Page 172 of 301 FirstFirst ... 72122162170171172173174182222272 ... LastLast
Results 2,566 to 2,580 of 4511

Thread: Me pairnoun fantaro

Senior Member

19 και σήμερα! Τέλος!

Απολύομαι ρε!

Γαμώ την Π@!

Quote Originally Posted by Deniz
    Έκοψα αναβολή τέλη Ιουλίου.
    Και λογικά πρέπει να με πάρουν με την εσσο του Νοεμβρίου.

Χαρτί δεν έχει έρθει.
    Σε ποιό σώμα παρουσιάζεσαι; Γιατί μέχρι Νοέμβρη μπορεί να μπεις και Αεροπορία.

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

captain για πες 2 λογάκια και για μας τς μελλοντικοί αεροπόρδοι. (9-10/11 κατα 95% Τρίπολη.)
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Senior Member freak brother's Avatar

Quote Originally Posted by Captain Howdy View Post
    19 και σήμερα! Τέλος!

Απολύομαι ρε!

Γαμώ την Π@!

Quote Originally Posted by Deniz

Χαρτί δεν έχει έρθει.
    βαραγες σκοπετα στο γνα και επηξες? χαχαχα
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    http://stresss.deviantart.com
    http://www.myspace.com/posteke
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Watching from a Distance Ragnarock's Avatar

Δεν ξερω αν το εχει πει κανεις ηδη,αλλα ξερει κανεις αν σε αεροπορια και ναυτικο ισχυει η μειωμενη θητεια(για πολυτεκνους κτλ)?Εχω ακουσει οτι οποιος μπει εκει τωρα κανει 12μηνη ακατεβατη.

ισχυει
    σηκωσες λιγο την μπλουζιτσα και υποψιαστηκα οτι εισαι ο φρικ. Σε λιγα δευτερολεπτα ειχα μαθει την τραγικη αληθεια.Δεν ξερω αν προσεξες την απογοητευση στo προσωπο μου..
    Yesterday 19:29 <menumission> de mporeis na kaneis ignore ton eauto sou sto tsat molis to dokimasa

στο θεωρητικό παρκούρ δίνω οστά και σάρκα,απο εμπόδιο σ΄ εμπόδιο πετάγομαι για πλάκα Άκου τον Φόρη and don't worry

Senior Member

Quote Originally Posted by freak brother
    Quote:
    Originally Posted by Captain Howdy
    19 και σήμερα! Τέλος!

Απολύομαι ρε!

Γαμώ την Π@!

Quote:
    Originally Posted by Deniz

Χαρτί δεν έχει έρθει.

Οχι, οδηγός ήμουν και έκανα 7 ημέρες την εβδομάδα δρομολόγια, δασοπερίπολα και μαλακίες.

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    captain για πες 2 λογάκια και για μας τς μελλοντικοί αεροπόρδοι. (9-10/11 κατα 95% Τρίπολη.)
    Τρίπολη έχει πλάκα αλλά όταν φύγεις. Όταν είσαι εκεί μέχρι να συνηθήσεις είναι λιγάκι περιέργα. Πάντως κολλέγιο είναι. Μην δίνεις σημασία, ασ' τους να ξελαριγγιάζονται.

Αρχικά να πάρεις κανα καλό ισοθερμικό γιατί παίζει τρομερό ...τσοκρυο εκεί με την κωλουγρασία, και σώβρακ και φανέλες αρκετές. Ξυραφάκια, κινητά με κάμερες, σκόνες (απορρυπαντικό για καμια κάλτσα&σώβρακο, αντιιδρωτικές) και διάφορα τέτοια μπορούν να σου τα φέρουν στην πρώτη επίσκεψη.

Στη μονάδα είναι το θέμα. Επειδή δεν έχει φαντάρους καθόλου, τα σκοπέτα πάνε 4 - 1, δηλαδή 4 μέρες μέσα και μια έξω. Άμα γίνεις οδηγός και έχεις κανα καλό μέσο κατι μπορεί να γίνει. Αλλά άμα είσαι οδηγός και σε χώσουν για δρομολόγια τότε θα πήξεις στο τιμόνι.

