Page 76 of 275 FirstFirst ... 2666747576777886126176 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

314222 Mitsmann's Avatar

Quote Originally Posted by Odonian View Post
    Έχουν ειπωθεί συγκεκριμένα πράγματα στο φόρουμ που αφορούν συγκεκριμένους αγώνες. Αυτοί ήταν ο εξής ένας με Πανιώνιο.

"Τι χτυπαω??"

"Ενα μονο με ελιες. Και ενα μονο με πατατες."

lcsgp FIXXXER's Avatar

E το μλκ τον Αλεξη, απο μικρος τρελαινοταν με σκυλια και καθοταν να του πηδανε το πατζακι και μετα γελουσε που εχυναν τα σκυλια και ειχαν βλεμμα ηδονης. Καπου εδω να ψωνιστω και να αναφερω οτι του χω βαλει αρκετα γκολ πριν καμια 10αρια χρονια που παιζαμε καμια 15αρια ατομα καθε απογευμα στο δημοτικο της γειτονιας με σκουπιδοτενεκες και μπασκετες για δοκαρια

inb4 tag - fixxxer: "exo skorarei ston tzorva"

metaphor fandango's Avatar

για το πρώτο πέναλτι, απευθύνομαι σε όλους πλην των σκουληκιών τώρα, νομίζω ότι το χέρι δεν το έχει για να προφυλαξει το πρόσωπό του αλλά το τεντώνει λίγο παραπάνω και πιο πλάγια. γουατέβερ.

απευθύνομαι στα σκουλήκια τώρα: στο θρασύβουλος -αρούλης πέρσι πήρατε ίδιο πέναλτι, οπότε μην μας προπαγανδίζετε τα παπάρια. Εκτορ Κουπερ το κλαρίνο ήταν σούπερ κλπ κλπ
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.

314222 Mitsmann's Avatar

για να ειμαι ειλικρινης, θα τα εδινα και τα 2 πεναλτυς.
    βεβαια διαφωνω με διαφορο κοσμο, αλλα ετσι νομιζω και γω.
    "Τι χτυπαω??"

A1DDJZZ Magellan's Avatar

εμενα μου φαινεται αρκετα αυστηρο
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by Magellan View Post
    εμενα μου φαινεται αρκετα αυστηρο

γκεστάλ nothingman's Avatar

"παραλήρημα οντόνιαν".
    α, να πω και εγώ την αποψάρα μου, δε θα έδινα το πρώτο πέναλτυ του παοκ, θα έδινα το δεύτερο και όταν θα το έβλεπα στην τιβί μετά, θα με μούτζωνα.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    . . .
    Quote Originally Posted by καποιο αθλητικο σαιτ
    Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού του Κόκκαλη ήταν το σχόλιό του για τον τρόπο που πανηγυρίζει ο Μήτρογλου. Απευθυνόμενος στον νεαρό επιθετικό, του είπε αυστηρά: "Σταμάτα τα πιστόλια, δεν είσαι καουμπόι!".
    Πλεον ο Κοκκαλης θα αποφασιζει ΚΑΙ για το πως πανηγυριζουν οι παικτες οταν κερδιζουν εκατομμυρια για την παρτη του. Αυτα ειναι.
    παίζει να είναι στα σοβαρά το μόνο πράγμα που είπε χθες ο Κόκκαλης και είχε δίκιο.
    ~
    "Why didn't it kill him?" she said.
    "Unforgivably sloppy workmanship at the hand grenade factory," I said.
    ~

Senior Member Daffy's Avatar

Quote Originally Posted by fandango View Post
    για το πρώτο πέναλτι, απευθύνομαι σε όλους πλην των σκουληκιών τώρα, νομίζω ότι το χέρι δεν το έχει για να προφυλαξει το πρόσωπό του αλλά το τεντώνει λίγο παραπάνω και πιο πλάγια. γουατέβερ.

απευθύνομαι στα σκουλήκια τώρα: στο θρασύβουλος -αρούλης πέρσι πήρατε ίδιο πέναλτι, οπότε μην μας προπαγανδίζετε τα παπάρια. Εκτορ Κουπερ το κλαρίνο ήταν σούπερ κλπ κλπ
    alli fasi telios.sto thrash-aris o paixtis tou thrash exei paratetameno to xeri pros ta kato k xtipaei i mpala sto xeri.xthes vazei to xeri sti mapa gia na tin prostatefsei k xtipaei pano i mpala.apopseis vevaia

lcsgp FIXXXER's Avatar

Quote Originally Posted by nothingman View Post
    "παραλήρημα οντόνιαν".
    α, να πω και εγώ την αποψάρα μου, δε θα έδινα το πρώτο πέναλτυ του παοκ, θα έδινα το δεύτερο και όταν θα το έβλεπα στην τιβί μετά, θα με μούτζωνα.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    . . .
    Quote Originally Posted by καποιο αθλητικο σαιτ
    Χαρακτηριστικό του εκνευρισμού του Κόκκαλη ήταν το σχόλιό του για τον τρόπο που πανηγυρίζει ο Μήτρογλου. Απευθυνόμενος στον νεαρό επιθετικό, του είπε αυστηρά: "Σταμάτα τα πιστόλια, δεν είσαι καουμπόι!".
    Πλεον ο Κοκκαλης θα αποφασιζει ΚΑΙ για το πως πανηγυριζουν οι παικτες οταν κερδιζουν εκατομμυρια για την παρτη του. Αυτα ειναι.
    παίζει να είναι στα σοβαρά το μόνο πράγμα που είπε χθες ο Κόκκαλης και είχε δίκιο.
    Χμ κι εγω στο τιβι το ειδα και μου φανηκε υπερπεναλτυ το δευτερο ε. Επεσε πανω του χωρις στοχο για τη μπαλα και απλα τον εριξε. Οσον αφορα το Μητρογλου, τι εγινε, διακρινω ψηγματα ΜΠΑΤΣΟΥ? (χοντρο)

