καλά έτσι όπως γίνανε τα πράγματα κοίτα μη σε περάσουν από τις ΟΡΔΕΣ των αναρχικών που έρχονται από εξωτερικό κ σε μαζέψουν από τα σπάτα.
satan was a lez
καλα, αυτο ηταν η πιο χοντρη προβοκατσια και το τραγικο ειναι οτι δουλεψε. πολυς κοσμος ειπε οτι δεν θα κατεβει. βουτυρομπεμπέδες
this is radio freedom.
Εσύ σε ποιό μπλοκ θα πας δε μας είπες
Εγώ θα κατέβω, καταλαβαίνω αυτούς που δεν θα κατέβουν σκεπτόμενοι το ότι δε θέλουν να δώσουν μαζικότητα σε ακόμα ένα μπαχαλοπανηγύρι πάντως, γιατί αυτό θα γίνει στην ουσία, με αυτό ασχολούνται οι πάντες, οι εργατικές/μεταναστευτικές/ανθρώπινες εν γένει διεκδικήσεις έχουν πάει στο διάολο.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
75 τελικά οι συλλήψεις, προσαγωγές άγνωστο αλλά μάλλον άλλες τόσες και παραπάνω.
103 χτες οι προσαγωγες στα εξαρχεια,ημουν στους 10 πρωτους.
ο λογος:δεν διακαιολογειται να ειμαστε στο συγκεκριμενο μερος(στουρναρη)
welcome to this world of pink champagne and swimming pools,all you have to lose is your virginity..
www.myspace.com/yassaband
Θα διαλέξω επιτόπου τους πιο τσίφτηδες!
Όσο για το ότι "οι πάντες ασχολούνται με τα μπάχαλα", μήπως να κλείσεις την τιβί; Εγώ έχω να δω κάτι μέρες και πρώτη φορά από σένα το άκουσα. Συνειδητοποιείς ότι θα μπόρουσες να είσαι συλληφθείς αυτή τη στιγμή (αφού τολμάς να πας σε αναρχοστέκια, όπως τόλμησαν 22 άτομα χτες στο ρεσάλτο και τώρα κατηγορούνται για μολότοφ επειδή είχαν άδεια μπουκάλια μπύρας, πού ακούστηκε 22 άτομα μαζεμένα να πίνουν και μπύρες). Χτες ουσιαστικά απαγορευόταν να κυκλοφορήσεις στην ίδια σου την πόλη. Είναι ζήτημα βασικών ελευθεριών, καταλάβετέ το, αν δεν ξεσηκώνεστε τώρα πότε θα ξεσηκωθείτε; Όταν σας αναγκάσουν να δώσετε κώλο;
ΥΓ: Έρχεται το "ε, δεν πειράζει, ας μη βγούμε ένα σαββατόβραδο εξάρχεια" και νευριάζω και μόνο που μπορεί να σκέφτεται κάποιος έτσι.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΖΗΤΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ
http://www.tagesschau.de/inland/link...mismus102.htmlNach dem Anschlag auf eine Hamburger Polizeiwache in der Nacht zu Freitag ist ein Bekennerschreiben bei der "Hamburger Morgenpost" eingegangen. Danach steht die Attacke im Zusammenhang mit dem Tod eines 15-jährigen Griechen, der am 6. Dezember 2008 in Athen durch eine Polizeikugel getötet worden war, teilte die Zeitung mit. Die Gruppe drohte zudem mit weiteren Anschlägen, sollte ein linkes Kulturzentrum, die seit rund 20 Jahren besetzte "Rote Flora", geräumt werden.
In einem eineinhalbseitigen Brief habe sich die Gruppe, die sich "Koukoulofori" ("Kapuzenträger" oder "Vermummte") nennt, zu dem Anschlag bekannt. Die Wahl sei auf die Wache 16 im Schanzenviertel gefallen, weil diese für "Misshandlungen und rassistischen Terror" bekannt sei, zitierte das Blatt aus dem Brief. Die Polizei bestätigte die Existenz des Schreibens.
εν ολιγοις λέει ότι έγινε επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα στο Αμβούργο και την ευθύνη ανέλαβε η ομάδα "Koukoulofori"
Vielen Dank für alles was mal war
κι όχι μόνο.
βρήκαν και δυο παιδιά βουλευτή.
http://www.newsit.gr/default.php?pna...d=6584&catid=3
και ειδικα στο 3:04
ΠΑΣΟΚ Σ'ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΗΛΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ
Spoiler