απαντησα και κανονικα, και φυσικα δεν το πηρες χαμπαρι.
απο κει και περα ξεφευγουμε απ το θεμα το οποιο ειναι οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μου τη λες, για κατι θελεις, αλλα δεν καταλαβα ακριβως.
απαντησα και κανονικα, και φυσικα δεν το πηρες χαμπαρι.
απο κει και περα ξεφευγουμε απ το θεμα το οποιο ειναι οτι δεν εχεις ιδεα για τι πραγμα μου τη λες, για κατι θελεις, αλλα δεν καταλαβα ακριβως.
"Τι χτυπαω??"
"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."
παμε μωρη τζενεραλς εφ σι, βγαλτε μαχαιρια!![]()
αχαχαχ, απόψε στις 7, η συνέχεια λάιβ στου άη γιάννη του ρέντη του γκο.
~
"Why didn't it kill him?" she said.
"Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
~
και πολύ λες. μια μούτζα αρκεί
Rock or Nothing
oi cockneys nomizw den yparxoun pia.
http://stresss.deviantart.comσηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
http://www.myspace.com/posteke
Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa
στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry
Την αποθέωση γνώρισε στο κολωνάκι ο Χενκ Τεν Κάτε από φίλους του "τριφυλλιού" που ζητούσαν τη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο στάδιο Καραϊσκάκη.
Το έχει η μοίρα του φαίνεται του Χενκ Τεν Κάτε να τον αναγνωρίζουν αμέσως οι φίλοι του ποδοσφαίρου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται απολαυστικές συζητήσεις.
Το μεσημέρι της Τρίτης ο Ολλανδός προπονητής βρέθηκε στο Κολωνάκι για ένα καφέ, με τους φίλους του "τριφυλλιού" να τον παροτρύνουν να κερδίσει τον αιώνιο αντίπαλο την Κυριακή μέσα στο Καραϊσκάκη.
"Χενκ σκ#$@ μέσα στον Πειραιά", "Μην μασάς και διέλυσε τους", ήταν ορισμένα από τα σχόλια που άκουσε ο Ολλανδός τεχνικός.
Kορυφαία στιγμή ωστόσο ήταν η υπόδειξη ενός φίλου της ΑΕΚ, που δεν δίστασε να πει στον Τεν Κάτε να μην βάλει τον Λέτο στο ντέρμπι, επειδή δεν έχει καλή ψυχολογία.
"Αυτός δεν κάνει για τέτοια παιχνίδια, είναι παίκτης ψυχολογίας. Μην τον χρησιμοποιήσεις", του είπε ο φίλος της ΑΕΚ.
"Ποιος το λέει αυτά;" είπε ο Τεν Κάτε: "Όλοι το γνωρίζουν", είπε ο οπαδός. Η συζήτηση τελείωσε με τον 58χρονος τεχνικό να λέει: "Λες να μην ξέρω καλά εγώ που είμαι προπονητής του;".
Sxolio 1ws akrivos tou eipan "Μην μασάς και διέλυσε τους", Dont chew Henk, destroy them?
Sxoio 2opados ths aek ti kapsa exei? apo thn poli aniparksia psaxnoun allou na vroun xara?
κωλονακι το αντρο των πρασινων οπαδων
ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ 13
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