Page 51 of 275 FirstFirst ... 41495051525361101151 ... LastLast
Results 751 to 765 of 4111

Thread: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009-2010.

Κρι Κρι jack the ripper's Avatar

Quote Originally Posted by 00i00 View Post
    Quote Originally Posted by jack the ripper View Post
    oute foul oute karta itan(dld den itan xeri)
    efoson omws to edwse to xeri i kitrini itan swsti
    ΠΑΟΚαρα ειμαι χαλια βλεπω εναν αετο με οχτω κεφαλια
    eisai xazos kai den katalavaineis ti thelw na pw i apla piwmenos?

den eprepe na dwsei foul
    edwse to foul(to xeri nte) kai ara eprepe profanws na dwsei kai tin kitrini
    apla pragmata

Ξυδόμπαρμπας Raven Lord's Avatar

παιδιά για να μη μαλώνετε, την κάρτα την έδωσε για διαμαρτυρία. για το χέρι δεν έχω άποψη, από την κάμερα που το έδειξε στη ροή του αγώνα δε φαίνεται σίγουρα.

κατά τα άλλα, κρατάμε 2ο γκολ που κρύφτηκε η μπάλλα και τη σέντρα του νίνη στο 1ο. ο γίγαντας κατσουράνης είναι μέχρι στιγμής η πιο πολύτιμη προσθήκη που έχουμε κάνει εδώ και πολλά πολλά χρόνια. προσωπικά, τέτοιους παίκτες θέλω στην ομάδα και όχι αμφιβόλου ικανότητας να προσφέρουν πανάκριβες μεταγραφές από το εξωτερικό.

ΥΓ. για να μην ξεχνιόμαστε: ΚΥΡΙΑ ΕΝΧΕΛΑΑΡ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    Rock or Nothing

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    την κάρτα την έδωσε για διαμαρτυρία.
    oxi.

kai einai kseka8aro oti tin vriskei me ton wmo . Elpizo na to vlepete to idio "efkolo na do8ei" an to kanei kanas amyntikos stin perioxi sas me to gavro (tyxaio paradigma ) .
    Kata ta alla opws eipe ki o Odonian epekse edra alla de xasame giafto an kai dyskolepse tin katastasi .

Exoun ginei polles allages stin tetrada tis amynas mas kai den leitourgei akoma sosta . Elpizo na telionoume syntoma kai me tous pollous travmatismous , giati eidika stin koryfh tis epi8esis yparxei provlima .
    the game is the game

Quote Originally Posted by Fireknight View Post
    Quote Originally Posted by Raven Lord View Post
    την κάρτα την έδωσε για διαμαρτυρία.
    oxi.
    ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεποστάζ στον αγωνιστικό χώρο αυτό είπε
    Rock or Nothing

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Αν και το πρώτο ημίχρονο δεν το είδα καλά, γιατί είχα προβλήματα με το pc εδώ που βρίσκομαι, νομίζω οτι κάναμε ένα πολύ αξιοπρεπές και αντρίκειο παιχνίδι.Όπως είπατε όλοι, το δεύτερο γκολ δεν υπάρχει, και προσθέτω πως είναι μια μικρή απάντηση σε όλους εκείνους τους δημοσιογραφικούς που δεν έχουν δει -και καλά- ποτέ στον φετινό ΠΑΟ μια ολοκληρωμένη ομαδική προσπάθεια. Κατα τα άλλα, θέλω να σταθώ στο τι έγινε με τον Τεν Κάτε χθες, και στην συνέντευξη τύπου, και στην αλλαγή του Νίνη:

-Σχετικά με την γιούχα λοιπόν (η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν άδικη γιατί μιλάμε για προσυμφωνημένη με τον παίχτη αλλαγή καθώς ο Νίνης είχε ίωση) προσωπικά την βρίσκω ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΗ, στον βαθμό που δεν θα συνεχιστεί περαιτέρω, και που αποτελέσει ένα "ξύπνημα" για τα κατα καιρούς πειράματα του Τεν Κάτε. Με άλλα λόγια, χθες εκφράστηκε το "λοιπόν κόψτε τις μαλακίες, αρκετά" αν και όπως είπα με λάθος αφορμή εν τέλει.

