Πείστηκες αμέσως βλέπω. Πάει η πισινή;
Πείστηκες αμέσως βλέπω. Πάει η πισινή;
Neon Dreamers Nevermore Fan Club
Οχι οχι, απλα, δε φταιω εγω που ο Τζορβας εχει δειξει μια πληγη μεχρι τωρα η οποια ειναι αυτη που ειχε και μια βδομαδα πριν.
αυτο, (ξεχνα τα παο, ολυμπιακος, κλπ) αυτοματα τον κανει
α) αναξιοπιστο
β) υποπτο
γ) ρομπα
εκτος του γ) που κατοχυρωθηκε ηδη, τα αλλα δυο δε σημαινουν οτι εχει απαραιτητως αδικο.
ειπα, δε ξερω και θα δουμε.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
Επειδή όμως δεν είδα τις δηλώσεις, για να έχουμε πλήρη εικόνα, μπορεί κάποιος να βρει τι είπε στον δημοσιογράφο; Γιατί ένα κλιπάκι βρίσκω που λέει μόνο ότι του έριχναν με αεροβόλο στην πλάτη και δε δείχνει τίποτα στον δημοσιογράφο. Δεν αμφισβητώ τη φωτογραφία, απλά θέλω να δω τι έλεγε όταν την έδειχνε.
και γω θελω να το δω, αλλα θεωρω λιγο απιθανο να ελεγε "και αυτο κοιτα! μου εγινε στην προθερμανση στο ΟΑΚΑ με τον Αστερα"
"Τι χτυπαω??"
Οντονιάν έχει όντως σημασία τι είπε στο δημοσιογράφο; Αν (επιμένω στο αν) η πληγή υπήρχε από πριν, έχει σημασία αν την έδειξε για να αποδείξει τα αεροβόλα ή τις κροτίδες; Και στην τελική ήταν τόσο δύσκολο να δείξει το πόδι του (ας αφήσουμε την πλάτη του, δε χρειαζόταν να κάνει και στριπτίζ), εκεί που τον πέτυχε το αεροβόλο; Δηλαδή αν δε τον πέτυχε δίπλα στα ΦΡΥΔΙΑ δε θα ήταν δύσκολο να το δείξει, την εμφάνιση φορούσε ακόμα αν δε κάνω λάθος. Και μιλάμε για χτύπημα από αεροβόλο και δηλώσεις και εισαγγελείς κτλ, τα οποία νομίζω δικαιολογούν το να σηκώσει το ποδαράκι του από το να προτιμήσει τις κροτίδες που τις είδε και όλος ο κόσμος.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Καλά, βρείτε το μου και το συζητάμε. Ως τώρα δεν έχω διαβάσει ΠΟΥΘΕΝΑ να είπε ο παίκτης ότι τον χτύπησε αεροβόλο στο χέρι. Από όλα τα αθλητικά σάιτς, μέχρι τη ναφτεμπορική (). Είμαι περιέργος τι έλεγε, πώς να το κάνουμε.
Δεν ψάχνω να τον δικαιολογήσω, δεν είναι εκεί το θέμα.
Οντονιάν, ωραία, πάμε ένα όχι και τόσο υποθετικό σενάριο : η πληγή προϋπήρχε και ο Τζόρβας τη δείχνει για να αποδείξει το χτύπημα από κροτίδα. Ε δεν είναι τραγικό αυτό; Έχει χτυπήματα σε 3 σημεία από αεροβόλο και επιλέγει να δείξει τη συγκεκριμένη πληγή; Ακόμα και να υπάρχουν οι πληγές από αεροβόλο, που δε το αμφισβητώ, δεν είναι ξεπεσμός αυτό το πράγμα;
Οι πιθανότητες να λέει αλήθεια για τη συγκεκριμένη πληγή είναι πολύ λίγες, δεδομένου ότι για να συμβαίνει αυτό είτε α) κάποιος έκατσε να επεξεργαστεί το βίντεο με μοναδικό σκοπό να δείξει κάτι που θα μπορούσε εύκολα να αποδειχτεί ότι είναι δική του μαλακία, δεδομένου ότι πήρε το βίντεο από την τηλεόραση και θα μπορούσαν όλοι να δουν το αυθεντικό βίντεο είτε β) ο Τζόρβας είχε μια ίδια πληγή στο ίδιο σημείο μια βδομάδα πριν, η οποία κατά τη διάρκεια της βδομάδας του πέρασε αλλά από διαβολική σύμπτωση τραυματίστηκε πάλι ακριβώς εκεί και με το ίδιο αποτέλεσμα.