Προτείνω (ανεπιφύλακτα): ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟ στην μονάδα, θα το μετανιώσεις μετά! Μπορείς άνετα να ισχυριστείς ότι δεν έχεις και δεν τα γουστάρεις και δεν χρησιμοποιείς και τέτοια. Έτσι δεν θα μπορούν αν σε βρίσκουν και να σε χώνουν. Επίσης, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ κάποια άκρη για να σου βγάλει Ι3 ΑΟΠΛΟ, τότε by all means DO IT, γιατί οι ΓΙΩΤΑΔΕΣ στην αεροπορία δεν ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Εάν βέβαια είσαι στρατόκαυλος (με την καλή έννοια) τότε όρμα. Επίσης, η φράση ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ δεν βγήκε τυχαία! Θα ακούσεις τουλάχιστον 23452435 εκδοχές του ίδιου θέματος και καμία δεν θα ισχύει. Λογική δεν υπάρχει ούτε στην αεροπορία γι' αυτό όπως μου λένε και κάποιοι 'ξηγημένοι' μόνιμοι, ΣΤΑΡΧΙΔΙΝH και υπομονή, θα περάσει. Τέλος, όλες τις άδειες κράτα τις για το τέλος, έτσι ώστε τον τελευταίο μήνα να φύγεις και να πατήσεις μόνο για να απολυθείς.

Απο μονάδες εντός Αθήνας: ΓΕΑ - ΓΝΑ - ΔΑΕ. ΜΑΚΡΙΑ κι οταν λέω ΜΑΚΡΙΑ εννόω Μ Α Κ Ρ Ι Α από: 123 ΠΤΕ (Τατόι), Ελευσίνα, Τανάγρα. Αν και αν δεν έχεις βύσμα, δεν σε βλέπω εντός Αθήνας.

Αυτά, καλή θητεία.

Quote Originally Posted by Ragnarock
    Δεν ξερω αν το εχει πει κανεις ηδη,αλλα ξερει κανεις αν σε αεροπορια και ναυτικο ισχυει η μειωμενη θητεια(για πολυτεκνους κτλ)?Εχω ακουσει οτι οποιος μπει εκει τωρα κανει 12μηνη ακατεβατη.
    Κανονικά ισχύει, εγώ είμαι προστάτης και κάνω εννιάμηνο.
    Last edited by Captain Howdy; 14-10-2009 at 15:53.

royally fucked animae's Avatar

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Το χαρτί έχει έρθει απο την ημέρα των εκλογών.. ναυτικό!

Οπότε δεν με κόβω για αναβολή..
    Ετοιμάσου για διακοπές
    Kill the wise one!

ShamRock n' Roll Tyler_Durden's Avatar

Quote Originally Posted by freak brother
    Quote:
    Originally Posted by Captain Howdy
    19 και σήμερα! Τέλος!

Απολύομαι ρε!

Γαμώ την Π@!

Quote:
    Originally Posted by Deniz

Χαρτί δεν έχει έρθει.

Οχι, οδηγός ήμουν και έκανα 7 ημέρες την εβδομάδα δρομολόγια, δασοπερίπολα και μαλακίες.

Quote Originally Posted by Tyler_Durden View Post
    Τρίπολη έχει πλάκα αλλά όταν φύγεις. Όταν είσαι εκεί μέχρι να συνηθήσεις είναι λιγάκι περιέργα. Πάντως κολλέγιο είναι. Μην δίνεις σημασία, ασ' τους να ξελαριγγιάζονται.

Αρχικά να πάρεις κανα καλό ισοθερμικό γιατί παίζει τρομερό ...τσοκρυο εκεί με την κωλουγρασία, και σώβρακ και φανέλες αρκετές. Ξυραφάκια, κινητά με κάμερες, σκόνες (απορρυπαντικό για καμια κάλτσα&σώβρακο, αντιιδρωτικές) και διάφορα τέτοια μπορούν να σου τα φέρουν στην πρώτη επίσκεψη.

