Page 12 of 39 FirstFirst ... 2101112131422 ... LastLast
Results 166 to 180 of 577

Thread: The official ΚΡΕΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ στο καραισκακη thread RELOADED

Senior Member warlord mkII's Avatar

Πολύ κρέας και είστε και πολύ τυχεροί, μερικά δεν χάνονταν.
    το πιστευεις πραγματικα αυτο?

Τυχερος στον αθλητισμο είναι μια εννοια πολυ συγκεκριμενη. Αν δηλαδη εμπαινε η κοντρα του Σισε που κατεληξε δοκαρι να πω ναι ειναι κωλοφαρδια. Οπως κωλοφαρδια ειναι που η μπαλα παει στον Μητρογου απο το τυφλο καλαμογυρισμα του Ντουντου. Ο Οσκαρ και ο Μητρογλου δεν ειναι ατυχοι. Ειναι υπερβολικα σιγουροι οτι θα το καρφωσουν και δεν βαζουν σωστα το ποδι τους. Αμα το παμε εκει, πιο κωλοφαρδος ειναι ο γαυρος που δεν εφαγε γκολ στο διαστημα 30 - 45 (αλλα δεν ειναι ατυχος ο παναθηναικος, ειναι απλα ανικανος).

γκεστάλ nothingman's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    @ Μιτσ

Το ενδεχόμενο να το δήλωσε όχι γιατί περίμενε μέσα στο λεωφορείο, αλλά επειδή οπαδοί μιας ομάδας ποδοσφαίρου έκαιγαν αυτοκίνητα λόγω ενός αγώνα, δεν μας περνάει από το μυαλό καν. Όλα έχουν να κάνουν με τον αγώνα και τη νίκη, αμέ.

και λίγο κράτει με τις μούτζες ρε παιδιά, θα σας πούνε και γραφικούς κακομοίρηδες στο τέλος!
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Τραγική βραδιά ψες.. Κατ' εμέ χειρότερη ήττα και από αυτήν της Ριζούπολης.. Αδιαφορώ για στιλέτα, στιρέλα, πουστριλικάκια του στυλ "μας πόνεσαν οι παλιοαλήτήριοι, και μας καθυστέρησαν και δε βάψαμε με μανό τα νυχάκια μας κλπ".. Χάσαμε από ομάδα 1000000 φορές χειρότερη ποιοτικά, που ειλικρινά σε καμία γραμμή χτες δε πιστεύω ότι ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!
    Είχαν ΑΡΧΙΔΓΙΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

Αδιαφορώ αν ο Τζόρβας πόναγαν τα αυτάκια του και τα έκλεινε.. Μαλάκα παίζεις σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (καλά οκ δευτεραθλητισμό κάνει αλλά τεσπα) βουλώσου και δείξε αρχίδγια!

Αυτό με τον Τεν Κάτε πλέον καταντάει αηδία! Ως πότε το άσυλο στους πειραματισμούς του και τις διαστροφές του; Δηλαδή συγγνώμη κιόλας αλλά θέλω σοβαρό επιχείρημα από οποιονδήποτε εδώ μέσα για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με Γκάμπριελ να βολτάρει ΠΑΝΤΟΥ μην έχοντας θέση ΠΟΥΘΕΝΑ στο γήπεδο; Ήσουν τόσο άνετος ρε μαλάκα ΤΕΝ ΤΕΝ που γούσταρες να παίξεις με 10 παίχτες εναντίον 11;

Ο Κατσουράνης φυσικά ΧΕΣΤΗΣ (όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο χρήστης Μιτσμανν πρωτύτερα!) Ανύπαρκτος για να μην πω ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ πλήρως, έπρεπε να γίνει αλλαγή ημίχρονο με Νίνη..

Δε θα σταθώ καν σε διαιτητικά λάθη του "υπαλλήλου" Κάκου γιατί ειλικρινά δε με απασχολούν διόλου! Θεωρώ ότι έχω πιο ποιοτική ομάδα και από τον υγιή ΟΣΦΠ και το ματσάκι έπρεπε να παρθεί χτες με άνεση!

Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα που λέγεται παναθηναϊκός καταφέρει να αποκτήσει αρχίδια, κάτι που έχει ο θίασος ΟΣΦΠ και κάνει τον Ζαιρι καλύτερο από το Λέτο, τον Όσκαρ καλύτερο από τον Κατσουράνη, τον Πάντο καλύτερο από τη Γιούρκα, τον Λεονάρντο καλύτερο από το Σπυρόπουλο τότε τα ξαναλέμε..

Το πρωτάθλημα πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι πράσινο, κυρίως γιατί ο ΟΣΦΠ είναι στην κυριολεξία ομάδα 13 14 παιχτών εκ των οποίων οι τραυματισμοί θα τους χτυπήσουν και αυτούς κάποια στιγμή, και με τις θεωρητικά μικρές ομάδες θα έχει απώλειες.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ!!! ΧΤΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!

