Τραγική βραδιά ψες.. Κατ' εμέ χειρότερη ήττα και από αυτήν της Ριζούπολης.. Αδιαφορώ για στιλέτα, στιρέλα, πουστριλικάκια του στυλ "μας πόνεσαν οι παλιοαλήτήριοι, και μας καθυστέρησαν και δε βάψαμε με μανό τα νυχάκια μας κλπ".. Χάσαμε από ομάδα 1000000 φορές χειρότερη ποιοτικά, που ειλικρινά σε καμία γραμμή χτες δε πιστεύω ότι ήταν καλύτερη από εμάς, αλλά ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά!
Είχαν ΑΡΧΙΔΓΙΑ ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...
Αδιαφορώ αν ο Τζόρβας πόναγαν τα αυτάκια του και τα έκλεινε.. Μαλάκα παίζεις σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό (καλά οκ δευτεραθλητισμό κάνει αλλά τεσπα) βουλώσου και δείξε αρχίδγια!
Αυτό με τον Τεν Κάτε πλέον καταντάει αηδία! Ως πότε το άσυλο στους πειραματισμούς του και τις διαστροφές του; Δηλαδή συγγνώμη κιόλας αλλά θέλω σοβαρό επιχείρημα από οποιονδήποτε εδώ μέσα για την εικόνα του πρώτου ημιχρόνου με Γκάμπριελ να βολτάρει ΠΑΝΤΟΥ μην έχοντας θέση ΠΟΥΘΕΝΑ στο γήπεδο; Ήσουν τόσο άνετος ρε μαλάκα ΤΕΝ ΤΕΝ που γούσταρες να παίξεις με 10 παίχτες εναντίον 11;
Ο Κατσουράνης φυσικά ΧΕΣΤΗΣ (όπως πολύ σωστά επεσήμανε ο χρήστης Μιτσμανν πρωτύτερα!) Ανύπαρκτος για να μην πω ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ πλήρως, έπρεπε να γίνει αλλαγή ημίχρονο με Νίνη..
Δε θα σταθώ καν σε διαιτητικά λάθη του "υπαλλήλου" Κάκου γιατί ειλικρινά δε με απασχολούν διόλου! Θεωρώ ότι έχω πιο ποιοτική ομάδα και από τον υγιή ΟΣΦΠ και το ματσάκι έπρεπε να παρθεί χτες με άνεση!
Όταν η ποδοσφαιρική ομάδα που λέγεται παναθηναϊκός καταφέρει να αποκτήσει αρχίδια, κάτι που έχει ο θίασος ΟΣΦΠ και κάνει τον Ζαιρι καλύτερο από το Λέτο, τον Όσκαρ καλύτερο από τον Κατσουράνη, τον Πάντο καλύτερο από τη Γιούρκα, τον Λεονάρντο καλύτερο από το Σπυρόπουλο τότε τα ξαναλέμε..
Το πρωτάθλημα πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι πράσινο, κυρίως γιατί ο ΟΣΦΠ είναι στην κυριολεξία ομάδα 13 14 παιχτών εκ των οποίων οι τραυματισμοί θα τους χτυπήσουν και αυτούς κάποια στιγμή, και με τις θεωρητικά μικρές ομάδες θα έχει απώλειες.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΜΩΣ!!! ΧΤΕΣ ΦΑΝΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΝΑΙ ΜΙΑ ΟΧΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!!!
Για μένα από χτες έπρεπε να τεθεί θέμα Τεν Κάτε.. Δεν ξέρω αν όντως φταίει, δεν είμαι coach αλλά έστω σαν εξιλαστήριο θύμα, ειλικρινά νομίζω τέρμα στην ανοχή.. Ας προπονήσει ο ΤΟΤΗΣ ()
P.S.: Χρήστη Live_by_Sexual έχεις καταντήσει πιο γραφικός και από τα σοκάκια της Μυκόνου!!
P.S. Για το μπασκετάκι, χωρίς καμιά δόση ειρωνίας γούσταρα χτες γαύρο, έδειξέ ότι φέτος μπορεί (κυρίως αν αλλάξει τeχνική ηγεσία, λολ για τη μαιμού στον πάγκο για άλλη μια φορά).. Άπειρο respect στον αθλητή Τζος Τσιλντρες που έκανε ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.. Άπειρα λολ στον αθλητή Παπαλουκά και τη σούφρα του!
Αυτά ..