εσπασε ο σωληνας του νιπτηρα και κοιτουσα να βρω τροπο να το στηριξω προσωρινα...μαλακισμενα δανεζικα κολπα. ο σωληνας που καταληγει στο σιφωνι κρατιοταν απο μια βιδα μεσα απο τον νιπτηρα και απλα κατεληγε στην τρυπα που παει το νερο...εσπασε η βιδα.
1) e4, c5
2) Νf3
για όποιον ενδιαφέρεται, η ένωση ενοικιαστών λέει ότι μέσω αυτής με δικό της δικηγόρο κερδίζεις max 8 μήνες.
3 συνεχόμενες μέρες μας κόβουν το νερό ό,τι ώρα γουστάρουν, απροειδοποίητα. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση με τα έργα στον από πάνω δρόμο. Έχω εκνευριστεί και μπορώ να γίνω ακόμα πιο τρομακτική. FML.
Άστα να παν. Ή να είσαι ήδη μες στην μπανιέρα, κόβουν το νερό και μένεις με τις σαπουνάδες.
Το κόκκαλο στη βάση της σπονδυλικής στήλης έχει πεταχτεί έξω μετά από κάτι απότομα κουβαλήματα (πήγε να το παίξει αντράκι) και δε λέει να πάει στη θέση του. Και δεν μπορώ να κάτσω και πονάει. Και μου λένε "αιμορροΐδες;", "σε γάμησαν περίεργα;" και άλλα ωραία. FML. Είχε κάποιος ανάλογο θέμα να μου πει τι κάνουν; Ο γιατρός είπε μαξιλαράκια και μαλακίες και μετά αντιφλεγμονώδη αλλά δεν ψήνομαι για μαξιλαράκι στη δουλειά.
Feed my fear
γιατί δεν θες μαξιλαράκι στη δουλειά?
I must have some booze. I demand to have some booze
αν κάθεσαι πολλές ώρες πάρε κάνα μαξιλαράκι να στηρίζεις τη μέση σου για να μην πέφτει όλο το βάρος εκεί και πονάς. Κάνει δουλειά πίστεψε με....
κάνε ψαλίδι θα γίνει ζημιά!
καλά άσε τις μαλακίες και κάνε ότι είπε ο ντοχτόρ .
επίσης κάνε το δωράκι στον εαυτό σου το μαξιλάρι (γιορτάζεις μπρέ)
![]()
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
Τσίαρς. Για να δούμε. Ελπίζω να γλιτώσουμε τα χειρότερα.
Feed my fear
χρόνια καλά
ευτυχισμένη κ σιδερένια σύντομα
με μαξιλάρι για τη μέση
δεν παίζουν μ'αυτά τα πράματα
μία φορά να πάθεις πρόβλημα στη μέση τρέχεις μια ζωή
δεν θες
![]()
I must have some booze. I demand to have some booze