ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, και στην πορεία πήγα (για την ακρίβεια αυτή τη χρονιά του "χώρου" δεν πρέπει να έχω χάσει περισσότερες από τρεις) και τα μπάχαλα σαν γίνουν α) όταν υπάρχει πλειοψηφικό αίτημα ανατροπής ή β) όταν γίνονται για να προστατεύσουν τα ανθρώπινα δικαιώματα (π.χ. άμυνα στον καταυλισμό πέρισυ) τα στηρίζω και βάλε.
Πέρα απ' αυτό τώρα, γίνεται μια συγκέντρωση. Μετά τη λήξη της, άτομα από τη συγκέντρωση την πέφτουν με ξύλα, πέτρες και μολότοφ στις γύρω διμοιρίες. Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μαζεύουν (όχι να βαράνε ε) κόσμο από τη συγκέντρωση και τους γύρω δρόμους; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να μπαίνει η αστυνομία σε ένα στέκι, να βρίσκει 200 μπουκάλια, 2 νταμιτζάνες κυροζίνη κι ένα οπλοστάσιο για μάχες σώμα με σώμα και να συλλαμβάνει αυτούς που βρίσκονται μέσα; Το βρίσκετε τόσο παράλογο να συλλαμβάνει αυτούς που στα καπάκια σκάσανε για πέσιμο, κάψανε και δυο αυτοκίνητα και μετά μπήκαν στο δημαρχείο;
Μπορεί να λειτουργήσει ένα κράτος διαφορετικά; Αυτές οι ενέργειες δεν αποτελούν μέρος της νόμιμής άμυνάς του; Έχετε κάτι να μου αντιτάξετε εσείς οι υπόλοιποι, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΞΥΠΝΙΟΙ ΑΠ' ΤΑ ΒΛΗΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΤΥΠΟΥ ΛΕΙΝΤΙΚΙΛΕΡΣ, το κράτος είναι κακό, τι; Ναι οκέη, καμιά αντίρρηση, το κράτος είναι πολύ κακό, και δεν πρέπει να υπάρχει. Προυπόθεση για να πέσει το γαμημένο δεν είναι το να υπάρχει κάτι ΜΑΖΙΚΟ κατά του; Δεν το βρίσκετε λιγάκι αντίξοο και ανησυχητικό το ότι ΤΟ ΕΝΕΝΗΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ (95%) ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΕΥΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ;
Όταν την πέφτετε στον μπάτσο που αράζει Τρικούπη γιατί είναι όργανο του κράτους και ονομάζετε την πράξη σας αυτή επαναστατική και εξεγερτική, ποιοί εξεγείρονται ενάντια σε ποιούς; Ποιά είναι τα στρατόπεδα; Έχετε καμιά αυταπάτη ότι τα κάτω το στηρίζουν αυτό; Ή μήπως είναι μια προσπάθεια βίαιης επιβολής των πιστεύω του 0,5% των κάτω σε όλους τους υπόλοιπους; Πώς δεν είναι φασισμός το να προσπαθείς να επιβάλεις μια λαοκρατία που ο λαός δε θέλει και πώς νομιμοποιείσαι ηθικά να χρησιμοποιείς βία όταν είσαι ένα τόσο μικρό κομμάτι της κοινωνίας που σε αντίθετη περίπτωση δε θα ασχολούνταν κανείς μαζί σου;
Απαντήστε μου.
Υ.Γ.: Αναφέρομαι στις προσαγωγές και στις συλλήψεις χθες και σήμερα, των μπάχαλων. Δεν δικαιολογώ σε καμία περίπτωση και στέλνω καρκίνο στους μπάτσους που βαράνε μετά τη σύλληψη και στους μπάτσους που πέφτουν με μηχανές πάνω σε πορείες.
Υ.Γ. 2: Αν θέλετε να μιλήσουμε σοβαρά μην μου πείτε ότι οι μπάτσοι βαράνε πρώτοι γιατί θα εκνευριστώ πολύ άσχημα.
Last edited by Dythor; 06-12-2009 at 19:29.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
λολ, αυτός έχασε και το αντιμπατσικό που είχε παλιά. Σε τρία χρόνια ακόμη θα φηφίζει στέφανο μάνο.
Αλήθεια, αυτό το 95% τι είναι ακριβώς;
1ον_ γαμιέσαι πατόκορφα.
έτσι απαντάνε οι "τύπου λαντυκιλλερ" όπως αναφέρεις.
2ον_ να σου πω κατι πουλάκι μου σε κάνει εσένα καλύτερο από τον οποιοδήποτε επειδή έχεις πάει στο 95% των πορειών του χώρου. Δλδ τι μας έκλασες μια μάντρα αρχίδια ας πούμε κ αυτό σε κάνει πιο μάγκα κ πιο επαναστάτη απ' όλους τους υπόλοιπους μαζί που ίσως να χάνουν κ καποιες πορείες.
ρε γελοίε τυπάκο άραξε κ κοίτα πέρα από τις παρωπίδες σου κ δες τι συμβαίνει κ πέρα από μια πορεία με 5-6 μπάχαλα -όπως τα λες.![]()
satan was a lez
ikonoklast το sig σου τι απέγινε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Αmnesiac, επαιξε μια μαλακία και έπεσε. Όταν βρω λίγο χρόνο (και χρήμα) θα ξανανέβει.
Dythen, ξαναβάλτο στον κώλο σου τότε ρε αγόρι.
Σε τρία χρόνια ή τρία χρόνια ακόμη;
Α' στο διάλο από 'δω ΧΑΜΩ, κάνουμε κουβέντα σοβαρή.
Last edited by Dythor; 06-12-2009 at 21:12.
Έλα μωρέ τσογλανάκι να πούμε, πέρσι το δεκέμβρη ήσουνα στην άλλη μπάντα και έβριζες τους πασιφιστές. Μέχρι να βγάλεις μουστάκι στ' αρχίδια θα κάνεις άλλες δέκα τέτοιες τούμπες και μετά θα καλμάρεις, θα κόψεις και τα πολλά μπινελίκια και το υφάκι του μαλάκα. Μέχρι τότε τι κουβέντα να θες, σοβαρή κιόλας, άραξε λίγο.
Με κάνεις και βρίζω κιόλας, αλήτη.
Μάλιστα. Συγγνώμη.
αυτό που χτύπησε από τη μηχανή είναι γυναίκα συνδικαλίστρια του εεκ, 60-70 χρονώ και είναι σε καταστολή. συνέλαβαν επίσης όσους εεκίτες πήγαν να την προστατέψουν (τους αγαπώ αλλά είναι τόσο χαζοί που πήγαν να το παίξουν τελευταίοι των μοϊκανών), όχι πιτσιρίκια και σίγουρα όχι μπαχαλόφατσες. έχει ξεφύγει το πράμα, έχω αρχίσει να αναπολώ τον πάκη.
γενικά αγχωτική μέρα, ladykiller και rage for order σας αγαπώ αλλά αν ξέρετε τα αποβράσματα που χτύπησαν τον Κίττα κι έχετε ελάχιστη τσίπα πάνω σας, σκοτώστε τους. όσο κι αν μισώ τον κύριο καθηγητή μου και γνωστό τσιράκι/αχυράνθρωπο, το πρόβλημα στην καρδιά του είναι υπαρκτό και με λίγη ατυχία θα κλαίγαμε το άσυλο, με μερικούς τυχαίους φριξ στα κάτεργα για ανθρωποκτονία.