ρε συ φυσικά και γνωρίζω ποιοι το έκαναν αλλά αυτήν την φορά δεν είχαν γαμημένα deadline problems και υποτίθεται μαθαίνεις και από τα λάθη σου. άσε που τα early gameplay demos στο xbox έδειχναν promising. το θέμα είναι πως στο πισι ακούω παντού ότι παίζεται και μάλιστα δίχως ιδιαίτερα προβλήματα. σου έχει καταστραφεί ποτέ παιχνίδι εσένα από τους πολυ μικρούς χαρακτήρες; πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. δλδ ούτε σε νες τέτοια πράγματα. είναι εξοργιστικό να θέλεις να παιξεις και να μην ξέρεις τι item παίρνεις, να μην διαβάζεις τα κουεστ σου, να μην βλέπεις καλά τις επιλογές σου. και μιλάμε για 32 hd tv ρε γμτ. και είμαι στο ενάμιση μέτρο!!! και δεν έχω και μυωπία. φακ φακ φακ φακ!!! αν ήταν φπς δεν θα είχα πρόβλημα, αλλά είναι γαμημένο αρ πι τζι ! γαμώ την κηδεία μου. και τα 20 ευρώ λιγότερα που του δίνεις από τις κλασικές καινούργιες κυκλοφορίες δεν αξίζουνε γαμωωωωωωω. πήγανε βάλανε το γκόλουμ να κάνει ερμηνείες και χέσανε το πιο απλό πράγμα στο πορτ. βούρδουλας (πωπω τα έχω πάρει ε)
επίσης εντάξει έχετε εκνευριστεί με αυτό που περιγράφεται στο άρθρο που πόσταρες, αλλά αυτό το είδατε ;
http://ve3d.ign.com/articles/news/49...-Over-The-Odds
είναι μπάσταρδοι άνθρωποι και δεν αξίζει να πάρει κανένας το mw2 μέχρι να γίνει (που θα γίνει) τραγική μείωση της τιμής. 55 λίρες λέει στην βρετανία εντωμεταξύ, δλδ πόσο για τον πούτσο πια! αλλά έτσι είναι όταν γνωρίζεις πως το προιον σου θα πουλήσει. γαμάς απ'τον κώλο τους καταναλωτές. γι'αυτό και θα παίξουμε μόνο του ντιες και μάλιστα σε ρ4![]()