ε δεν είναι ακριβώς έτσι.........
ε δεν είναι ακριβώς έτσι.........
ΓΑΒ ΓΑΒ! ΓΑΒ! ΓΑΒ! ΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ! ΓΑΒ!
this is radio freedom.
δεν σοβαρολογούσα τελείως, για το καυστικό του θέματος μιλούσα κυρίως που δε νομίζω ότι το πρώτο πράγμα που θα μου ερχόταν στο μυαλό είναι ο χόρνμπι!
δεν είδα να τον κατακρίνει κανείς γενικά, μόνο για μεμονωμένα βιβλία - κι εγώ για ένα συγκεκριμένο βιβλίο μίλησα που όντως ήταν κακό, όχι μόνο αλλά και λόγω πολίτικαλ κορέκτνες!
Κάλκι εμείς οι καπιταλισταί έχουμε λεφτά για ξόδεμα και παίρνουμε και βιβλιογραφία Παπαμιχαήλ και συλλογές καφεντελμάρ άμα λάχει.
Ούτε εγώ τον κατέκρινα, απλά θίχτηκε ο νάθινμαν επειδή είπαμε κάτι κακό για το γκόμενο του![]()
![]()
I went down into the valley to pray.
I got drunk and I stayed all day.
Μπάρκα, πούλα Slam και A Long Way Down, είναι ευκαιρία.
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
εγώ ενθουσιάστηκα με το φήβερ πιτς και τώρα ενθουσιάζομαι με χάι φιντέλιτυ.ο τύπος γράφει όμορφα για όλα τα σημαντικά δηλαδή μπάλα μουσική και γυναίκες και είναι γενικά φίλος μου.
Last edited by Griffith; 26-10-2009 at 20:50.
Oh, come, come be my waitress and serve me tonight
serve me the sky with a big slice of lemon.
επίσης το a long way down δεν ξεκινάει καθόλου άσχημα, ταμαγκόθι άμα με ξενέρωσες άδικα την έχεις πάθει.
about a boy, polysyllabic spree, juliet naked, how to be good, αυτή τη σειρά θα πρότεινα εγώ. Το long way down δε μου άρεσε, ενώ το slam δεν το έχω διαβάσει καθόλου.
Το polysyllabic spree με επιφύλαξη, γιατί είναι ΓΑΜΑΤΟ, αλλά σε κάνει να θες να αγοράσεις τρία δυσεκατομμύρια βιβλία και δεν ξέρω αν το σηκώνει η τσέπη σου.
Το Juliet, Naked ο νάθινμαν λέει ότι είναι έτσι κι έτσι, αλλά εμένανε μ' άρεσε πολύ. Μου άρεσε, γιατί ουσιαστικά γράφει ως γυναίκα. Και το κάνει εντελώς, τρομακτικά, σωστά. Βρήκα μέσα πολλά στοιχεία από τον εαυτό μου και πολλές ίδιες ανησυχίες, φοβίες κλπ, σε σημείο που σκέφτηκα μήπως ήταν κάποτε γυναίκα και μας το κρύβει έξυπνα αφήνοντας καράφλα. Και η ιστορία μου άρεσε. Τσάκισα πολύ λίγες σελίδες σε σχέση με άλλα βιβλία που έχουν συνεχώς αξιοτσάκιστα σημεία, αλλά κι έτσι ακόμα δεν μπορούσα να το αφήσω, μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι την τελευταία γραμμή. Επίσης είναι το πρώτο βιβλίο του Χόρνμπυ που μου προκάλεσε θλίψη.
Σε γενικές γραμμές πάντως, έπρεπε να πάρεις το 31 songs που είναι το καλύτερο από όλα αυτά.
Πήρα και το 31 songs για να σταματήσει αυτή η μεθοδευμένη επίθεση εναντίον μου. Οπότε μαυτό ξεκινάω ε;
Α, να διαβάσετε το Πορνό του Irvine Welsh όσοι δε τόχετε κάνει.
Απορώ πραγματικά γιατί δε σας άρεσε το A Long Way Down. Το τελείωσα σήμερα και μου φάνηκε πάρα πολύ καλό. Άνετα το πρότεινα σε οποιονδήποτε. Ψήθηκα το επόμενο που θα ξεκινήσω να είναι το Slam με βάση τα σχόλια σας (αυτά που μου έχουν μείνει είναι τα Juliet Naked, How to be good και Slam).