αυτά, από ebay ένα 60άρι σύνολο με τα μεταφορικά ...μαλακωδώς ένα νούμερο μεγαλύτερα βέβαια αλλά δεν τρέχει...
αυτά, από ebay ένα 60άρι σύνολο με τα μεταφορικά ...μαλακωδώς ένα νούμερο μεγαλύτερα βέβαια αλλά δεν τρέχει...
i need feminime venoms in order to function with the system.
όπως πρότεινα σε σε άλλον χρήστη , τράβα σε intersports
πες , με στέλνει το παιδί που έκανε το διαφημιστικό με τα σουβλάκια , και επειδή θέλω να γράψω στο θρεντ για τις κλοπές , αλλά δεν θέλω να με πιάσουν κιόλας τι παίζε σε φτηνό πλην τίμιο υπόδημα?
(σοβαρά είναι η καλύτερη περίπτωση αυτόν τον καιρό)
Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ
αν αγαπας τα ποδια σου, τρεξε καλυτερα ξυπολητος, παρα με αθλητικά των 20 ευρω. Δεν ξερω τι κιλα εχεις, αλλα οσο αδυνατος και να εισαι, καταπονεις τα γονατα, οποτε καλη σολα με 20 ευρω σχεδον αδυνατο να βρεις. Και κανονικα τα αθλητικα για τρεξιμο δεν πρεπει να ειναι παλαιοτερα απο ενα χρονο. Επισης ο,τι και να σου προτεινει καποιος εδω, δεν εχει κανενα νοημα, μπορει το καλυτερο παπουτσι να μην ταιριαζει στο ποδι σου και να σε χτυπαει. Οποτε πηγαινε σε μαγαζι με αθλητικα, βρες εναν υπαλληλο που να ξερει τι κανει και βαλτον να σου φερει 3-4 ζευγαρια τα οποια θα δοκιμασεις για κανα τεταρτο το καθενα. Αν παντως θες να τρεχεις χιλιομετρα (και ειδικα αν εισαι αρχαριος), ξεχνα τα 20 ευρω, ειναι αστειο ποσο. Προσανατολισου προς 80+ αν βρεις κανενα σε προσφορα
Vielen Dank für alles was mal war
Έχω κάτι Nike 7ετίας και γαμάνε σε πληροφορώ. Και για να σε προλάβω, όχι τα γόνατά μου.
Ravel: There is no room for '2' in the world of 1's and 0's, no place for 'mayhap' in a house of trues and falses, and no 'green with envy' in a black and white world.
κουραση
τρεχεις με αυτα; οχι 7 χλμ περπατημα, τρεξιμο
δε λεω οτι πεταμε τα παπουτσια μολις περασει ο χρονος, ποιος εχει λεφτα να το κανει, αλλα αν ειναι να παρει καινουρια αθλητικα για τρεξιμο, ε, ας μην παρει 7ετιας
για τον πουτσο
Πολυ ωραια σε σχεση με την εκδοση σε μαυρο.
Αλλα ελλαδα γενικα ΠΟΛΥ ακριβα δε ξανακανω το λαθος.
Εγω πηρα απο εμερικα αυτα
Κιεγω μονο για μπασκετ.
80ευρω+20μεταφορικα.
Ουτε θελω να ξερω ποσο κανουν εδω.
Ισως το καλυτερο μπασκετικο πουχω φορεσει εντωμεταξυ. Φλασυ, ωραια αισθηση, και περιεργως παρα πολυ ελαφρυ.
Οι φιλοι μου με κοροιδευουν βεβαια, επειδη εχουν ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ αλλα η μαμα μου μου ειπε να μη δινω σημασια σε κακεντρεχεις!
Δε ξερω τι σημαινει αυτο αλλα γουατ σι σεντ! Μανουλα!
ρε σοβαρα ομως, ενα σοφος παπουτσης με ειχε πει μια φορα, "το στρωμα και τα παπουτσια ειναι τα σημαντικοτερα πραγματα, περνάμε τη ζωή μας ή πάνω στο ένα ή μέσα στο άλλο"
ας συγκρίνει πρώτα τιμές κι όπου βρει φτηνότερα ας δοκιμάσει εκεί. αν και καλύτερα να έχει καλή εξυπηρέτηση, παρά να γλυτώσει 10 ευρώ
εμένα προχθές μου είπε ένας ταβερνιάρης ότι το νερό σκουριάζει!
Es el sonido de su mundo derrumbándose/Es el del nuestro resurgiendo
El día que fue el día, era noche/Y noche será el día que será el día
Θέλω απλές, ωραίες, καινούριες μπότες. Πού;
Feed my fear