Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
χα, όμως όταν σου είπα ότι είσαι κουκουέ δεν το αρνήθηκες, την πάτησες λοιπόν! Ο σύριζα εννοείται ότι είναι αφερέγγυος, αλλά τουλάχιστον αλλάζει, άρα υπάρχει ελπίδα να βγει κάτι θετικό. Να μου λείπει η "φερεγγυότητα" και η συνέπεια στο σταλινισμό. Τέλος για την αφίσα, δεν καταλαβαίνεις ότι την έκανε στην ουσία ένα (1) άτομο από μία μικρή συλλογικότητα, δεν εκφράζει τον σύριζα, ΔΕΝ έχει υπογραφή "σύριζα" (αν και μεταξύ μας δε βρίσκω κάτι τόσο φρικαλέο σ'αυτήν -έντιτ, εκτός από το "από τότε" αλλά είπαμε, ένα άτομο την έκανε-, αλλά κάτι θα ξέρεις για να τη βρίσκεις ανεκδιήγητη).
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
με το συγκεκριμένο ισλαμιστή user τρώγαμε μαζί κουλούρια πορευόμενοι στην πανεργατική της 10/12 όταν όλη η αριστερά είχε κοτέψει να κάνει πορεία μετά από τις εντολές του κωστάκη (και την άμεση συμφωνία ΓΣΕΕ/ΑΔΕΔΥ, της παράταξης του ΣΥΝ συμπεριλαμβανομένης). οπότε σε αυτό τουλάχιστον κάνε κράτει, πάσα και τ' αυτιά μου κουνιούνται.
οντοπικ αποφασισαμε καταληψη και μπαχαλα
Οντόπικ, δε νομίζω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος έχει ελπίδες ότι θα επαναληφθεί το περσινό σε μαζικότητα. Μακάρι δηλαδή, αλλά δεν. Και στο 50% να είμαστε όμως καλό θα είναι.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
fetos tha theloun oloi na perasoun hsuxa xristougenna me kainourio terastio xristougenniatiko dentro.pali apokoimhthikame nomizw k ksexasame.den perimena kati kalitero etsi k alliws.k varethika na akouw gia anarxokoumounia kke k suriza.valte sthn akrh ta kommatika k piaste thn ousia.
respect my authoritah!!
ενδιαφέρουσες νέες προσωπικότητες στο φόρουμ.
BibleBlackBird, που ανήκεις πολιτικά;
A loaded gun won't set you free.
So you say.