Quote Originally Posted by phthoggon View Post
Όσον αφορά την καραμέλα του "θα μπορούσε να είναι ένας οποιοσδήποτε ερίτης (στο μεταξύ ε? από πότε ακριβώς άρχισε να αποτελεί δείγμα ποιότητος ή έστω ιδιότητας το να γράφει κάποιος εδώ, λολ) και παρόμοια βάριαντς του "σιγά μωρέ, θα μπορούσα να το κάνω και εγώ, βαριέμαι απλά" που μας κάνουν να αισθανόμαστε οκέι και μη λειψοί που λέει και ο κάλκι μπροστά σε εκείνους που είναι πιο δημιουργικοί από εμάς, εγώ θα ήθελα να δω κάνα δυό από εσάς να προσπαθήσετε να γράψετε κάτι παρόμοιο, αλλά αμ δε! αφού θα βγει τόσο unfunny που θα ντραπείτε μόνοι σας και θα το σβήσετε αμέσως. Δεν είναι και τόσο εύκολο πράγμα το χιούμορ όταν πάει να κάνει κάτι πιο σύνθετο από τις κλασικές χαζομάρες του 4chan και ποστ των δυό λέξεων. Όχι ότι αυτός είναι και κάτι τρομερό (το χιούμορ κατηγοριοποίησης είναι σιχαμένο και βαρετό για την ακρίβεια) αλλά λέμε γενικά.
δε διαφωνώ, αν και δεν καταλαβαίνω γιατί υποχρεούμαι να αποδείξω ότι μπορώ να το κάνω εξίσου καλά ή ακόμα καλύτερα ώστε να είμαι σε θέση να σχολιάσω. πράγματι πιθανότατα αν προσπαθούσα κάτι παρόμοιο το αποτέλεσμα θα ήταν σούπα, αλλά αυτό δεν αυξάνει την αξία του φάεναμαλάκα. αν ήταν ο μόνος που το κάνε, πάσο, αλλά υπάρχουν άλλοι που το κάνουν από πριν και το κάνουν και καλύτερα.

κατά τα άλλα, το "οποιοσδήποτε ιαρίτης" ήταν υπερβολή, εννοούσα "ο μέσος ιαρίτης που έχει περάσει τη φάση του νιουμπά που τον κράζουν όλοι και πλέον ανήκει στην πλευρά των κράζοντων και όχι των κραζόμενων" και αυτό όντως είναι ποιοτικό χαρακτηριστικό, συγκεκριμένα του ύφους των ποστς, το οποίο δεν πολυδιαφέρει από αυτό του ΦΕΜ. λίγο-πολύ αυτό που είπε ο αντιμιούζικ δηλαδή, ότι για τα δεδομένα του ιαρ ο τύπος ειναι "απλά οκ".