Page 6 of 37 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 551

Thread: νέος μπούρζουμ - δε γουάητ γκάντ

Quote Originally Posted by stam and the witches View Post
    Γιατί συμβαίνει αυτό στην τελική, είστε τπτ πιουρίστες ηθικολάγνοι που θέλετε τίμια συμπεριφορά;

Και να πεις εν τω μεταξύ ότι μιλάμε για τπτ ακραίο, να το δεχτώ, όπως πχ τον μουνοπανά των Dissection που καθάρισε έναν ομοφυλόφιλο.
    δεν έχει τέτοια, τι μας μιλάς για τον ντισέξιον αφού εσύ είσαι τόσο μεταμοντέρνος αντιηθικιστής, υπάρχει ένα όριο που το περνάς και μετά "δε λέει" δηλαδή? Τι δηλαδή ο ένας που σκότωσε ένα βλάκα και λέει ναζιστικές παπαριές είναι οκ σιγά τα λάχανα και ο άλλος που σκότωσε έναν ομοφυλόφυλο και δε λέει ναζιστικές παπαριές μας ενοχλεί? Όχι μαν, είτε γουστάρεις ότι σου καυλώσει στο ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΣΟΥ είτε είναι παιδάκια, τρανσέξουαλ, βόδια, εμετοί, φασίστες, δολοφόνοι είτε ας τα αυτά για τους άλλους τους πως τους λένε, τους ουμανιστές. Αφού δεν ΕΝΟΧΛΕΙΣ κανένανε έτσι κι αλλιώς. (ναι? in the long run?)

Πέρα από αυτά τα ηθικολογικά, μη ξεχνάς ότι και ο ίδιος ο Βικέρνες είναι από τα μεγαλύτερα προπαγανδιστικά μυαλά της ακροδεξιάς σήμερα (η μάλλον, δρα ως, λόγω της δημοτικότητάς του) έστω κι αν λέει ξέρω γω απλά την άποψη του ας πούμε. Πόσο μακριά είναι η νεοφιλελεύθερη ακροδεξιά από εδώ πέρα? Ποιο είναι το όριο που βάζουμε, αυτά που μας ενοχλούν τώρα, αυτά που μπορεί να μας ενοχλήσουν αργότερα? (Δεν παίρνω τώρα ξαφνικά την αντίθετη άποψη ε, εννοείται συμπληρωματικό ποστ του μεγάλου μου είναι)
    Last edited by phthoggon; 22-11-2009 at 06:03.
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

catholic choir junkie SvH's Avatar

pantws, einai aksion eksetashs pws oso pernane ta xronia stekomaste kai se diaforetikes ekdoxes , analoga me ta koinonikopolitika trends ths periodou. To 94 o vasikos logos pou skotwse o vikernes ton euronymus htan epeidh htan leei koummounisths , to 96 giati tou fage lefta , to 98 giati tou phdhkse thn gomena , to 2000 giati tou anekopse thn diskografikh poreia , to 2004 giati htan omofulofulos. Osoi exoun asxolhthei kai diavasan to vivliaraki pou exei anevasei sto site , tha kseroun pws se kathe selida anairei ton eauto tou me enan tropo toso propagandistiko pou se kanei na pisteueis pws o adwnis gewrgiadhs einai profhths tou kseshkwmou tou ethnous. Parolauta omws h sub-culture stash pou provalei opws kai h back-to-the-roots epiklhsh pou kanei exei kai auth to skopo ths. Profanws kai den apeuthunetai se paidakia pou tha valoun Burzum sto mp3 kai tha pane volta me to podhlato sta stena tou metaksourgeiou. Afhnei omws kai tis aixmes tou wste na kalupsei ton meso blackster tou rock city kai parallhla na ikanopoihsei hthika ton hardcore-iseologika sugkollhmeno opado pou metraei poses kai shmera gia na vgei to album. Kai EDW akrivws erxomai na kollhsw sto post tou pthoggou

