Ομορφιές.
prepei na anoixtei thread gia irakli e.tetxia katara pouthena allou.
Για μας τουλάχιστον τους 30++ είναι μεγάλη δουλειά ο Ηρακλής...
έχω πάει παιδάκι στην Ριζούπολη να δω Απόλλων - Ηρακλής με τους μεγαλύτερους, για να δούμε όλοι Χατζηπαναγή. Μάγκες λέμε για ένα γήπεδο φίσκα μόνο για αυτόν τον παίχτη. Επίσης δεν ξεχνάμε και αγαπάμε τον Κωφίδη , Φυσικά δεν ξεχνάμε και τους δολοφόνους , βλέπε Δανιήλ Παπαδόπουλος.
Τώρα που το σκέφτομαι ... ο Ηρακλής είχε κάνει συμβόλαιο στον Βάσια για 12 χρόνια .... εποχές δουλεμπορίου στο ποδόσφαιρο .... και φτάσαμε στο άλλο άκρο...
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Ξεχείλισε πάλι η μαλακία στο Contra.gr
It is known.
restis?lol τι. δε καταλαβαίνει.
It is known.
e to contra grafei gia restis endiaferete gia irakli.nomisa safto anaferosouna
Για τις αποβολές (!) στην καταμέτρηση λαθών στο Άρης πανιώνιος αναφερόμουν. Δεν ήμουν σαφέστατος? :ρ
It is known.
ή με διοικηση πρωτοδικιου ή με καμια μοντα με τον ΓΣ θα γινει δουλεια. Επενδυτης με αυτην την κερκιδα δυσκολα θα βρεθει. Και ευχελαιο, οπως+δηποτε, μετα την υπερχρονια με τον κωφιδη οπου ολα μας βγαινανε ειναι λες και μας καταραστηκαν και επι 3 χρονια ξεπληρωνουμε την τυχη που ειχαμε εκεινη την σεζον
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
H 29η Νοέμβρη να κυρηχτεί ημέρα πένθους για το βάζελο παρακαλώ.
Scanning the scene in the city tonight...
ε, οχι
απλα οταν εισαι στην 3αδα με τα περισσοτερα προστιμα λογω συμπεριφορας φιλαθλων, στην ΑΘ 10 καποια παιδακια(οχι ολοι) ειναι ετοιμα να γκρινιαξουν ακομα και για τον...καιρο σε οποιον ειναι προεδρος, ε δυσκολα(οχι απιθανο βεβαια) θα βρεθει καποιος να ρισκαρει να χωσει λεφτα υπο τετοιες συνθηκες.
Μακαρι να βρεθει βεβαια. Βτγ, ειμαι υπερ της αποχωρησης ρεμου καθοτι ως διοικηση απετυχε στους στοχους που η ιδια εθεσε εξαρχης. Αντε να δουμε τι διαδοχη κατασταση θα βρεθει....
ΑΕΛ τρακτερ και Love is in the air /
Ορισμενες φορες ομως εχετε πλακα οι μικρομεσαιοι οπαδοι. Δεν θελω να κραξω αφ υψηλου, αλλα στο ιδιο ποστ, παραδεχεσαι οτι "ποιος να ρθει να μπει" και στα καπακια "ειμαι υπερ της αποπομπης διοικησης Ρεμου"
χαιρω πολυ, αμα μπλεξει η ομαδα ΧΟΝΤΡΑ μετα, να λετε (οχι τοσο εσυ) "ναι αλλα φαγαμε το Ρεμο, χουχου!"
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
dld esi stin omada sou eixes mnia dioikisi pou apeteixe apolita stous stoxous tis(3i seri xronia stis teleftaies theseis),einai aniparkti genika,o proedras anevenei na asxolithei me ta tis omadas opote tou dokei adeia i zeta,an k estrose tin omada oikonomika omologoumenos,tha to dexosoun ipo ton fovo min erthei kanas lamogios?sinexizoume k den gamniete dld?OK