Page 24 of 30 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 446

Thread: Δεκέμβρης 2009

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

Quote Originally Posted by carheart View Post
    E είσαι αυτό ακριβώς που περιγράφω. Δεν θα σταματούσες κανενός είδους μπάχαλου ακόμα και αν δεν συμφωνούσες μαζί του. Απλά γιατί η εξέλιξη είναι σύγκρουση. Πέραν του ότι είσαι σαβουρογάμης λοιπόν, λολ, άκου : και των μπάτσων το μυαλό δεν έχει πήξει ακόμα, και κάνουν συντονισμένη βία, και μπορεί να παίρνουν μισθό πολύ χαμηλότερο από το χαρτζιλίκι του εκάστοτε γρηγορόπουλου. Άρα, στην πραγματικότητα είναι με τους κάτω, αν και περιστασιακά δουλεύουν με τους πάνω. Και η παγκόσμια ιστορία έχει δείξει πως όταν οι κάτω πάνε πάνω και αυτοί, γάμα τα. Η εξέλιξη είναι σύγκρουση και όχι φαινόμενο που έρχεται φυσιολογικά με τον καιρό; Η σύγκρουση είναι απειροστό μέρος των φαινομένων που έρχονται φυσιολογικά με τον καιρό και το βλέπεις εξαιρετικά μονοδιάστατα εδώ. Καταλαβαίνω επίσης πως είσαι από τους ρομαντικούς κάποιας συγκεκριμένης βίας (δεν θα την πω συντονισμένη, γενικότατος ορισμός), αλλά αν δεν υπάρχει ακριβώς αυτή, και υπάρχουν και άλλες τριάντα μαζί, και το μόνο που κάνεις είναι "να μη συμφωνείς", γίνεσαι έρμαιο εκμετάλλευσης, και τελικά, φταις. Φταις, φταις, φταις. Δεν είσαι ο βασικός φταίχτης, άλλοι θα την πληρώσουν όταν έρθει η ώρα (στο παραμύθι), αλλά φταις. Για αυτά που κατηγορείς. Είσαι ο καταλύτης της αντίδρασης, δεν μπορώ να το πω πιο απλά.
    αγαπητε,
    καταρχας δεν ειμαι σαβουρογαμης. ουτε καν -ης. οχι οτι θιχτηκα.
    επειτα, νομιζω οτι υπαρχει διακριτο οριο μεταξυ των απο κατω οπως τους οριζεις εσυ κι οπως τους οριζω εγω: οχι το οτι ειναι χαμηλομισθοι αλλα οτι εχουν την εξουσια, την οποια τους δινει ενα ψεκαστηρι, ενα γκλοπ, ενα οπλο και μερικα παραθυρακια του νομου. σημαντικοτατο δε, ειναι να τα κινητρα. θελεις αναλυση και σε αυτο; συνπεως ειναι τουλαχιστον ανοητο να ταυτιζεις αυτη την βια με τη βια των διαδηλωτων.
    επειτα, οσον αφορα "την εξελιξη", η προσωπικη μου θεση ειναι οτι η μεταβολη καταστασεων απαιτει βιαιη παρεμβαση. προηγουμενως ειπα για βαθμους βιας, οποτε δε θα πω κατι διαφορετικο αν επισημανω οτι οποιαδηποτε σχεδον ενεργεια περιεχει καποιον.
    τωρα, απ'οτι καταλαβαινω, το "φταις" κλπ παει στην ανοχη μου; βρισκεις υπαιτιο εμενα (εστω και εν μερει) και προτιμας να το αναφερεις κι οχι τα κινητρα, το πλαισιο δρασης, τις προσωπικες εμπειριες, τα συναισθηματα, την αγανακτηση, την ιδεολογια ή την αντιδραση σε προκλητικη σταση (και θα μπορουσα να συνεχισω) που οπλισαν το χερι του εκαστοτε? σε παρακαλω, μην κανεις παλι αντιπαραβολη με αστυνομικο. η αστυνομια απο τα θεμελια του θεσμου της υποτιθεται πως ειναι υπηρεσια του πολιτη. και πως λογοδοτει σε αυτον.
    το μονο που θα ηθελα να τονισθει ειναι οτι ειναι προσωπικη αποψη. δεν παω να σε "προσυλητισω", δεν θα τα καταφερνα αλλωστε. γι αυτο το λογο, να λειπουν οι χαρακτηρισμοι. οσο για τα λαθη μου, εχω πολλα χρονια ακομα (δυνητικα) για να τα ανακαλυψω.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Γκομενάκι είσαι;

Senior Member VacuumInsulationPanels's Avatar
    με μικροσκοπικους πορους απο πυρογενη πυριτικα αλατα

ε, οχι ακριβως.