Quote Originally Posted by phthoggon View Post
    Και για να λέμε την αλήθεια (δηλαδή τουλάχιστον εγώ, τη δική μου αλήθεια!) μόνο καθυστερημένος δεν είναι ο βικέρνες, πανέξυπνος είναι και μέγας προπαγανδιστής και χειριστής των μίντια και του κόσμου, άλλωστε αυτή τη σχεδόν μυθική εικόνα του εαυτού του την έχει κατασκευάσει τόσο ο ίδιος όσο και τα μίντια που την προώθησαν. Δε λέει "οι μαύροι είναι καρκίνος στη γη και ανίκανοι για οτιδήποτε καλό" λέει πως μισεί τον τύπο της συμπεριφοράς που χαρακτηρίζει τους στερεοτυπικούς μαύρους, λέει πως σιχαίνεται τη συμπεριφορά τύπου γκέι, δε γράφει κάτι μη ορθολογιστικό που να κάνει όλους να γελάνε όπως με τους ακροδεξιούς βλάκες που έχουμε εδώ, αλλά χρησιμοποιεί απόψεις σε μεγάλο βαθμό αποδεκτές για να προσελκύσει κόσμο στις ακόμα πιο ακραίες δικές του.
    sumplhrwnontas , pws sthn ousia se vazei se mia apoluth logikh me tous mesovezikous tropous , kanontas ta surmatoplegmata tou Auschwitz na moiazoun me kagela nhpeiagwgeiou. Opws panta, h akrodeksia propaganda tha vasizetai sto oti o kosmos ksexnaei polu eukola. Opws oi fasistoeideis thle-rhtores ,se louzoun me apeires doseis tuflhs propagandas , legontas sou oti emeis ta leme gia autous pou theloun na ta akousoun , ama den sou aresei allakse kanali.

Senior Member warlord mkII's Avatar

Στο στρατο ειχαμε ενα καμμενο ατομακι, φασιστακο νεοναζι... Το αρχιδακι αυτο ακουγε μεταλ και μια μερα ειχε βαλει ενα ΓΑΜΑΤΟ φολκ επικ σιντι την υπαρξη του οποιου αγνοουσα. Τον ρωτησα τι ειναι αυτο που παιζει και μου ειπε οτι ειναι παραγωγη του γερμανικου νεοναζιστικου ¨κομματος". Ε δε ξανασχοληθηκα.
    Το εχω ξαναπει. Θα επρεπε να εχετε τη δυναμη να παραδεχτειτε οτι σας αρεσει τοσο πολυ η μουσικη του, που κανετε τα στραβα ματια στις φασιστικες αρλουμπες του. Δολοφονιες, πυρκαγιες κλπ δεν εχουν καμμια σχεση με αυτα. Και μονο που λεει οτι οι μαυροι και οι ομοφυλοφιλοι πρεπει να πεθανουν, ο τυπος ειναι τραγικος.

We need nobody else,
    We tell ourselves the best of lies.

Quote Originally Posted by SvH View Post
    sumplhrwnontas , pws sthn ousia se vazei se mia apoluth logikh me tous mesovezikous tropous , kanontas ta surmatoplegmata tou Auschwitz na moiazoun me kagela nhpeiagwgeiou. Opws panta, h akrodeksia propaganda tha vasizetai sto oti o kosmos ksexnaei polu eukola. Opws oi fasistoeideis thle-rhtores ,se louzoun me apeires doseis tuflhs propagandas , legontas sou oti emeis ta leme gia autous pou theloun na ta akousoun , ama den sou aresei allakse kanali.
    ΕΛΑ ΡΕ ΠΡΟΕΔΡΑ! Τι θα γίνει ρε μλκ, θα πάμε για κάνα καφέ η μέσω ΙΑΡ θα μιλάμε?

Καλά παίζει στάνταρ αυτό που λέει ο warlord, αλλά στα αρχίδια μας άλλωστε. Σιγά μη τα αφήσουμε σε αυτούς άλλωστε και τα φολκ και τα έπικ και τα μπλάκ και όλα!
    "we are not evacuating this house, we don't believe in you and your wrecking crew"

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

Επειδή μάλλον δεν έγινα κατανοητός ας το ξαναπώ : Δε λέω τίποτα το ηθικολογικό εδώ πέρα, απλά ρωτάω αυτούς που βάζουν ηθικοταμπέλες στη μουσική τους (βλ. συναυλίες ΞΗΓΑ) τη λογική με βάση την οποία το κάνουν αυτό. Το ερώτημα μου δεν ήταν "γιατί ψωνίζετε Βικέρνες αφού είναι νεοναζί;" αλλά "γιατί ψωνίζετε τον νεοναζί Βικέρνες και ταυτόχρονα κράζετε τον ασφαλίτη ΞΗΓΑ;". Έχει διαφορά νομίζω ε. Με απλά λόγια, τι κάνει τον ΞΗΓΑ χειρότερο από τον Βικέρνες, ώστε να φτάσετε στο σημείο να κράξετε αυτούς που πάνε στις συναυλίες του;

