Αν και το πρώτο ημίχρονο δεν το είδα καλά, γιατί είχα προβλήματα με το pc εδώ που βρίσκομαι, νομίζω οτι κάναμε ένα πολύ αξιοπρεπές και αντρίκειο παιχνίδι.Όπως είπατε όλοι, το δεύτερο γκολ δεν υπάρχει, και προσθέτω πως είναι μια μικρή απάντηση σε όλους εκείνους τους δημοσιογραφικούς που δεν έχουν δει -και καλά- ποτέ στον φετινό ΠΑΟ μια ολοκληρωμένη ομαδική προσπάθεια. Κατα τα άλλα, θέλω να σταθώ στο τι έγινε με τον Τεν Κάτε χθες, και στην συνέντευξη τύπου, και στην αλλαγή του Νίνη:
-Σχετικά με την γιούχα λοιπόν (η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν άδικη γιατί μιλάμε για προσυμφωνημένη με τον παίχτη αλλαγή καθώς ο Νίνης είχε ίωση) προσωπικά την βρίσκω ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ, στον βαθμό που δεν θα συνεχιστεί περαιτέρω, και που αποτελέσει ένα "ξύπνημα" για τα κατα καιρούς πειράματα του Τεν Κάτε. Με άλλα λόγια, χθες εκφράστηκε το "λοιπόν κόψτε τις μαλακίες, αρκετά" αν και όπως είπα με λάθος αφορμή εν τέλει.
-Σχετικά με τις δηλώσεις Τεν Κάτε όμως, προσωπικά τις ευχαριστήθηκα. Ο Ολλανδός έδειξε οτι έχει ΑΡΧΙΔΙΑ. Θεωρώ απίστευτο ξεβράκωμα και αυτό που είπε για τον δημοσιογράφο που έψαξε τον Εν Ντόι, και το οτι έσκασε και μίλησε Ολλανδικά, μιας και ακόμη και τα αγγλικά παραποιούν κάποιοι.Ξεβράκωμα όσων δημοσιογραφικών βγάζουν χολή για έναν άνθρωπο που με τα στραβά και τα καλά του, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στην λογική του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος και πλέον του χρεώνεται ως κακό, ΚΑΙ αυτό. Στο μυαλό μου ειδικά, έχω κάτι μαλάκες δημοσιογραφιάδες όπως ο Ασημακόπουλος του Sentra, που με κάθε ευκαιρία μας λένε για το πόσο τιποτένιος είναι ο φετινός ΠΑΟ και πόσο μεγάλη πληγή είναι ο Τεν Κάτε για τον ΠΑΟ χωρίς να του αναγνωρίζει ούτε την παραμικρή προσφορά. Είπαμε ο Τεν Κάτε έχει στιγμές πολύ αψυχολόγητες που σε βγάζουν απο τα ρούχα σου πολλές φορές, αλλά όχι και να τον περνάνε τέτοια πριονοκορδέλα ρε πούστη μου.... Ειδικά με τα αποτελέσματά του ως τώρα