κλειδώνει τα ποδαράκια του πίσω στον αμυντικό και πέφτει χαρούμενος στην πρασινάδα. για το μήτρογλου δε, ο ολυμπιακός είναι σοβαρή ομάδα και συγνώμη αν σου θίξαμε τους καμπόηδες προγόνους σου αλλά εμείς δεν είχαμε τέτοια κόλπα στα Βαλκάνια.
    (ποια Βαλκάνια μωρέ ο Μήτρογλου;.)
    (εντάξει, έστω)
    ~
    ~

314222 Mitsmann's Avatar

Αγαπητε μου Ναθινμανε,

ενω γενικα εχεις ενα δικιο, στην δεδομενη περιπτωση εγω λεω οτι ο Γερος υπερβαλλει, διοτι οταν σου εχει ξεμεινει ο Μητρογλου που περσι τον εκραζε ολο το συμπαν για το πεναλτυ ανορθωση και ο μεν Νταρμπηλατρειας ξεχασε να μας πει οτι εχει ενα θεματακι και ενδεχεται να μεινει οξω εξι μηνες και ο δε Ντιογο απ την πολυ παραλιακη το καλοκαιρι δε προλαβαινει να μαζευει τραυματισμους, και ενω ταυτοχρονα ο Μητρογλου αποδεικνυεται ΚΑΙ γερο σκαρι (παλι καλα να λες που δε χρειαζεται να βαλουμε τον Δουρεκα σεντερ φορ) ΚΑΙ σκοραρει με ικανοποιητικοτατη συχνοτητα, σορρυ αλλα στη δεδομενη φαση κυριε Κωλογερα ασχοληθειτε με τιποτα αλλο και αφηστε το Μητρογλου να πυροβολει, να κανει τον Τζον Γουεην, τον Κλιντ Ηστγουντ, τον Εννιο Μορρικονε η ακομα και να ανεβαινει στο παπι μεχρι τις σουιτες πανηγυριζοντας και γκαζαροντας με την τρυπια Sebring στη μαπα του Χρυσικοπουλου.

ευχαριστω.
    "Τι χτυπαω??"

raz smash Abruzzi's Avatar

με την τρυπια Sebring
    αχαχαχα

παρασχος ΟΛΑ

314222 Mitsmann's Avatar

ετσι.
    και κοντρες στη φανερωμενη με απογυμνωμενο παπι απ τα παντα και μικρο μπετονακι (!) αντι για ντεποζιτο για παντελη ελλειψη βαρους και με το Βενετσανο να οδηγαει σε οριζοντια ποζισιον για να μην εχει τριβες.

Σαλαμινα 90ς.
    "Τι χτυπαω??"

χωρίς να το θεωρώ ως το σημαντικότερο ζήτημα του ποδοσφαιρικού τμήματος, είναι κάπως γελοίο θέαμα, ακόμα και αν το βλέπαμε σε χαζοχαρούμενη φωτό στο φέισμπουκ, όχι κάθε φορά που βάζει γκολ. μπορεί να τον έχουμε ανάγκη περισσότερο από όσο πιστεύαμε ή υπολογίζαμε αλλά αδερφέ δεν είναι άσχημη ιδέα να του βάλουμε λίγο χέρι που φωνάζει πχ σε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΑΣΗ που δεν πήρε μπάλα. όπως του έβαλαν μετά το ματς με τον δε_θυμάμαι_ποιον φέτος που έβαλε το γκολ και δεν πήγε στο Μαρέσκα που του το έδωκε δωράκι με το κουτί του, την κορδελίτσα του, κομπλέ έτοιμο ρέντι του γκο. και καλά να κάνεις τα χατήρια στους Ζάχοβιτς αυτού του κόσμου, όχι όμως και σε κάθε τύπο παίζει συμπαθητικά έως καλά για 5 μήνες.
    επίσης λολ, η ΑΓΓΛΑΡΑ περίμενες να σου πει ότι έχει πρόβλημα πριν υπογράψει;
    ~
    ~

A1DDJZZ Magellan's Avatar

τοσα μπινελικια θα εριξε και κολλαμε σε αυτο που ειπε στο μητρογλου?
    ε και προφανως δεν ειναι αυτο το προβλημα
    αλλα οπως και να το κανουμε βλεπεις τα χαλια μες το γηπεδο βλεπεις και αυτον να κανει τον τζον γουειν ε και στη βαραει καπως

παντως απο ρεπορτερ το πρωι στο ραδιο ακουσα οτι το ειπε στο τελος και σε φαση αστειου, επιπεδου καντιρου, αλλα ας μην κολαμε σε αυτο

καλα εκανε και τους τα ειπε γιατι δεν χρειαζεται να παρει τον αντριανο(τυχαιο ονομα) για να μην χασουν βαθμους σε 2 παιχνιδια στο 90
    ειδικα με τα γιαννενα

απο κει και περα ομως, ας τα χωσει και λιγο στον εαυτο του για τις μαλακιες του καλοκαιριου και ας παρει κανα παιχτη

εστω να χτισει μια παραγκα , κατι ρε παιδι μου
    I swear on tomorrow, if you take this chance
    Our lives are this moment, the music - the dance
    And here in this labyrinth of lost mysteries
    I close my eyes on this night and you're all that I see