ξέρω 'γω, δεν είδα εκπομπές μετά, οπότε όλα παίζουν. αν ήταν για το χέρι πάντως, είναι άδικη imo, γιατί ακόμη κ αν έγινε χέρι, ήταν στην προσπάθεια για κοντρολ με το στήθος και όχι για να ξεγελάσει τον κόρακα. τεσπα, καλύτερα να μην έδινε τίποτα. για το "πεναλτυ" που βλέπω ότι συζητιέται, imo δεν ήταν... μακάρι όλα τα κοράκια να σφύριζαν σαν το διαιτητή του αγώνα της πέμπτης με τη στουρμ.
όσον αφορά σε αυτά που είπε ο κλαριτζής στη συνέντευξη. διαφωνώ με τη λογική να βγαίνω και να ξεσπαθώνω μετά από μια νίκη ειδικά τόσο νωρίς. αν ο τεν τεν είναι σίγουρος για τη δουλειά του θα έπρεπε να περιμένει να δικαιωθεί από τα αποτελέσματα. τώρα, υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν δίκαιη κριτική όπως ο βαϊμάκης ή ο σωτηρακόπουλος κατά καιρούς. τις παπαριές του δομάζου δε νομίζω να τις παίρνει κανείς τοις μετρητοίς. από τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει κράξει στο παρελθόν, οποιονδήποτε έχει κάτσει στον πράσινο πάγκο - ακόμη και τον κυράστα και το μαρκαριάν - νομίζω ότι έχει απαξιώσει από μόνος τη γνώμη του.