Δεν νομίζω ότι έκαναν παλικαρισμούς οι ΕΚΚίτες. Μια χαρά την έλεγχαν την κατάσταση και είχαν κάνει πίσω τους μπάτσους. Είχαν και κόσμο πεσμένο κάτω άλλωστε και αν μείνεις πίσω θα φας κι άλλες και μάλλον θα σε δέσουν. Προφανώς δεν περίμεναν να αρχίσουν τα ζώα να πέφτουν με τις μηχανές πάνω τους. Αν είχαν και άλλο κόσμο ψημένο γύρω τους μάλλον είχαν και το δεύτερο κύμα. Όπως και νάχει μπράβο τους και πάλι!

Αγχωτική δεν ήταν η πορεία, ήμουν λίγο μαζεμένος βέβαια αλλά δεν ένιωσα κίνδυνο σε καμία φάση και τα λίγα δακρυγόνα που έπεσαν ήταν από τα ελαφριά. Πεσίματα σε μπλοκ και τέτοια δεν είδα. Η πούτσα κατά τη γνώμη μου θα είναι αύριο που θα έχει και λιγότερο κόσμο.

Για τον πρύτανη δεν ξέρω καθόλου τι έγινε. Σιγά μην ήξεραν κιόλας ότι αυτός ήταν ο πρύτανης εκτός και αν τους το είπε. Λογικά θα τσατίστηκαν που προσπαθούσαν 1μιση ώρα να ανοίξουν την πόρτα και οι μέσα τους εμπόδιζαν. Πάντως σε καμία μα καμία περίπτωση σε άνθρωπο 40+ χρονών δεν ρίχνεις ούτε μπουνιά γιατί μπορεί να σου μείνει στον τόπο εύκολα. Σπρώξιμο και αυτό με προσοχή. Τεσπα μου φαίνεται απίθανο να μπήκαν μέσα και να τον άρχισαν παλουκιές στο κεφάλι, απλά τώρα το παίζει ψόφιος για ευνόητους λόγους;

Από κόκκινους αντι-ρεπόρτερ: "Άλλα Ψευτο «Παλικαράκια» επίσης Δελταδες στην Μπενάκη και Βαλτετσίου έβγαλαν όπλα και πυροβόλησαν 4 η 5 φορές…"
Αυτοί κάποια μέρα θα το φάνε άσχημα το κεφάλι τους. Τα ΥΜΕΤ το έχουν καταλάβει ότι δεν τους παίρνει και δεν πολυ-χώνονται και μερικοί είναι και 1.90 ε. Αυτοί έτσι όπως πάνε χωρίς ασπίδες και με τον καγκουροτσαμπουκά, μία οποιαδήποτε αλυσίδα απλά με παλούκια και με άτομα ηλικίας 20+ τους λιανίζει άνετα.