Disregard this, I suck cocks.
Γυρναγα απο "επισκεψη" σε κορασιδα στην Σαντα.
Behold the Urkraft - behold the sacred force!
We strike with the wrath of the rightful
We wield the invincible puritan blade
Behold the Fire - behold the Force!
We command the iron batallions
In the dawn of this new iron age
πώς γίνετε μετά από 4 ημέρες πονόλαιμου,πονοκέφαλου και πυρετού αντί να γίνεσε καλύτερα να έχεις και συνάχι από πάνω ;
και δεν ήρθα σε επαφή με ανθρώπινα όντα αυτές τις μέρες
κάτι μου λέει πως θα σκοτώσω το αφεντικό μου σήμερα.
i need feminime venoms in order to function with the system.
Σου είπε να κουρευτείς;
Where's the booze?
I used to be perfect but now I'm even better
βρεξε και λιγο
I swear on tomorrow, if you take this chance
Our lives are this moment, the music - the dance
And here in this labyrinth of lost mysteries
I close my eyes on this night and you're all that I see
Κάθομαστε 4 άτομα στη Ρεβέκκα στου Ψυρρή. Μέσα. Μόνοι μας. Σε κάποια φάση έρχεται ένας δίμετρος τύπος με κυριλέ εμφάνιση (κουρεμένος!) και κάθεται στο διπλανό τραπέζι. Τον αγνοούμε και πίνουμε τις μπύρες μας. Σε κάποια φάση η απέναντι μου λέει στην απέναντι της (τη διπλανή μου) να προσέχει την τσάντα της. Ενστικτωδώς παίρνω και τη δική μου και αρχίζω να την ψάχνω. Ω του θαύματος, λείπουν το πορτοφόλι μου και το κινητό μου. Λέω ένα "ρε δε βρίσκω το πορτοφόλι και το κινητό μου" και στο ενδιάμεσο ο τύπος έχει σηκωθεί ήδη και έχει φύγει σαν κύριος. Ευτυχώς βλέπω τα πράγματα μου πεταμένα κάτω από το τραπέζι του.
Και ρωτάω : πόσο έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο θέμα της κλεψιάς; Ήμασταν σε ένα τραπέζι 4 άτομα και αυτός καθόταν ενάμιση μέτρο πιο πέρα και κατάφερε να ανοίξει την τσάντα μου την οποία είχα κάτω απτο μπουφάν μου και αφού τσέκαρε όλες τις τσέπες πήρε πορτοφόλι και κινητό τα οποία βρίσκονταν στην εσωτερική τσέπη της εσωτερικής τσέπης. Και οι 2 από τους τέσσερις τον είχαν ακριβώς απέναντι τους με το υπόλοιπο μαγαζί άδειο. Τι στο μπούτσο πια.
Τα πήρα στο κρανίο και σηκώθηκα και έφυγα και άρχισα να τον ψάχνω τον παλιοπούστη βρίζοντας αλλά ευτυχώς για μένα δε τον βρήκα γιατί μάλλον θα έτρωγα και μπόλικο ξύλο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Είσαι σίγουρος ότι θα τρωγες ξύλο; Τότε γιατί τα άφησε η ΚΟΤΑΡΑ;
Ε ήταν εντελώς σφίχτης ο τύπος, με την καμία δε τον είχα. Μάλλον θα φοβήθηκε μη τον καταραστώ ή κάτι τέτοιο.
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
μήπως τον ΑΓΡΙΟΚΟΙΤΑΞΕΣ?
Rock or Nothing
Παρόμοια περιγραφή του τύπου νομίζω μου είχε κάνει ο Λόκι για το σκηνικό με την τσάντα του ταμαγκοθιού. Και ίδια περιοχή ε.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()