Page 57 of 102 FirstFirst ... 747555657585967 ... LastLast
Results 841 to 855 of 1519

Thread: Champions League 2009-2010

lcsgp FIXXXER's Avatar

Με μεταγραφη ειτε φορμαρισμενου ειτε γνωστου ποιοτικου επιθετικου, αριστερου χαφ επιπεδου τουλαχιστον Λετο, επιστροφη Φερναντο Μπελουτσι, φορμαρισμα Ντουντου και πληρη αποθεραπεια Λεντεσμα, Νταρμπισιρ, Ντιεγκο, Στολτιδη κατι γινεται με τις 3 πιο "αδυναμες". Επειδη ομως δε θα πραγματοποιηθει ουτε μια απο τις συνθηκες, ας το απολαυσουμε

γκεστάλ nothingman's Avatar

γελάω, δε θα τον ήθελε στην ντάγκεναμ λέει και "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα". οι "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα" σε διπλά παιχνίδια τον είχαν αποκλείσει αυτόν τον ολυμπιακό και με μια σχετική ευκολία λέω εγώ. ο bartley ήταν μια χαρά, δεν τον είδα να αγχώνεται ιδιαίτερα, ο gilbert δεν είναι επιπέδου arsenal, το ξέραμε ήδη, εξάλλου είναι 22 και ακόμα στους reserves. πρώτη εμφάνιση έβερ του cruise, δεν είχε παίξει καν στα λιγκ καψ, με αντίπαλο τον galletti στο καραϊσκάκη. λίγο σοβαρός να ήταν ο vela ή λίγο να είχε μπει στο ματς το πουλέν μου νάμπερ του, wilshere, και θα ερχόταν το χ. όχι ότι δεν το άξιζαν το χ έτσι κι αλλιώς αλλά. το πουλέν μου νάμπερ ουάν, ramsey, έκανε πλάκα. walcott αρκεί που μπήκε και έπαιξε, ήταν προφανέστατα ανέτοιμος, εδώ φοβόταν να μπει στην περιοχή μη φάει καμία και εκτελούσε τα στημένα. οι αγγλάρες έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ όταν τους είπαμε ότι δεν έχει μαγαζί να πιουν μπύρες πριν το ματς δίπλα στο γήπεδο και ένα δεύτερο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό των περιπτέρων. το τρίτο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό της ρετσίνας από τα περίπτερα.
    ολυμπιακό δεν έβλεπα γιατί δε με ένοιαζε, χα! αλλά μέλλμπεργκ ψυχάρα και τα λοιπά γνωστά.

ο ολυμπιακός δεν έχω καταλάβει γιατί ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να περάσει την πρωταθλήτρια ολλανδίας και την πρωταθλήτρια βελγίου, αποδείχθηκε μεν καλύτερη/εμπειρότερη ομάδα αλλά δεν είδα και τίποτε τρομερές διαφορές. απόδειξη ότι έχουμε ανοίξει τα πόδια να έρθει ο γιοβάνοβιτς πχ όπως θα τα ανοίγαμε πολύ άνετα για άλλους πεντέξι τουλάχιστον από αυτές τις δυο ομάδες. το πρόγραμμα ήταν το σημαντικότερο όπλο μας, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε και κάπως εκνευριστικές άμυνες σε σημεία, εντάξει, σχαρίκια.
    πρόκριση στους 16 και πρώτος στο πρωτάθλημα, όχι κι άσχημα για ομάδα που παραπαίει ε.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Practice What You Preach GuardianOfIvorytower's Avatar

Γιενς Λέμαν είδαμε όλοι τι έκανε ε?
    My Mission will save the World.
    But I'm still chasing time.
    Vanity...definitely my favourite sin.

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post

ο ολυμπιακός δεν έχω καταλάβει γιατί ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ να περάσει την πρωταθλήτρια ολλανδίας και την πρωταθλήτρια βελγίου, αποδείχθηκε μεν καλύτερη/εμπειρότερη ομάδα αλλά δεν είδα και τίποτε τρομερές διαφορές. απόδειξη ότι έχουμε ανοίξει τα πόδια να έρθει ο γιοβάνοβιτς πχ όπως θα τα ανοίγαμε πολύ άνετα για άλλους πεντέξι τουλάχιστον από αυτές τις δυο ομάδες. το πρόγραμμα ήταν το σημαντικότερο όπλο μας, ήμασταν σοβαροί, παίξαμε και κάπως εκνευριστικές άμυνες σε σημεία, εντάξει, σχαρίκια.
    πρόκριση στους 16 και πρώτος στο πρωτάθλημα, όχι κι άσχημα για ομάδα που παραπαίει ε.
    Να το διορθωσω τοτε. Ο Ολυμπιακος του 2008-2009 λοιπον (δεν ειναι και τοσο μακρυα) θα εθεωρειτο αποτυχημενος αν δεν ειχε περασει αυτον τον ομιλο, απο τη στιγμη που περασε με νικες εκτος εδρας απεναντι σε γερμανικη και ιταλικη ομαδα, ισως οχι τις πρωταθλητριες, αλλα δε θυμαμαι να σου πω την αληθεια και ποτε ηταν μετρησιμο μεγεθος οι πρωταθλητριες Ολλανδιας και Βελγιου. Φυσικα εχουμε αποκλειστει και με ηττα απο Χερεενφεεν και πιστευω οτι θα μπορουσαμε να αποκλειστουμε και με αντιπαλους οπως η Αντερλεχτ, ο Αγιαξ (του 2009 ε), η PSV (εκει δε θα ηταν καθολου αυτονοητο να περασουμε), η Γκενκ και αλλες τριτοδευτερες εν ετει 2009 ομαδες.