Συκιά;

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

έπεσε το επίπεδο

satan was a lez

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Φέρτε τον ΒΑΡΓΚ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

ladykiller μου συγγνώμη αλλά αν κάποιος είναι βρωμόπουστας aka τον κάνουν άλογο και γουστάρει και να τρώει και τίποτα ψιλές δε σημαίνει ότι πρέπει και να μπαίνει στα σοβαρά σεξιονς των σοβαρών φόρα όπως το ER και να βγάζει την πίκρα του. Ας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του (ή όπου αλλού γουστάρει), δεν νομίζω ότι ενοχλεί και κανένα (η παλιολούγκρα) ας μιλάει στους "φίλους" του για τη βία (κρεμασμένος απο κάνα πολυέλαιο) και ας πάει στην ευχή του θεού.

Συνεχίστε οι άλλοι.

Senior Member ~ladykiller~'s Avatar

αποστομώθηκα

satan was a lez

Αν σε παρηγορεί και αν ήταν γκομενάκι τα ίδια θα έλεγα!

+ Μια οντοπικ ειλικρινής απορία:

Ξέρω ότι στατιστικά τα διάφορα αναρχοτσίρκα του φόρουμ έχουν γράψει μια τουλάχιστον φορά στη ζωη τους την φράση "ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΘΕΑΜΑΤΟΣ (Α)" εχουν υπερασπιστεί πάνω απο 28.2 φορές σε συζητήσεις το ανάλογο σύγγραμμα του debord και το έχουν αναφέρει και άλλες 1007 και στο φόρουμ. Απο την άλλη υπερασπίζονται ταυτόχρονα και τις "κοινωνικές πρακτικές" που "υιοθέτησε ο δεκέμβρης", κοινώς είναι με τα μπάχαλα.

Πως το δεύτερο συνάδει με το πρώτο ποιός νιώθει ότι μπορεί να μου το εξηγήσει;

farfetch'd Ace's Avatar

Εγώ δεν έχω πεί ποτέ σκατά στην κοινωνία του θεάματος, πόσο μάλλον να υπερασπιστώ τον debord!!
    "Δεν συζητάμε, γιατί είμαι ΟΞΥΘΥΜΟΣ."
    نحن نحب فصل الربيع الجميل.

survivor scarecrow's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by scarecrow View Post
    Μακάρι να κερδίζοταν τόσο εύκολα ο κόσμος όσο με μερικές ειρηνικές πορείες
    Πάντως με τα σπασίματα χάνεις κόσμο, οπότε.
    Ούτε εγώ είμαι ντε και καλά υπέρ των σπασιμάτων,μάλιστα τις τελευταίες μέρες στις πορείες που πήγα ήμουν απο αυτούς που έλεγαν να μην γίνει το περσινό δικαιολογημένο μπάχαλο γιατί φέτος μονο τροφή θα έδινε στους επικριτές μας.
    Αυτό που εννοούσα είναι οτι πχ ένας 50χρονος μικροαστός(οπως και η συντριπτική πλειοψηφία του λαου) δεν έχει το ανοικτό μυαλό να δοκιμάσει ούτε μια καινούργια μάρκα μπύρας πόσο μάλλον μια ολόκληρη κοινωνικοπολιτική θεώρηση.Το μόνο που θα μπορούσε να του το κάνει είναι η κατάρευση του αστικού του μικρόκοσμου μεσα απο μια απόλυση ή πτώχευση.Kαι αν πιστέψεις αυτούς που λένε οτι η οικονομία της γαμωχώρας μας θα καταρρέυσει,ίσως αυτό να είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για μελλοντικούς μαζικούς κοινώνικους αγώνες.Γιατί αν ο λαός δεν έχει να φάει θα σηκωθεί απο τους καναπέδες .Ίδωμεν....

Εσένα ποιός σε ρώτησε?

survivor scarecrow's Avatar

Να υποθέσω οχι εμένα ??

Εσένα, ναι.