-Σχετικά με τις δηλώσεις Τεν Κάτε όμως, προσωπικά τις ευχαριστήθηκα. Ο Ολλανδός έδειξε οτι έχει ΑΡΧΙΔΙΑ. Θεωρώ απίστευτο ξεβράκωμα και αυτό που είπε για τον δημοσιογράφο που έψαξε τον Εν Ντόι, και το οτι έσκασε και μίλησε Ολλανδικά, μιας και ακόμη και τα αγγλικά παραποιούν κάποιοι.Ξεβράκωμα όσων δημοσιογραφικών βγάζουν χολή για έναν άνθρωπο που με τα στραβά και τα καλά του, ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στην λογική του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος και πλέον του χρεώνεται ως κακό, ΚΑΙ αυτό. Στο μυαλό μου ειδικά, έχω κάτι μαλάκες δημοσιογραφιάδες όπως ο Ασημακόπουλος του Sentra, που με κάθε ευκαιρία μας λένε για το πόσο τιποτένιος είναι ο φετινός ΠΑΟ και πόσο μεγάλη πληγή είναι ο Τεν Κάτε για τον ΠΑΟ χωρίς να του αναγνωρίζει ούτε την παραμικρή προσφορά. Είπαμε ο Τεν Κάτε έχει στιγμές πολύ αψυχολόγητες που σε βγάζουν απο τα ρούχα σου πολλές φορές, αλλά όχι και να τον περνάνε τέτοια πριονοκορδέλα ρε πούστη μου.... Ειδικά με τα αποτελέσματά του ως τώρα
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Радость простых мелодий Fireknight's Avatar

afto 8a einai akoma xeirotero , giati den pige o Ivic na diamartiri8ei .
    Ston SKAI leei oti ema8an , sto 6.50 , oti i karta itan gia to xeri .
    http://www.youtube.com/watch?v=mpXFNR5qFTs

edit: @ Raven profanws ;p
    the game is the game

ξέρω 'γω, δεν είδα εκπομπές μετά, οπότε όλα παίζουν. αν ήταν για το χέρι πάντως, είναι άδικη imo, γιατί ακόμη κ αν έγινε χέρι, ήταν στην προσπάθεια για κοντρολ με το στήθος και όχι για να ξεγελάσει τον κόρακα. τεσπα, καλύτερα να μην έδινε τίποτα. για το "πεναλτυ" που βλέπω ότι συζητιέται, imo δεν ήταν... μακάρι όλα τα κοράκια να σφύριζαν σαν το διαιτητή του αγώνα της πέμπτης με τη στουρμ.

όσον αφορά σε αυτά που είπε ο κλαριτζής στη συνέντευξη. διαφωνώ με τη λογική να βγαίνω και να ξεσπαθώνω μετά από μια νίκη ειδικά τόσο νωρίς. αν ο τεν τεν είναι σίγουρος για τη δουλειά του θα έπρεπε να περιμένει να δικαιωθεί από τα αποτελέσματα. τώρα, υπάρχουν δημοσιογράφοι που κάνουν δίκαιη κριτική όπως ο βαϊμάκης ή ο σωτηρακόπουλος κατά καιρούς. τις παπαριές του δομάζου δε νομίζω να τις παίρνει κανείς τοις μετρητοίς. από τη στιγμή που ο άνθρωπος έχει κράξει στο παρελθόν, οποιονδήποτε έχει κάτσει στον πράσινο πάγκο - ακόμη και τον κυράστα και το μαρκαριάν - νομίζω ότι έχει απαξιώσει από μόνος τη γνώμη του.
    Rock or Nothing

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΗΚΕ στην λογική του ελληνικού κωλοπρωταθλήματος και πλέον του χρεώνεται ως κακό, ΚΑΙ αυτό.

