Δεν με απασχολούν οι συναυλίες του Ξηγά, κυρίως επειδή φέρνει εντελώς αδιάφορα ονόματα ως επί το πλείστον. Οι μισές καφετέριες των εξαρχείων που πίνουν καφέ οι αττίλες και βρίζουν τους ρουθλεςς, ανήκουν σε πρωην αστυνομικούς ή στον Αιγέα. Δεν με απασχολεί ο Ξηγάς, θα προτιμούσα να μην υπάρχει, δεν θα πήγαινα σε συναυλία που κάνει επειδή η αστυνομική του ιδιότητα μόνη της μου είναι μονάχα απεχθής, οι συναυλίες του αδιάφορες, ενώ ας πούμε θα θεωρούσα ισχυρότερο συναυλιακό κακό την Alterground. Δεν θα μου άρεσε να έδιναν όλοι φράγκα στους ξηγάδες, αλλά ούτε στους altergrounds. Έχω φάει παστίτσιο στο εστιατόριο Αυτόφωρο έξω από την Γαδα, εξαιρετικό παστίτσιο. Αλλά σου μίλησα για το πως αντέχω έναν Βίκερνες στη ζωή μου, και όχι έναν Ξηγά, ή έναν που δεν ενοχλείται καθόλου από τους εκάστοτε τέτοιους τύπους εκεί έξω. Δεν καταδίκασα κάποιον που πάει σε συναυλίες του Ξηγά, αλέξανδρε. Δεν μου αρέσει που υπάρχει τέτοιος κόσμος, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας, όπου του αρέσει πάει του καθενός. Το ότι μπορεί να μαρέσει να κάνω χαβαλέ στους διάφορους βλάκες ρούθληδες εκεί έξω, δεν σημαίνει αυτόματα πως καταδικάζω τον κάθε βαμμένο οπαδό που θέλει να δει την μπάντα του. Αν ο Ξηγάς έφερνε τον Burzum live, θα ξενέρωνα που ο Burzum κάνει live και δεν θα πήγαινα. Οποιοσδήποτε και αν τον έφερνε. Πιθανότατα δεν θα πήγαινα σε οποιοδήποτε live του τύπου, επειδή δεν ψήνομαι να συμμετάσχω σε οτιδήποτε διοργανώνει ένας τέτοιος τύπος, είτε κερδοσκοπεί είτε όχι. Σε τι άλλη παιδαριώδη απορία χρειάζεται να απαντήσω όμως;