έντιτ : άσχετο, αν έφερνε ο ΞΗΓΑΣ τους Μπούρτζουμ για λάιβ (λέμε τώρα, μη κολλήσετε στο αν μπορεί να γίνει) θα πηγαίνατε;
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Μεταξύ ΞΗΓΑ και βαργκ υπάρχει μια σημαντική διαφορά:

Ο ΞΗΓΑΣ δεν ειναι ασφαλίτης από πεποίθηση, το κάνει βιωποριστικά. Στ' αρχίδια του αν αυτός που δίνει είναι αριστερός, δεξιός, αναρχικός, νεοναζί, αυτός θα τον δώσει γιατί είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του. Το μόνο του ιδανικό είναι το πως θα βγάλει περισσότερα λεφτα, είτε από δώσιμο είτε από λαιβ. Με τις πράξεις του αυτές λοιπόν, απ' τις οποίες απουσιάζει κάθε όραμα, είανι επικίνδυνος και πρέπει να σπάζεται στο ξύλο όπου εμφανίζεται.

Ο Burzum από την άλλη, λέει όλες αυτές τις παπαριές περί ρατσισμού, ομοφοβίας, κακών untrve αράπηδων κλπ, αλλά πρακτικά δεν έχει κάνει κάτι για να τις υποστηρίξει. Τα λέει απλά για να τα λέει, όπως ο οποιοσδήποτε γραφικός προπαγανδιστής αντικοινωνικών ιδεών. Ούτε καν στους στίχους του δε μιλάει για αυτά τα πράγματα. Η δολοφονία που διέπραξε άλλωστε δε σχετίζεται καθόλου με την "ιδεολογία" του, γιατί κι αυτός τότε ήταν ένας στυγνός ορθολογιτής που ζήταγε φράγκα. Όσο για τον έφηβο μεταλα που θα επιρρεαστεί από τα λογίδρια του βαργκ και θα ξυρίσει το μαλί και θα γράφει σβάστιγκες στο μετρό, το ίδιο εύκολα θα επιρρεαζόταν από οποιονδήποτε τέτοιο τύπο, όπως επιρρεάζεται από το βλάκα το screwdiver πχ.

To Defend Our Steel Ra Pariah's Avatar

Κούρασις
    ALL YOU THE TRUTHFUL SPRATTLE WITH ME,
    LET'S SWEEP THE FALSE ONES AWAY!

The Patient H.'s Avatar

Επειδή δεν ξέρω, ο Burzum τι δουλειά κάνει για βιοπωρισμό?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

Industrial Might & Magic casshern's Avatar

κουρδίζει πιάνα.
    Resistance is useless

Quote Originally Posted by Agoraphobic_S.I. View Post
    Μεταξύ ΞΗΓΑ και βαργκ υπάρχει μια σημαντική διαφορά:

Ο ΞΗΓΑΣ δεν ειναι ασφαλίτης από πεποίθηση, το κάνει βιωποριστικά. Στ' αρχίδια του αν αυτός που δίνει είναι αριστερός, δεξιός, αναρχικός, νεοναζί, αυτός θα τον δώσει γιατί είναι η ΔΟΥΛΕΙΑ του. Το μόνο του ιδανικό είναι το πως θα βγάλει περισσότερα λεφτα, είτε από δώσιμο είτε από λαιβ. Με τις πράξεις του αυτές λοιπόν, απ' τις οποίες απουσιάζει κάθε όραμα, είανι επικίνδυνος και πρέπει να σπάζεται στο ξύλο όπου εμφανίζεται.

Ο Burzum από την άλλη, λέει όλες αυτές τις παπαριές περί ρατσισμού, ομοφοβίας, κακών untrve αράπηδων κλπ, αλλά πρακτικά δεν έχει κάνει κάτι για να τις υποστηρίξει. Τα λέει απλά για να τα λέει, όπως ο οποιοσδήποτε γραφικός προπαγανδιστής αντικοινωνικών ιδεών. Ούτε καν στους στίχους του δε μιλάει για αυτά τα πράγματα. Η δολοφονία που διέπραξε άλλωστε δε σχετίζεται καθόλου με την "ιδεολογία" του, γιατί κι αυτός τότε ήταν ένας στυγνός ορθολογιτής που ζήταγε φράγκα. Όσο για τον έφηβο μεταλα που θα επιρρεαστεί από τα λογίδρια του βαργκ και θα ξυρίσει το μαλί και θα γράφει σβάστιγκες στο μετρό, το ίδιο εύκολα θα επιρρεαζόταν από οποιονδήποτε τέτοιο τύπο, όπως επιρρεάζεται από το βλάκα το screwdiver πχ.
    Αυτά για τον ΞΗΓΑ τα ξέρεις ή τα υποθέτεις; Είσαι σίγουρος ότι δεν είναι χρυσαυγίτης και ότι δεν έγινε ασφαλίτης επειδή γουστάρει να δίνει αναρχικούς και να βγάζει όπλα σε διαδηλώσεις; Αν αποδειχτεί ότι είναι ακροδεξιός θα αρχίσεις να πηγαίνεις στα λάιβ του επειδή θα έχει ιδεολογία και δε θα είναι απλά ένας καιροσκόπος;