Εν ολιγοις, πηραμε ΔΕΚΑ βαθμους (οι 3 με Αρσεναλ λογω προγραμματος) σε εναν ομιλο εχοντας κανει τρεις νικες με 1-0, και οι τρεις απο τις οποιες προηλθαν με μεγιστη δοση τυχης μετα απο αγχωτικα ματς. Εκτος εδρας πηραμε μια ισοπαλια με 0-0, δεν σκοραραμε και χασαμε με κατω τα χερια απο μια Στανταρ Λιεγης που παιζει στο Champions League λογω της μεταρρυθμισης Πλατινι. Ποσους βαθμους θα επαιρνε ο πληρης και φορμαρισμενος Ολυμπιακος? Δε λεω και πολυ περιεργα πραγματα, ετσι δεν ειναι?

314222 Mitsmann's Avatar

γελάω, δε θα τον ήθελε στην ντάγκεναμ λέει και "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα". οι "ναι μεν αυτοι, αλλα οκ κιολα" σε διπλά παιχνίδια τον είχαν αποκλείσει αυτόν τον ολυμπιακό και με μια σχετική ευκολία λέω εγώ. ο bartley ήταν μια χαρά, δεν τον είδα να αγχώνεται ιδιαίτερα, ο gilbert δεν είναι επιπέδου arsenal, το ξέραμε ήδη, εξάλλου είναι 22 και ακόμα στους reserves. πρώτη εμφάνιση έβερ του cruise, δεν είχε παίξει καν στα λιγκ καψ, με αντίπαλο τον galletti στο καραϊσκάκη. λίγο σοβαρός να ήταν ο vela ή λίγο να είχε μπει στο ματς το πουλέν μου νάμπερ του, wilshere, και θα ερχόταν το χ. όχι ότι δεν το άξιζαν το χ έτσι κι αλλιώς αλλά. το πουλέν μου νάμπερ ουάν, ramsey, έκανε πλάκα. walcott αρκεί που μπήκε και έπαιξε, ήταν προφανέστατα ανέτοιμος, εδώ φοβόταν να μπει στην περιοχή μη φάει καμία και εκτελούσε τα στημένα. οι αγγλάρες έπαθαν ένα πολιτισμικό σοκ όταν τους είπαμε ότι δεν έχει μαγαζί να πιουν μπύρες πριν το ματς δίπλα στο γήπεδο και ένα δεύτερο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό των περιπτέρων. το τρίτο και μεγαλύτερο όταν γνώρισαν το θεσμό της ρετσίνας από τα περίπτερα.
    ολυμπιακό δεν έβλεπα γιατί δε με ένοιαζε, χα! αλλά μέλλμπεργκ ψυχάρα και τα λοιπά γνωστά.

στις 17:45 ακριβως θα σε κατακεραυνωσω.
    τωρα πηζω λιγο για να γραψω μεγαλα ποστς.

υ.γ. Κελλδοραιν, γελαει ο κοσμος ρε, με το ΑΠΟΕΛ παιζατε στους ομιλοι "θελουμε ολυμπιακο εννοειται", περαστε και καμμια ομαδα της προκοπης ομως.
    "Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

Carlos the Dwarf Kelldorain's Avatar

Τα χουμε πει, πρόστιμο στα ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ. Α, και δεν έχει να κάνει με "θέλουμε Ολυμπιακό", απλά θέλω Τσέλσι για να πάω γήπεδο =P

A1DDJZZ Magellan's Avatar

μαλλον για τον οσφπ 2007-08 μιλας

αυτος στον φετινο ομιλο (με βαση οσα ειδαμε τοτε) ισως θα επερνε πιο ευκολα τα ματς μεσα με αλκμααρ και στανταρ , ισως κερδιζε εξω μια απο τις δυο και εστω και ενα χ εδω με πληρη αρσεναλ, επομενως πανω κατω στα ιδια

ο φετινος ολυμπιακος με τις απουσιες τις μεταγραφες που δεν εγιναν την σκατα προετοιμασια κτλ κτλ το οτι περασε σιγουρα ειναι επιτυχια
    και δεν ηταν , ειδικα, οταν ξεκινουσαν τα παιχνιδια καθολου αυτονοητο οτι θα προκριθει
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

314222 Mitsmann's Avatar

ο οσφπ 07-08 θα εκανε 21 με 22 βαθμους στον ομιλο.
    "Τι χτυπαω??"