Παίζει να υπάρχει και κάποια άλλη εξήγηση που μου διαφεύγει οπότε ας περιμένουμε να δούμε.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Το ένα ενδεχόμενο (πιθανό με βάση τα ως τώρα στοιχεία) είναι να είπε μαλακία ο Τζόρβας και να γίνει ρόμπα - αυτό όπως λέει και παραπάνω ο μιτσμάννος δε σημαίνει ότι δεν έφαγε το αεροβόλο, απλά ότι χρησιμοποίησε άλλο σημάδι στην τηλεόραση. Αν τον χτύπησαν, υποτίθεται ότι υπάρχουν φωτογραφίες και θα αποδειχτεί και αυτό. Για τις κροτίδες και τα 200 καπνογόνα που πέρασαν (αριθμός από τον γαυρο, όχι εμένα) έχει άποψη όλος ο κόσμος και φυσικά περιμένουμε τιμωρία - εδώ όμως επιβεβαιώνεται ο Τζόρβας περί "εντολής" γιατί δε μιλάμε για αβλεψία σε περίπτωση 5-10 καπνογόνων, αλλά συστηματικός μη έλεγχος, που γίνεται σοβαρότερο θέμα αν αποδειχτεί το αεροβόλο.
Απλά είμαι περίεργος αν η φωτογραφία είναι από την απευθείας σύνδεση ή όχι πρώτον και δεύτερον τι ακριβώς λέει. Δεν είναι πολύ πιθανό, αλλά αν λέει "με βάρεσαν με αεροβόλο στην πλάτη και έχω κάτι σημάδια σαν αυτό", ε δε νομίζω ότι αξίζει να του πάρουμε το κεφάλι! Επίσης, μια τόσο μικρή μελανιά, σε μια εβδομάδα ολόκληρη, έμεινε ακριβώς ίδια; Πόσο κάνουν να σου περάσουν εσένανε ρε αμνίζιακ;
Μου φαίνεται λίγο αστείο που θεωρείς πρέπον να ξεβρακωθεί για να δείξει τα χτυπήματα από το αεροβόλο.
Επειδής λοιπόν εμείς δεν έχουμε πρόσβαση σε κανέναν, ας αφήσουμε κανέναν ειδικό να αποφασίσει και μετά βγάζουμε πυρσούς και τρίαινες.
αστεια πραγματα. Λες και δεν εχεις παει ποτε σε γηπεδο. Περασαν καπνογονα ο κοσμος.
περιεργο. και στην Τουμπα και στο Βικελιδης και στο ΟΑΚΑ οταν παιζει η ΑΕΚ περνανε... λες και θελουν ειδικη εντολη στην 7 να περασουν καπνογονα. αστεια πραματα.
Εγω προσωπικα εχω παει σε ντερμπυ με τον Παναθηναικο και δε με ελεγξε ΚΑΝΕΝΑΣ απ οσους ηταν στη θυρα (μπατσους κυριως). θα μπορουσα να εχω περασει μεσα πυρηνικη βομβα.
ΠΟΛΥ μικρη λεπτομερεια. το ματς ηταν στο ΟΑΚΑ και ο Παναθηναικος ηταν γηπεδουχος.
Σας ειχαμε κερδισει στις ανταλλαγες φωτοβολιδων 41-23.
Οταν αναλαβουν οι ΠΑΕ την πληρη ευθυνη ψαξιματος τοτε οκ ας τα συζητησουμε. Τα περι εντολων, οταν περναει ο καφρος καπνογονο, ειναι αστεια.
"Τι χτυπαω??"
lol o odonian anakalipse, elipes psaximo, kapnogona(panw apo 5-10 milame oti ayto den exei xanaginei!!!) kai krotides se podosfairiko agwna sthn ellada. Rixte twra ton olympiako sthn b ethnikh kai ton kokkali fylakh. H rizoupoli xanazei, htan organomeno sxedio apo tha pae olympiakos!
Δε με απασχολεί παίδες το ότι γίνεται συνέχεια. Αυτή τη φορά έγινε της πουτάνας και μιας και ο γαυρος είναι υπότροπος περιμένω την εφαρμογή του νόμου (αυτού που σας έδωσε το "χάρτινο") και τιμωρία έδρας (υπάρχει διαφορά εξάλλου στο "φέρνω κάτι μαζί μου" και "το πετάω στο γήπεδο").
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή με το "το κάνουν και οι άλλοι" επιχείρημα. Όταν ο ΠΑΟ είναι υπεύθυνος για κάτι, να τιμωρηθεί. Και ναι οι ΠΑΕ είναι υπεύθυνες εδώ και καιρό για το τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν το κάνουν καλά; Ε αυτό λέω.
Αλλά παίδες, ο μωραλης είπε 200-300 καπνογόνα. Νομίζω ότι αν η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ήθελε να μη μπουν τόσα πολλά, ε κάτι θα μπορούσε να κάνει.
ε καλα, θα τιμωρηθουμε!!! μπορειτε να ησυχασετε, εσεις που ανησυχειτε λιγο, και ο Τζορβας που μαλλον εχει παρααγχωθει.
"Τι χτυπαω??"