Γενικά η όλη αντίθεση με χρυσαυγίτες, ακροδεξιούς κτλ είναι καθαρά θέμα πράξης; Δε σε πειράζει αν είναι ρατσιστής ο άλλος αρκεί να μη σκοτώνει/δέρνει μειονότητες;

Επίσης, το να επηρεάσει με τις μαλακίες που λέει 100 βλαμμένους εφήβους οι οποίοι μπορεί να το προχωρήσουν το πράγμα και να σκοτώσουν κάποιο μετανάστη δεν είναι πράξη, από τη στιγμή που δε τον σκότωσε αυτός;

Υποθέτω ότι δε σε ενοχλεί ούτε ο Μιχαλολιάκος ούτε ο Άδωνις, από τη στιγμή που οι ίδιοι δε βαράνε κόσμο ε; Άρα καταδικάζεις τα μουνιά που κάψαν το βιβλιοπωλείο του δεύτερου;

Ra Pariah όποιος κουράστηκε κλείνει το ηαρ, βάζει στο στερεοφωνικό ένα σιντί ατόφιου, γαμηστερού, πραγματικού χιέβιμεταλ και ησυχάζει.

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

na peis kai gia tous Noir Desir pou rotise o karxart .
    kata ta alla , to kyrio provlima einai an 8a akoume tin mousiki tou fasista i an 8a tou dinoume fragka ? i ketadyo ?
    the game is the game

agit-spam attack Agoraphobic_S.I.'s Avatar

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στο Βαργκ και έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ που εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα όπως ο Άδωνις ή έναν οργανωμένο αρχηγό φασιστικής ομάδας όπως ο Μιχαλολιάκος, δεν είναι δικό μου το πρόβλημα. Όπως και αν θεωρείς το Βαργκ ίδιου μεγέθους υποκινητή βίας όπως τους άλλους 2. Γενικά αν ισοπεδώνεις ρε παιδί μου.

Για τον Μπουρζουμ θα με πείραζε αν μέσω της μουσικής του προπαγάνδιζε τις ιδέες του, όπως ο Satanic Warmaster και τόσοι άλλοι (αν και κρυφά καμιά φορά ακούω λίγο nsbm). Εφόσων δεν το κάνει, ας βάλει τις ρατσιστικές μαλακίες στο γκώλο του, εγώ θα ακούω το Dunkelheit και το Jesus Tod και θα πορώνομαι όντας ΑΘΩΟΣ.

Για τον ΞΗΓΑ όσα λέω δεν ξέρω αν ισχύουν απόλυτα, αλλά όπως τον έχω κόψει έτσι γίνεται. Θα ήταν πολύ περίεργο να ήταν φασίστας (ιδεολογικά) και να συνέχιζε να το παίζει "όλα καλά" άλλωστε. Αλλά ας μη συζητάμε για τον ξηγα εδώ, είναι μπουρζουμ θρεντ.

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Εγώ δεν " μισώ " τον Ξήγα , κάνει μια δουλειά που σε όσο τραγική κατάσταση και να ήμουν δεν θα την έκανα.
    Από την άλλη έχεις έναν άνθρωπο που πρεσβεύει το μίσος και τον διαχωρισμό, έναν διαχωρισμό με βάση το χρώμα του δέρματος και των προσωπικών προτιμήσεων. Αυτός ο άνθρωπος είναι κατάπτυστος και αν "δεν τα πιστεύει" αλλά τα κάνει για λόγους "marketing" είναι και εμετικός.

Τώρα το ότι κάποιος διαχωρίζει την μουσική από την ιδεολογία , είναι προσωπική άποψη και αντίληψη. Σε καμιά περίπτωση όμως ΕΓΩ δεν θα τον θεωρήσω άνθρωπο με συνέχεια στις αρχές του ...
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Το κύριο πρόβλημα είναι αυτό που έχω ρωτήσει 3-4 φορές ως τώρα με τελευταία αυτή του πρώτου μου ποστ σαυτή τη σελίδα, κάνε τον κόπο αν δε βαριέσαι.