φιξ δεν το έγραψες μόνο εσύ, ήταν μια γενικότερη άποψη ότι θα ήταν εξωφρενική αποτυχία αν μέναμε 3οι, άποψη που δεν καταλαβαίνω. επίσης, ο ολυμπιακός του 2007-'08 έκανε διπλά σε ιταλίες και γερμανίες, όχι του '08-'09. και για τις δυο όμως αυτές ομάδες όμως αυτός ο όμιλος θα ήταν μια πιο απλή περίπτωση, ο φετινός εγώ λέω ότι είναι μια σκάλα παρακάτω και άρα δεν ήταν αυτονόητο. το πρόγραμμα επίσης μας έδωκε και το ευκολότερο ματς που θα μπορούσαμε να έχουμε την πρώτη αγωνιστική, σε μια πολύ κακή και δύσκολη περίοδο για την ομάδα τότε. τέλος πάντων, δεν έχει τόση σημασία.
    μιτς ελπίζω να εννοείς μεγάλο ποστ για τον ολυμπιακό, δε θα άντεχα μεγάλο ποστ για τη χθεσινή άρσεναλ από κάποιον που δεν είχε ξαναδεί τον ramsey ας πούμε.
    ~
    ~

314222 Mitsmann's Avatar

ποστ για το ματς. αν εσυ βλεπεις ολα τα ματς των reserves εγω παω πασο.
    "Τι χτυπαω??"

lcsgp FIXXXER's Avatar

Ναι προφανως για 2007-2008 μιλαω. Με μπερδεψε ο Μιτσμανν που μου λεγε νωριτερα οτι περασαμε ΔΥΟ συνεχομενες χρονιες απο ομιλους. Αυτον να κατηγορειτε, εγω κοντοσταθηκα πριν το γραψω αλλα λεω "δε μπορει ο μιτς θα ξερει".

Εγω αυτο που εγραψα ειναι το εξης παντως για να μην παρεξηγουμαι πως νομιζω οτι εχουμε την ανικητη αρμαδα (καθε αλλο αν δει κανεις το ποστ μου με το τι πρεπει να γινει για να εχουμε ελπιδες):

Εεεεμ οχι και τοσο. Θα ηταν τρελη ξεφτιλα να μην περασουμε απο αυτον τον ομιλο, με αυτο το προγραμμα, με αυτα τα αποτελεσματα στα αλλα παιχνιδια.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Ναι προφανως για 2007-2008 μιλαω. Με μπερδεψε ο Μιτσμανν που μου λεγε νωριτερα οτι περασαμε ΔΥΟ συνεχομενες χρονιες απο ομιλους. Αυτον να κατηγορειτε, εγω κοντοσταθηκα πριν το γραψω αλλα λεω "δε μπορει ο μιτς θα ξερει".

ποτε στον μπεο το ειπα εγω? και να το πα θα εννοουσα 2 συνεχομενες φορες που παιξαμε ομιλοι.
    "Τι χτυπαω??"

lcsgp FIXXXER's Avatar

A μπορει, σε αυτην την περιπτωση φταιει το ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post

για πες μας για το δεξί μπακ της ντάγκεναμ που είναι καλύτερο του gilbert. χώρια που ο ramsey είναι της πρώτης ομάδας, έχει ξαναπαίξει ΤσΛ και μάλιστα σε ματς για τα οποία ο Wenger έδινε μια δεκάρα.

(έκανα σοβαρή προσπάθεια για να μη γίνω οντόνιαν και να πω για φτηνές ειρωνείες ε. ελπίζω να το εκτιμήσεις)
    ~
    ~

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Mitsmann View Post

για πες μας για το δεξί μπακ της ντάγκεναμ που είναι καλύτερο του gilbert. χώρια που ο ramsey είναι της πρώτης ομάδας, έχει ξαναπαίξει ΤσΛ και μάλιστα σε ματς για τα οποία ο Wenger έδινε μια δεκάρα.

(έκανα σοβαρή προσπάθεια για να μη γίνω οντόνιαν και να πω για φτηνές ειρωνείες ε. ελπίζω να το εκτιμήσεις)

δεξι μπακ παιζει ο Ogogo στη Νταγκεναμ. δικος σας ειναι

εαν εσυ πηρες τοις μετρητοις οτι ο Γκιλμπερτ δε θα παιζε στη Νταγκεναμ, ε δε σου φταιω τωρα εγω. Ελα δω. Αγκαλιτσα.

θα σου απαντησω το απογιωμα, αλλα αυτο το "οι χτεσινοι θα μας αποκλειανε ευκολα σε 2 ματς" ειναι βλακειουλα. ε?
    "Τι χτυπαω??"