Quote Originally Posted by cloud View Post
Quote Originally Posted by Cinnamon View Post
Σοκολατες και μερεντες παντα εκτος ψυγειου. Η μισολιωμενη απο τη ζεστη σοκολατα ειναι απολαυση...
H lacta συγκεκριμένα όσο πιο κρύα είναι, τόσο καλύτερα. Μόνο από το ψυγείο μπορεί κάπως να θεωρηθεί σοκολάτα.
Ισως εχει να κανει και με το πως τρωει καποιος τη σοκολατα. Αν τη μασαει αποφασιστικα,οντως απο το ψυγειο ειναι καλυτερα μιας και ετσι δεν πολυκολλαει στα δοντια. Αλλα αν καποιος την αντιμετωπιζει λες και ειναι καραμελα, ειναι πιο ηδονιστικο να ειναι μισολιωμενη