17 για εμένα (18 ο deniz Που είχε μπει στις 10).
όπως το άφησες και ακόμα καλύτερο! Εσύ είχες μείνει Κανελλόπουλο αν θυμάμαι καλά, εγώ πήγα στη κατασκήνωση που λέγεται Κ.Ε. Πόρος. Μπορεί να μην έχει Μπαλαούρο αλλά είχε τόσο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης που το πάταγε άνετα. Άσε που εκεί ήταν σνα καλοκαίρι οπότε άραζες στη παραλία σαν να είχες πάει διακοπές ("σαν" λέει χαχ! )
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
<menumission> eunouxismenh orka
Spoiler
Λοιπόν, τα παρακάτω ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ αεροπορία με στρατό, ούτε να πω "κοιταχτε ρε ΄σεις τι πέρασα" απλά για μια ενημέρωση σχετικά με το πόσο "χαλαρά" μπορεί να είναι τα πράγματα στη αεροπορία. Η φάση ξεκινάει στις 10/11 όταν και παρουσιάστηκα στην Τρίπολη. Εκείνη την μέρα περάσαμε απο 1204 γιατρούς (συμπεριλαμβανομένης και αρχιδοεξέτασης) και κάναμε 4 εμβόλια. Μας χρεωσαν κουβέρτες σεντόνια κλπ, και περάσαμε απο τον εφοδιασμό όπου μας έδωσαν ένα σκασμό πράγματα (μια γομαροβαλιτσάρα, ένα μπλε σακο και έναν μικρότερο γκρι - "εκστρατείας"). Όλα αυτά non stop φυσικά απο τις 12:15 που μπήκα μέχρι και τις 00:30 που πέσαμε να ξεραθούμε. Πέρασαν τρείς μέρες και πάνω που είχαμε "βολευτεί" στους θαλάμους, μας φωνάζουν να βγούμε στην πίστα της μοίρας (όπου "μοίρα" = λόχος για τους στρατέους) μαζί με τα πράγματά μας (όλα τα παραπάνω που ανέφερα + την πολιτική βαλίτσα/σάκο, δλδ γαμήσι στο κουβάλημα) μες τον ήλιο για καμιά ώρα έτσι χύμα. Εδώ μια μικρή παρένθεση για το κλίμα της Τρίπολης. Το πρωί και το βράδυ άνετα η default θερμοκρασία είναι "μείον Χ" μαζί με τρελή υγρασία, ενώ το μεσημέρι ο μέσος όρος ήταν περίπου 25C (δηλαδή έσκαγες απο την ζέστη). Αφού "βολευτήκαμε" στους νέους θαλάμους μας αλφαβητικά αυτή τη φορά, άρχισαν τα "ωραία" της εκπαίδευσης... Φωνές, απανωτές μεταβολές, και καψώνια όπως:
-να παρουσιάζεται όλη η μοίρα ταυτόχρονα με τα χέρια στο σβέρκο, κάνοντας επιτόπιο συντονισμένο βήμα,
-καμια 20ριά απανωτές μεταβολές (ψέμματα. το ρεκόρ ήταν 18)
-τα χέρια στην πρόταση για όσο θέλει ο "εκπαιδευτής"
και αργότερα όταν χρεωθήκαμε όπλα για οπλοασκήσεις (το υπερσύγχρονο τουφέκι Μ1) τα όπλα στην πρόταση, στην ανάταση και κάτι άλλες μαλακίες του τύπου "κάμψεις των καρπών επι των όπλων πάνω και κάτω")
-επίσης είχαμε και το άλλο ευχάριστο πραγματάκι, αν στα προσκλητήρια αργούσαν 2-3 άτομα, να μας χώνουν όλους μέσα και να μας ξαναβγάζουν τρέχοντας προκειμένου "η κίνηση να είναι η ιδανική"
Όλα τα παραπάνω φανταστείτε τα, σχεδόν σε καθημερινή βάση με τα πιο αυστηρά παραγγέλματα να δίνονται απο γυναίκες σμηνίες (=λοχίες) που δεν ξεπερνούσαν το 1.60 σε ύψος, και έναν εποπ υποσμηνία (=δεκανέα) που την είχαν δει ράμπο και καλά. Πρέπει να παραδεχτώ όμως οτι η συντριπτική πλειοψηφία των εκπαιδευτών ήταν και γαμώ τα άτομα και μετά τις πρώτες μέρες σε προσωπικό επίπεδο, ήταν πολύ ξηγημένοι.
Το μενού της "εκπαίδευσης" περιήχε κι άλλα καλούδια όμως:
- πορεία 6 χιλιομέτρων συνολικά προς το πεδίο βολής με τον σάκο εκστρατείας και το Μ1 υποχρεωτικά στον ώμο, και στη συνέχεια βολή με G3 και υπεροπλοπολυβόλο Bren (κατασκευής 1912!)
-την λεγόμενη "στρατικοποίηση" που είναι μια μέρα που βγάζουν όλους τους νεοσύλλεκτους σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, τους βάζουν να τρέχουν 3-4 γύρους και μετά έχει ομαδικά καψώνια όπως τα προαναφερθέντα + κάμψεις
-και τέλος πέρασμα απο επιλεγμένα σημεία στον στίβο μάχης
στα παραπάνω προσθέτω και τα προσωπικά μου στατιστικά γι' αυτές τις 23 μέρες:
1 υπηρεσία εστιατορίων
2 μαγειρεία
1 σκοπιά
5 θαλαμοφυλίκια
2 γοπing
6 καθαριότητες θαλάμου (3 φορές χέστρες με μπόνους ένα ξέρασμα)
Και ενώ όλα αυτά συνέβαιναν σκάει μύτη τις τελευταίες μέρες η φήμη για 10ήμερη άδεια ορκομωσίας και μας έδωσαν αρχικά 6 (!) και τελικά στα αδειόχαρτα 7. Ευτυχώς με το που γυρνάω παίρνω μετάθεση και μετά "αντίο για πάντα" Τρίπολη.