εγώ αυτό το χρεώνω ως κακό στους βάζελους του άλλου άκρου που στηρίζουν τυφλά τον οποιονδήποτε. η μόνιμη δικαιολογία από πέρσυ είναι ότι ο τεν κάτε έμεινε γιατί η ομάδα παίζει καλύτερη μπάλλα, όχι γιατί παίρνει καλύτερα αποτελέσματα. τώρα τα γυρίζουν και λένε, ορίστε να και τα αποτελέσματα. 1ον όμως δε βλέπω την περιβόητη "καλή μπάλλα" ακόμη (οκ χτες ήμαστε καλούτσικοι, χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες) και 2ον για το παιχνίδι σκοπιμότητας είχαμε πολύ καλύτερους στον πάγκο, οι οποίοι δε στηρίχθηκαν όσο τους άξιζε.
    Rock or Nothing

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Αυτο με την "προσαρμογή" το είπα με την ίδια λογική που το ανέφερε και ο ίδιος ο Τεν Κάτε. Πέρυσι, είχες παιχνίδια που έπαιζες καλά αλλά δεν κέρδιζες και υπήρχε γκρίνια (και καλώς υπήρχε αν θες τη γνώμη μου).Φέτος κερδίζεις ακόμη και με τις μέτριες εμφανίσεις σου (και πάλι υπάρχει γκρίνια -περισσότερη απ' όση πρέπει imo). Αυτό λέω. Ο Ολλανδός μπήκε (τον έβαλαν) στη λογική οτι σε αυτήν την κωλοχώρα μόνο το αποτέλεσμα μετράει (μια λογική που σαφώς δεν είχε οταν ήρθε) αλλά και πάλι "δεν μας κάνει" γιατι δεν παίζει μπάλα. Ε δεν γίνεται να τα έχουμε όλα μαζί, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο. Σχετικά με αυτό που λες πιο πάνω, οτι είναι νωρίς να ξεσπαθώνει, δεν νομίζω οτι είναι νωρις με την λογική οτι δεν υπάρχει το "νωρίς" για όσους του κάνουν κριτική. Δηλαδή δεν μπορούμε να λέμε οτι είναι νωρίς να ξεσπαθώνει απο την μία, και να μην αναγνωρίζουμε οτι είναι νωρις (τέλη Οκτώβρη) να κερδίζει και να παίζει μπάλα μαζί (χωρίς ως τώρα να έχει στα μισά ματς τα θεωρητικά "βασικά" ακραία του μπακ)
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

προσωπικά, θέλω να βλέπω μια "λογική" στην ομάδα. από τη στιγμή που έρχονται τα αποτελέσματα και βλέπω τον τεν κάτε να εξορθολογίζει τις επιλογές του περιμένω να κρίνω στο τέλος. στην αρχή της χρονιάς είδαμε όλοι ότι παραλίγο να τα τινάξει όλα στον αέρα. καταρχήν, δες από ποια ομάδα αποκλείστηκες στο τσ.λ. η αθλέτικο είναι ανύπαρκτη για την ώρα. μετά ήρθε η φάπα από τη γαλατά. επίσης, δεν μπορώ να δεχτώ ως δικαιολογία το "καλή μπάλλα". ακόμη τα ματς που παίξαμε πραγματικά καλή μπάλλα από πέρσυ είναι μετρημένα στα δάχτυλα.

ο τεν τεν πιστεύω τσατίστηκε με 1-2 δημοσιογράφους και κυρίως με τις μαλακίες του δομάζου, για τον οποίο τα είπαμε. δε νομίζω ότι έχει δικαίωμα να ενοχλείται από κριτικές τύπου βαϊμάκη.
    Rock or Nothing

