ελα μωρη ομαδα πετα ενα γκολακι να τρελαθουμε
ελα μωρη ομαδα πετα ενα γκολακι να τρελαθουμε
Κανα λινκ για πανιωναρα παιζει??
Мама Люба давай, давай, давай
bebinio re klassika
edit: elpizw na min synexisei etsi vareta to deutero...valame ta 2 kai anti na to kanoume panghgyri xalarwsan epi topou
Last edited by jack the ripper; 01-11-2009 at 19:39.
tha tsekarw to link sto deutero....
oxi apo oti edeikse den itan...
19:00: Από το πέταλο των οργανωμένων ακούγεται το «αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι». Παράλληλα, ο κόσμος φώναξε το όνομα του Ολλανδού προπονητή ενώ υπάρχουν και δύο πανό. Το ένα στα ολλανδικά και το άλλο στα ελληνικά, όπου αναφέρει: « Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι ο καθένας από εσάς για να διχάσει τον κόσμο του ΠΑΟ γράφει. Γλείφετε εκεί που κονομάτε, κάτω τα χέρια από τον Τεν Κάτε».
gazzetta
Ωραία μπαλιά Νίνη πάντως, μετά το 2-0 έπεσε βέβαια ο Παναθηναικός πολύ. Τώρα στο 2ο θα βάλει και Λέτο λογικά
ela gamw to spiti paixte ligo mpala pali tin psyxi mas vgazoune
edit: itan offside? den prolava na katalavw![]()
Όχι δεν ήταν, έπρεπε να μετρήσει. Άθλια εμφάνιση όμως.
ναι και εγω δεν ξερω γιατι...συνηθως οταν περναμε μπρος τοτε συνεχιζαμε να παιζουμε καλα...σημερα με το που μπηκε το δευτερο γκολ ηταν λες και βαρεθηκαν και να ηθελαν να ληξει τι να πω...
Πραγματικά χαζή νοοτροπία σήμερα.Μπαίνεις με τόση φούρια κάνεις το 2-0 στο 12' και μετά κάθεσαι; Τέσπα. Την δεδομένη στιγμή μετράνε μόνο τα τρίποντα και αυτό έγινε και σήμερα.
Άσχετες παρατηρήσεις:
--Ο Νίνης αν και ήταν θετικός, σήμερα δεν το είχε πολύ με τις τρίπλες και πολλές φάσεις δεν του βγήκαν καλά.
--Πολύ χρήσιμο το ξεμπούκωμα του Σισέ και σήμερα (πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος μαζί με Κατσούρ απο σήμερα) ΑΛΛΑ: ρε αγόρι μου τελείωνε άμεσα μια φάση.Μην το ζαλίζεις στο μυαλό σου 3 ώρες. Επίσης σήμερα είδα οτι όσες μπαλιές δεν του ήρθαν ακριβώς πάνω του, δεν τις κυνήγησε καν.Ελπίζω να μην το συνεχίσει αυτό
--Σήμερα που δεν έπαιξε φανηκε νομίζω τι προσφέρει ο Ζιλμπέρτο που έχει ακούσει τα εξ'αμάξης
--Ο Δάρλας δεν κάνει για ΠΑΟ
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !