Μια ξεχωριστή συζήτηση είχε σήμερα ο Γιώργος Ζαγόρας καθώς φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Libero 107,4 «Στο πέναλτι» ήταν σήμερα ο Ουρουγουανός άσσος του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Αναφερόμενος στους πολλούς τραυματισμούς που έχει ο ΠΑΟΚ φέτος :
«Δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται αυτό, νομίζω ότι οι τραυματισμοί είναι κάτι συνηθισμένο στο ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά. Εγώ πάντως φαίνεται ότι έχω μια καλή μάγισσα που με προστατεύει, πιάνω και τα ....μου καμιά φορά και όλα είναι εντάξει»

Για το γεγονός ότι δεν φαίνεται να πανηγυρίζει έντονα τα γκολ της ομάδας, σχολίασε ως εξής :
«Δεν πανηγυρίζω στα γκολ της ομάδας γιατι συνήθως είμαι αρκετά πίσω και οι άλλοι πάνε σε μια γωνία για να πανηγυρίσουν, έτσι κάθομαι στο κέντρο και παίρνω ανάσες. Παλιά έτρεχα και εγώ αλλά πλέον έχω μεγαλώσει και πρέπει να κρατάω δυνάμεις για το παιχνίδι.

Σε ερώτηση, αν γίνει ποτέ προπονητής, ο Πάμπλο Γκαρσία είπε :
«Δεν θέλω να σκέφτομαι μπροστά, μου αρέσει να ζω το παρόν, δεν ξέρεις άλλωστε ποτέ τι σου επιφυλλάσει το αύριο. Αν γινόμουν πάντως ποτέ προπονητής θα ήμουν σαν τον Αγκίρε, που μας είχε πει κάποτε πριν από ένα παιχνίδι : «θέλω να μπείτε μέσα και να φάτε κίτρινη κάρτα και οι ένδεκα» και όντως μπήκαμε μέσα και κερδίσαμε τον αγώνα. Ακόμη όμως δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω τελικά σε σχολή προπονητών»

Όταν του ζητήθηκε να πει ποιες είναι οι δυσκολότερες έδρες σε Ελλάδα και Ευρώπη τόνισε :
«Η πιο δύσκολη έδρα είναι σίγουρα το Καμπ Νου στην Βαρκελώνη ενώ στην Ελλάδα η έδρα του Πανθρακικού, είναι μικρό και δύσκολο γήπεδο αλλά μου αρέσει γιατί μυρίζει ποδόσφαιρο εκεί μέσα»

Με αφορμή μάλιστα αυτά που είπα μετά τον αγώνα με την Ξάνθη θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να ξέρουν ότι αυτή την φορά δεν θα κατέβω στην Αθήνα μόνο με το μαχαίρι στα δόντια, θα πάω σαν τον Λεωνίδα με πανοπλία και όλα τα όπλα, έτοιμος για την μάχη...»