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

το χερι δεν ηταν για διαμαρτυρια το αναιρεσαι μετα κι ο σπικερ!
    το χαρηκα το ματς για μας μετα απο αρκετα ντερμπυ, αν ανεβουν και καποιες μοναδες (του στυλ φωτακης, σορλεν, κοντρερας) και να επιστρεψουν κυριολεκτικα κι οχι μεταφορικα οι επιθετικοι κυριως Μουσλι, αλλα και Βιτολο να ξαναμπει θα παμε καλυτερα, ε και που'στε στην ουσια παιζουμε και θα παιζουμε χωρις επιθετικο για 6-7 παιχνιδια (ποιος Παπαζογλου ρε)!
    και σιγα ρε odonian την μπαλαρα που επαιξε ο παναθηναικος κι ο παοκ τιποτα!
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Δεν έγραψα ότι παίξαμε μπαλάρα, αν θυμάμαι καλά η φράση ήταν "δεν παίξαμε άσχημα". Αλλά σόρι, ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω αν σας έχει συνηθίσει τόσο ο Σάντος στο τίποτα και δεν το βλέπετε ( ), αλλά κάνατε τη φάση του γκολ και 3-4 σουτ από του διαόλου τη μάνα, χάνατε τη μπάλα σε 3 δευτερόλεπτα (πολλές φορές πριν τη σέντρα) και η κατοχή ήταν 60-40 τουλάχιστον. Θέλατε πολύ να παίξει με αντεπιθέσεις (έχοντας και γρήγορους παίκτες μέσα), αλλά ενώ η άμυνα ήταν γενικά αξιοπρεπής, η μπάλα δεν έβγαινε μπροστά. Ήταν και διαβασμένα τα μπακ, πάνω στα οποία έπεφταν οι γρήγοροι ακραίοι (ειδικά ο Σπυρόπουλος, απο μαλακίτσα του Γκάμπριελ στο οφσάιντ φάγαμε το γκολ) και το θέμα έληγε κάπου εκεί.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

Οργισμένος Βαλκάνιος Pinatero's Avatar

μαλλον τα ιδια ισχουν και σε σας για το "δεν παιξαμε ασχημα"! επιθετικα ok δεν καναμε τιποτα ιδιαιτερο, αλλα εσεις εκτος απο 2σουτ καραγκουνη κι ενα που μπηκε ο Σαλπιγγιδης μεσα στην περιοχη, ε δε νομιζω τις αναμπουμπουλες απο κατι κορνερ να τις λες ευκαιριες, οσον αφορα τις χαμενες μπαλιες το ιδιο ειδα και σε σας, να μην μπορειτε να περασετε ευκολα μπαλια μετα το κεντρο! δεν αντιλεγω οτι ο παναθηναικος ηταν καπως καλυτερος, αλλα οχι οτι εμεις ανυπαρκτοι και σεις συμπαθητικοι..
    ..Γω νόμιζα πως ήσασταν ο Σπουδαίος Θεός, ο Μεγαλοδύναμος
    αλλά σεις δεν είστε παρά ένα ειδωλάκι, ένας κόπανος με γραβάτα
    Σκύβω ήδη να πιάσω το κέρατο
    που χω κρυμμένο στα σταράκια μου...

http://justaburn.blogspot.gr/
    http://www.facebook.com/pages/Nights...70783152963345
    http://www.downtunedmag.com/p/downtuned-radio.html
    https://www.facebook.com/1000modsFanClub

Quote Originally Posted by Pinatero View Post
    μαλλον τα ιδια ισχουν και σε σας για το "δεν παιξαμε ασχημα"!
    χαχαχαχ touche!

Ναι ευκαιρίες δεν κάναμε, αλλά κάναμε και 17 τελικές (σε αντίθεση με τις 6 του ΠΑΟΚ) και γενικά ήμασταν κοντά στην περιοχή μιας ομάδας που αμυνόταν μαζικά και δεν τη λες και κακή σε αυτό. Έχει διαφορά να μη μπορούμε εμείς να περάσουμε τελική πάσα για να γίνουν ευκαιρίες και η δική σας αδυναμία να περάσετε καν πρώτη πάσα για να βγείτε στο άλλο μισό!

Όπως και να 'χει δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα, τα λέμε Τούμπα.
    Neon Dreamers Nevermore Fan Club

metaphor fandango's Avatar

όλα ήταν όπως έπρεπε να είναι, κλειστό παιχνίδι για μας με καθυστερήσεις του Χαλκιά από το πρώτο λεπτό μπας και παρουμε το Χ, φάγαμε το γκολ, έκατσε η συνεργασία των δυο καλύτερων παικτών και ισοφαρίσαμε ( Βιεϊρίνια), σιγά μην το κρατούσαμε όμως, αστεία άμυνα και στο 2-1.

Ο Σαβίνι και ο Παπάζογλου τώρα, πληρώνονται ως ποδοσφαιριστές. ε ροφλ.

πάμε γι'άλλα.
    these walls built to stand come-what-may
    lie shattered in the ashes.