Έτσι είμαι εγώ, γλάστρα, μ' αρέσουν όλα.
Έτσι είμαι εγώ, γλάστρα, μ' αρέσουν όλα.
Εἶναι τἄχα σωστό, να παριστάνῃς τό μικρό και κελαρύζον ποταμάκι, ὅταν ἔχῃς τόν Αμαζόνιο στό στῆθος σου καί μέσα στ' ἀρχίδια σου φωτιά;
Demon - Remembrance Day
Παιδιά το κομμάτι απλά σκοτώνει με τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μελωδίες του..............
Ευχαριστώ Sabbattack για την προσφορά του στον πολιτισμό ,την κουλτούρα και την ΚΑΛΗ μουσική!
Καρκίνο στο στομάχι ο Dio λέει. Ακυρωμένη η περιοδεία. Τον εντόπισαν νωρίς, μπορούν να μας πουν οι γιατροί τι πιθανότητες παίζουν;
42
-------
Δεν ελπίζω τίποτα
Δεν φοβάμαι τίποτα
Είμαι ξέμπαρκος
όχι ρε γαμώτο! και είναι τόσο νέος![]()
After the Triumph of Your Birth.
Και περισσότερα εδώ...Lastly we would like to welcome Daniel O'Sullivan into the pack. We all know that God exists as three persons, but now is the dawn of the triangular pyramid.
ULVER, the stray dogs of Athens, November 26 2009.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
πω. συνεργασία με sunn. 60s covers. οσάλλιβαν κανονικό μέλος. πεθαίνω με ένα μεγάλο χαμόγελο.
=[
Αυτό το πήρατε χαμπάρι; Σινγκλάκι είναι, 2,5 λίρες από το σάιτ της μπάντας. Το άλμπουμ βγαίνει τον Απρίλη γαμώτο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Υπάρχει ακόμη αυτό;
@stam: τι είναι το "music of islam" στο sig σου;
Feed my fear
Είναι αυτή η υπερσυλλογάρα. Highlights το vol 13 με τα πακιστανικά (αυτό που είδες στο σιγκ), το vol 4, το vol 12 (ιρανικό σαντούρι), το vol 11 (γιατί το ούτι είναι το καλύτερο όργανο στον κόσμοντα) και το vol 10 αν έχεις όρεξη για κάψιμο, που ναι ηχογράφηση ολόκληρης λειτουργίας σε τζαμί στο Σισλί της Ιστανμπούλ. Γενικά είναι τούμπανες ηχογραφήσεις όλες, και εξαιρετικά ομοιόμορφες. Κάθε δίσκος που μου άρεσε με έβαλε σε ένα ωραίο περαταίρω ψάξιμο.
Αν βαριέσαι να τα κατεβάζεις μπορώ να στα γράψω σε ένα DVD, κάπου, κάποτε, όταν.
Last edited by Kuolema; 26-11-2009 at 17:52.
Feed my fear