμη στο τσικρικι τους

ασε που ειναι λιγο παρανοικο να παραπονιετε καποιος για σαματα στην πολη απο παπια...και με σουπερ ντουπερ λεηζερ εξατμισεις να ηταν ολα τα οχηματα παλι της πουτανας θα γινοταν

τεσπα μαλακιες
    εεε βασικά όχι. Ίσως στο κέντρο της Αθήνας, αλλά όχι, και πάλι, άνετα ένα 90% της ηχορρύπανσης μιας πόλης πρέπει να είναι από αυτοκίνητα/μηχανάκια - σκέψου δηλαδή το κέντρο της Αθήνας χωρίς αυτά, ΠΟΣΟ μπορούν να σε ενοχλήσουν με το θόρυβο που κάνουν οι άνθρωποι που περνάνε και μιλάνε μεταξύ τους. Δεν μπορώ να σκεφτώ πολλά πράγματα δηλαδή που με ενοχλούν τόσο από ένταση όσο ένα μηχανάκι με σκατοεξάτμιση. Αν θέλουν "δύναμη στο τσικρικι τους", ας πάρουν καλύτερο τσικρικι (ό,τι κι αν σημαίνει αυτό). Υπάρχουν και όρια.

loipon.
    to smart einai gnwsto oti einai mh asfales kai asxhmo.
    ALLA einai arketa oikonomiko apo thema venzinhs,asfalistra, shma etc.
    kai vriskeis metaxirismeno me 3.5-4 K

kamia kaliterh protash oso anafora oikonomia?
    asfalistra-venzines- shma
    sta idia lefta panta.
    Μπλε

cabrón Xtikio's Avatar

pare smart.

parkareis

Spinning Jenny Kuolema's Avatar

Το "μη ασφαλές" για το smart είναι μαλακία. Καταρχάς, ναι, προφανώς είναι αμάξι που δεν το παίρνεις για κόντρες στη Βάρκιζα οπότε προσέχεις λίγο παραπάνω. Δεν τρέχεις όσο πάει, δεν στρίβεις πολύ απότομα κλπ (αν και δεν έχει πρόβλημα, η αίσθηση είναι λίγο φρικαλέα). Αλλά σε τρακάρισμα το απέξω είναι ψεύτικο όπως σε όλα τα καινούρια αυτοκίνητα - το αμάξωμα όμως είναι σκυλί. Δλδ περίπτωση που θα γαμηθεί το αμάξι αλλά εσύ δεν θα πάθεις κάτι. Σόρι για το μη eloquence. Κοιμάμαι τελείως.
    Feed my fear

Senior Member freak brother's Avatar

παντως να πω και το ασχετο μου το x6 της μπι εμ νταμπλ γιου ειναι απο τα πιο ωραια αμαξια που χω δει τα τελευταια χρονια , αυτο και το σιροκο!
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

1. οποιος οδηγει αυτοκινητο χωρις συμπλεκτη ειναι αδερφη.
    2.οποιος πηγαινει αριστερη λωριδα με 100 χλμ ειναι αδερφη,μαλακας και επικινδυνος

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Να'τος και ο Μήτρογλου.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka

Tags for this Thread