Για μένα από χτες έπρεπε να τεθεί θέμα Τεν Κάτε.. Δεν ξέρω αν όντως φταίει, δεν είμαι coach αλλά έστω σαν εξιλαστήριο θύμα, ειλικρινά νομίζω τέρμα στην ανοχή.. Ας προπονήσει ο ΤΟΤΗΣ ()

P.S.: Χρήστη Live_by_Sexual έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα σοκάκια της Μυκόνου!!
    P.S. Για το μπασκετάκι, χωρίς καμιά δόση ειρωνίας γούσταρα χτες γαύρο, έδειξέ ότι φέτος μπορεί (κυρίως αν αλλάξει τeχνική ηγεσία, λολ για τη μαιμού στον πάγκο για άλλη μια φορά).. Άπειρο respect στον αθλητή Τζος Τσιλντρες που έκανε ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. Άπειρα λολ στον αθλητή Παπαλουκά και τη σούφρα του!

Αυτά ..
    Last edited by Entrancemperium; 30-11-2009 at 13:37.
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Πραγματικά, αυτή η αισιοδοξία που εκφράζετε μερικοί φίλαθλοι Παναθηναικοί ότι ο τίτλος θα είναι πράσινος φέτο, με διασκεδάζει βέβαια, αλλά και με προβληματίζει συνάμα!

Ειδικά μετά το χθεσινό ξεβράκωμα και έχοντας πικρή εμπειρία τόσων χρόνων, θα περίμενε κανείς πιο μετρημένες δηλώσεις. Σίγουρα είναι ένα τρυκ για να διασκεδάσετε τις εντυπώσεις και να ντοπαριστείτε ενόψει της συνέχειας, σε φάση "πάμε γερά, έχουμε καλύτερη ομάδα, απλά πρέπει να το βγάλουμε αυτό στο γήπεδο*, θα πάμε με νίκες ώς το τέλος και ο γκέηβρος όλο και κάποια γκέ(η)λα θα κάνει", αλλά με τη μεταγραφική περίοδο να σιμώνει, τους τραυματίες να επιστρέφουν κάποτε ηβέντσουαλη, εγώ θα ήμουνα πιο φειδωλός στο τρας τόκιν, δε ξέρω.

*το αγαπημένο μου κλισεδάκι για φέτος. Που τα βρίσκετε, και κυρίως πως τα χάφτετε και τα αναπαράγετε με ύφος χιλίων καγκελαρίων, ρε καρντάσηα, δεν το κατάλαβα ποτέ!
    Resistance is useless

Χρήστη casshern από ανάγνωση πως τα πας; Διάβασες καλά αυτά που έγραψα; Είδες κάπου υπεροπτική στάση; Κατάλαβες για πιο λόγο μίλησα για πράσινο πρωτάθλημα;
    Πάμε πάλι στην Α' Δημοτικού, μαθαίνουμε ανάγνωση, επιστρέφουμε και σχολιάζουμε σωστότερα..
    Let the fallen hear:
    Was music choir...

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

Μια χαρά τα λες εσύ πασά μου στο πόστ και συνέχισε έτσι, εγώ πιάστηκα μόνο από τη συγκεκριμένη φράση σου, η οποία περιλαμβάνεται σε κάθε ποστ_παναθηναικού. Με την οποία βέβαια διαφωνώ και φρόντισα στα πλαίσια του υγιούς διαλόγου να αντικρούσω πολιτισμένα. Φυσικά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να σε πείσω, αλλά το θέμα μου είναι δεν ήταν αυτό anyway.
    Resistance is useless

Senior Member

Xrhsth entrancesouxoumouxoumantalakiaperium ti akrivos se xalaei na to diorthoso?

Senior Member MaX Payne's Avatar

casshern η ομας ειναι καλυτερη απο τη μεση και μπρος σε σχεση με αλλες χρονιες ο ολυμπιακος δειχνει χειροτερος σε σχεση με προηγουμενα χρονια (μη κοιτας χθες απο τον ολυμπιακο εχουμε χασει σε μεταξυ μας με κρις καλατζη, τα ντερμπι ειναι αλλου ειδους ματς)
    ο κοσμος στηριζει οσο ποτε προπονητη παιχτες διοικηση γιατι ειναι περιεργη η αισιοδοξια δηλ;
    δεν λεω θα το παρουμε σιγουρα αλλα πιο αισιοδοξος σε σχεση με αλλες χρονιες και γω ειμαι

μετα

Quote Originally Posted by Entrancemperium View Post
    Τραγική βραδιά ψες.. Κατ' εμέ χειρότερη ήττα και από αυτήν της Ριζούπολης..