*πιο πάνω αναφέρω την μοίρα μόνο και μόνο γιατι απο μοίρα σε μοίρα τα πράγματα είναι διαφορετικά. Χαρακτηριστικά στην 3η (που επικρατούσε το σύνθημα "λευτεριά στη 2η", μόνο μαλλί της γριας και τρενάκι δεν είχανε στην πίστα τους, και περάσανε ζάχαρη. Και σε εμάς φυσικά υπήρχαν γαμάτες στιγμές με γέλιο και τρελό χαβαλέ αλλά πολύ πιο περιορισμένα.
Last edited by Tyler_Durden; 04-12-2009 at 14:09.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
ποσα ατομα ειστε ολοι ρε?
λογικα σας εχουν πιο ζορικα επειδη ειστε λιγοτεροι απο αλλες φορες
η σειρα μου ηταν κοντα 2500ατομα
στιβος μαχης γελα ο κοσμος-πιο παλιος απο το 1821 δεν περασα ουτε 1 παπαρια και η τιμωρια μου ηταν 3 ολοκληρα πουσαπς
στρατικοποιηση μετα απο 100 μετρα τρεξιμο απλα επεσα κατω σε φαση δεν μπορω να παρω ανασα και εσκασαν 10 μαλακες απο πανω χεσμενοι μην επαθα τιποτα...
για το πουτσο η τριπολη-οι χαρες της αεροποριας ξεκινουν μετα![]()
Que Poros Resort
<menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
τάιλερ, αυτή ήταν κ η τελευταία πούτσα σε αυτό το στυλ που έφαγες. τώρα τα χωσίματα αφορούν "υπηρεσιακούς" λόγους. έχω 2 κολλητούς που μπήκαν αεροπορία το 2004. ακριβώς τα ίδια πράγματα μου είπαν για τρίπολη.
Rock or Nothing
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Μια βδομάδα άδεια ορκωμοσίας; Άλλοι πήραν μόνο 3 μέρες.
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν τα σχολίασα, πρέπει να είναι όντως λίγο ζόρικα κει μέσα. Αλλά πήρατε μεγάλη άδεια. Ναι.
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
Ναι ρε συ, αλλα σκέψου οτι είναι η μικρότερη αδεια ορκομωσίας που έχει δώσει η αεροπορία τα τελευταία (πολλά) χρόνια, οτι μας έψηναν για 10-12 μέρες, και οτι εμείς ήμασταν μέσα σερί 23 μέρες και όχι 1,5 βδομάδα όπως στο στρατό ξηρας. Σίγουρα πάντως απο το να μας δίνανε κι εμας 3ημερο χίλιες φορες η βδομάδα που μας έκατσε τελικώς.
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
Νταξ όντως κι εγώ δεν περίμενα ότι μπορεί να είναι έτσι τα πράματα στην αεροπορία. Όσοι γνωστοί μου έχουν πάει, λένε ότι ήταν πολύ αραλίκι. Απ' την άλλη πλέον αράζουν αρκετά και στον στρατό ξηράς, τουλάχιστον σε κάποιες μονάδες. Σε άλλες δεν ξέρω.
Ε όπως και να'χει πάντως, η βδομάδα δε σας χάλασεΒέβαια καλύτερο το 12ήμερο αλλά νταξ
I was just in your kitchen. I didn't see no god damn pig.
παιδια για 32 ΛΔΒ στο Βολο ξερει κανεις τιποτα ? εχω ακουσει δυσκολα τα πραγματα ...
ειμαι διαβιβαστης καλαματα στη φαση της ειδικοτητας και φευγω 15 ιανουαριου για Βολο λοχο διαβιβασεων στο ταγμα των πεζοναυτων..
κεντρο στην καλαματα το χειροτερο μπουρδελο που πρεπει να υπαρχει στην ελλαδα απο ολους τους τομεις .. οπως και επισης εκπαιδευση ειδικοτητας εκει οσοι μειναμε χαλια υπηρεσιες και αδικιες τρελες με τα βισματα να δινουν ρεστα 20-30 ατομα καθε μερα εξοδο και οι υπολοιποι σκοπιες συνεχομενες νυχτερινα κλπ νουμερα 4-5 μερες...
τελοσπαντων για βολο οποιος εχεις πληροφοριες ή ξερει ας πει τιποτα γιατι η καλαματα ηταν χαλια ελπιζω τουλαχιστον λιγο καλυτερα...
την κυριακη τελειωνει η αδεια μου και επιστρεφω καλαματα ελπιζω για λιγες ακομα μερες
εγώ δεν ξέρω τίποτα, αλλά κοίτα να μην ασχοληθείς καθόλου με το "τι θα συναντήσεις", και αφού το πήρες απόφαση να πας , σκέψου ότι είναι ένας χρόνος μόνο + θα έχεις να λες ιστορίες μια ζωή.
Άντε και καλά κουράγια![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