η μπαρτσα χανει τα αχαστα και οι αλλοι με μια γιομα κανουν το 1-1
η μπαρτσα χανει τα αχαστα και οι αλλοι με μια γιομα κανουν το 1-1
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Τι εβαλε ο Ζλαταν... βαζω και το γκολ του μικρου του Μαρκιζιο, ηταν αρκετα ωραιο και νικηφορο στο ντερμπυ
Last edited by FIXXXER; 06-12-2009 at 03:43.
ωραιο το γιουβεντους-ιντερ. 3 γκολ, ξυλο, τσαμπουκαδες ωραια πραγματα
Τεράστιος Given χθες, πέρα απ' το πέναλτυ, η διπλή απόκρουση που κάνει πριν το αυτογκόλ του Αντεμπαγιόρ για παράδειγμα. Έχασε και ο Ντρογκμπά 2-3 άχαστα, οπότε ήταν πιθανό να χάσουμε. Πάντως δεν μπορώ να φανταστώ να μην πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα και να το πάρει αυτή η Μάντσεστερ, δηλαδή πραγματικά αν γίνει κάτι τέτοιο ας το δίνουμε στον Φέργκιουσον πριν αρχίζει η κάθε χρονιά. Ευτυχώς το Γενάρη που έχουμε ελλείψεις λόγω Κόπα Άφρικα το πρόγραμμα είναι εύκολο.
Επίσης:
http://goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=34960&Ln=En
γαμω το κερατο οι λατρειες της west ham το εχουν χεσει φετος ομως ε
Ε κοίτα είναι αποδυναμωμένη μετά την πώληση του Ρονάλντο, με μικρό βάθος πάγκου σε σχέση με Τσέλσι, Άρσεναλ και με αρκετούς βασικούς της παίκτες σε μεγάλη ηλικία. Παρ'όλα αυτά παίζει πάρα πολύ καλύτερα απ'ότι περίμενα και μας κυνηγάει. Αν καταφέρει με τέτοιο ρόστερ και τέτοιους αντιπάλους και το πάρει παίζει να είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα στην καριέρα του Φέργκιουσον. Προσωπικά θεωρούσα πιο επικίνδυνη την Άρσεναλ, η μπάλα που έπαιζε μέχρι τους τραυματισμούς ήταν μακράν η καλύτερη στην Ευρώπη αλλά ως τώρα έχει χάσει σε όλα τα μεγάλα ματς και νομίζω είναι δύσκολο πια να καλύψει την διαφορά. Τσάμπιονς Λιγκ βέβαια επιμένω ότι θα φτάσει ψηλά, εξάλλου στα κρίσιμα ματς θα έχει γυρίσει και ο Βαν Πέρσι.
τουλάχιστον αυτό το σουκου μας έφερε χαμόγελα η νεόπλουτη ομάς.
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Α ετσι καλα συμφωνω απειρα. Κι εγω το καλοκαιρι ελεγα με ολες τις φυγες οτι δε θα παει πολυ ψηλα φετος, αλλα ο πουστης ο Φεργκιουσον δεν εχει κανει ομαδα με βαθος εκει περα, ολοκληρη αιρεση εχει κανει μου φαινεται. Η ΑΡσεναλ παντα ξεφουσκωνει και κριμα ειναι γιατι επαιζε μπαλαρα στις αρχες.
Asked about his angry reaction when only three minutes were added on, Ferguson called for timing in matches to be taken out of the hands of the referee.
"You get to the point on adding time on, it should be taken out of the referee's hands," he said. "There were two stoppages of two minutes three seconds and we played three minutes (stoppage time)," he said.
Επίσης:
Τι.έδωσε.
Και το γκολ Wigan : http://goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=35147&Ln=En
Καλα το πεναλτυ Μπαρτσα δεν υπαρχει, το ειδα κι εγω χθες. Σε αλλα νεα:
- Κοκκινη?? ΓΙΑΤΙ??? ΤΙ ΕΚΑΝΑ?? Δεν τον ακουμπησα καν!!!
Συγχαρητηρια στην Αρσεναλ, παραλιγο να παρουν το Χ στον Πειραια, πηραν αυτοπεποιθηση, κερδισαν στο Ανφιλντ.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."