Για μένα από χτες έπρεπε να τεθεί θέμα Τεν Κάτε.. Δεν ξέρω αν όντως φταίει, δεν είμαι coach αλλά έστω σαν εξιλαστήριο θύμα, ειλικρινά νομίζω τέρμα στην ανοχή.. Ας προπονήσει ο ΤΟΤΗΣ ()
    ε καπου το χανουμε λιγο

ειναι η 1η ηττα του σε 11 μηνες και επειδη αν φυγει μπορει να παμε σε λυσεις τοτη μπακε μαλεζανι σκαζνι κλπ ο τεν κατε πρεπει να μεινει μεχρι τελος (εκτος αν διαλυθουμε και παμε απο ηττα σε ηττα)

Vic Ford Prefect's Avatar

Quote Originally Posted by warlord mkII View Post
    Πολύ κρέας και είστε και πολύ τυχεροί, μερικά δεν χάνονταν.
    το πιστευεις πραγματικα αυτο?
    Φυσικά.

Ο Οσκαρ και ο Μητρογλου δεν ειναι ατυχοι. Ειναι υπερβολικα σιγουροι οτι θα το καρφωσουν και δεν βαζουν σωστα το ποδι τους.
    Δεν είπα ότι αυτοί ήταν άτυχοι (ο Μήτρογλου ήταν αλλά λέμε), εσείς είστε κωλόφαρδοι που σε δύο συγκεκριμένες στιγμές οι παίκται μας τέλειωσαν μια φάση που στις 99 φορές από τις 100 θα το έχωναν. Ειδικά του Όσκαρ πρέπει να μπει στη διαφήμιση της Νόβα. (Το είπε κανείς άλλο αυτό; Ντέζα βου).

Αμα το παμε εκει, πιο κωλοφαρδος ειναι ο γαυρος που δεν εφαγε γκολ στο διαστημα 30 - 45 (αλλα δεν ειναι ατυχος ο παναθηναικος, ειναι απλα ανικανος).
    Ε; Τι έκανε τότε ο Παναθηναϊκός που είχε αξιώσεις; Την διπλή φάση του Σισέ θυμάμαι. Μετά χιλιαοχτακόσα σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή (γράφουν ωραία όμως στα στατιστικά, πού το πας αυτό και τίποτα άλλο.

Α, ρε Πάντο, α, ρε Πάντο! Ζω για τη στιγμή αυτή ρε θηρίο!
    42
    -------
    Δεν ελπίζω τίποτα
    Δεν φοβάμαι τίποτα
    Είμαι ξέμπαρκος

Πως ειναι κωλοφαρδος ο παο ενω κανουν λαθος οι παιχτες του οσφπ? Ας το βαζαν καλα το ποδαρακι τους να μαζεψουμε 4.

Ξεχνας και τη φαση με το Σαλπιγγιδη που παει κατα λαθος η μπαλα στην αγκαλια του κηπουρου.
    Εμενα πιο κωλοφαρδο μου ακουγεται το γκολ στο 45 απο γιομα-τυφλη κεφαλια-γυριστο στο οπου να ναι με καλαμι, χωρις να εχω κανει 1 ευκαιρια τη χρονικη στιγμη που ο αντιπαλος εκανε εστω 2 καλες (τα σουτ στα περιστερια και οι 10 τελικες δεν μετρανε, δεν ειναι μπασκετ).

Ατυχια στον αθλητισμο δεν υπαρχει (εκτος σπανιων και τραβηγμενων περιπτωσεων πχ κοντρες). Υπαρχει ανικανοτητα και χαλαροτητα.

Quote Originally Posted by Live_by_honour View Post
    Xrhsth entrancesouxoumouxoumantalakiaperium ti akrivos se xalaei na to diorthoso?
    ΕΣΥ!
    Let the fallen hear:
    Was music choir...

Senior Member

Quote Originally Posted by Entrancemperium View Post
    Quote Originally Posted by Live_by_honour View Post
    ΕΣΥ!
    e re aderfe pezei kai to ingore, an kai tha protimousa na me voithiseis wste na ginw kaliteros anthropos legontas mou ti akrivos se pirazei...

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar

Quote Originally Posted by Ford Prefect View Post

Αμα το παμε εκει, πιο κωλοφαρδος ειναι ο γαυρος που δεν εφαγε γκολ στο διαστημα 30 - 45 (αλλα δεν ειναι ατυχος ο παναθηναικος, ειναι απλα ανικανος).
    Ε; Τι έκανε τότε ο Παναθηναϊκός που είχε αξιώσεις; Την διπλή φάση του Σισέ θυμάμαι.
    Η οποία ήταν στο 60-65 και όχι στο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου που είχε την υπεροχή η ζέλα. Στο συγκεκριμένο διάστημα εγώ θυμάμαι μόνο τα σουτ στα περιστέρια.

λεει τη φαση με το πρωτο σουτ στον ραουλ μπραβο και 2ο στα περιστερια, η οποια εγινε στο 1ο ημιχρονο.

AWhatUp hater?! BlackiE's Avatar