Στη μονάδα είναι το θέμα. Επειδή δεν έχει φαντάρους καθόλου, τα σκοπέτα πάνε 4 - 1, δηλαδή 4 μέρες μέσα και μια έξω. Άμα γίνεις οδηγός και έχεις κανα καλό μέσο κατι μπορεί να γίνει. Αλλά άμα είσαι οδηγός και σε χώσουν για δρομολόγια τότε θα πήξεις στο τιμόνι.

Προτείνω (ανεπιφύλακτα): ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟ στην μονάδα, θα το μετανιώσεις μετά! Μπορείς άνετα να ισχυριστείς ότι δεν έχεις και δεν τα γουστάρεις και δεν χρησιμοποιείς και τέτοια. Έτσι δεν θα μπορούν αν σε βρίσκουν και να σε χώνουν. Επίσης, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ κάποια άκρη για να σου βγάλει Ι3 ΑΟΠΛΟ, τότε by all means DO IT, γιατί οι ΓΙΩΤΑΔΕΣ στην αεροπορία δεν ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Εάν βέβαια είσαι στρατόκαυλος (με την καλή έννοια) τότε όρμα. Επίσης, η φράση ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ δεν βγήκε τυχαία! Θα ακούσεις τουλάχιστον 23452435 εκδοχές του ίδιου θέματος και καμία δεν θα ισχύει. Λογική δεν υπάρχει ούτε στην αεροπορία γι' αυτό όπως μου λένε και κάποιοι 'ξηγημένοι' μόνιμοι, ΣΤΑΡΧΙΔΙΝH και υπομονή, θα περάσει. Τέλος, όλες τις άδειες κράτα τις για το τέλος, έτσι ώστε τον τελευταίο μήνα να φύγεις και να πατήσεις μόνο για να απολυθείς.

Απο μονάδες εντός Αθήνας: ΓΕΑ - ΓΝΑ - ΔΑΕ. ΜΑΚΡΙΑ κι οταν λέω ΜΑΚΡΙΑ εννόω Μ Α Κ Ρ Ι Α από: 123 ΠΤΕ (Τατόι), Ελευσίνα, Τανάγρα. Αν και αν δεν έχεις βύσμα, δεν σε βλέπω εντός Αθήνας.

Αυτά, καλή θητεία.

Quote Originally Posted by Ragnarock
    Κανονικά ισχύει, εγώ είμαι προστάτης και κάνω εννιάμηνο.

thanx για τις info φίλος Εγώ ελπίζω να έρθω 110 η ΑΤΑ μετά την Τρίπολη
    Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Deniz View Post
    Μακάρι..

Για πείτε καλές μονάδες στην Αθήνα και καλά νησάκια.. από άποψη αδειών, off κτλ..
    καλή μονάδα είναι η εντατική στο Αλεξάνδρα , αλλά δεν ξέρω τι παίζει από κρεβάτια
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

The Patient H.'s Avatar

Άντε πουστόνεα, θα πήξετε εκεί που πάτε σε αεροπορία και ναυτικό. Θα σας μαδήσουν το μουνί. Βγείτε γιωτάδες η μόνη λύση, αλλιώς δεν θα την παλέψετε.

Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

παίζει τρομερό ...τσοκρυο
    χαχαχαχα δεν ήταν τυχαία η αεροπορία

Senior Member

Quote Originally Posted by H. View Post
    Άντε πουστόνεα, θα πήξετε εκεί που πάτε σε αεροπορία και ναυτικό. Θα σας μαδήσουν το μουνί. Βγείτε γιωτάδες η μόνη λύση, αλλιώς δεν θα την παλέψετε.

Μην τα τρομάζεις τα παιδιά ρε από τώρα! Αστο να το κάνουν οι παλιοί!!!

The Patient H.'s Avatar

Παλιός στην αεροπορία και το ΠΝ. Είμαι κάτω?
    Quote Originally Posted by FIXXXER View Post
    Anagkastika stirizoume Hillary

παρακαλουνται οι ναυτοαεροπροσκοποι να πανε στο σεξιον ρεισ ρεισ εδω ειναι για φανταρια... καλες μοναδες ναυτικου λεει !!!!!!!!11 ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    θα πηξετε 7 μεσα ξυσιμο λαπτοπ και παπαριες 15 μερες αδεια ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ουστ ρε... ΑΟΠΛΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΧΑΧΑΧΑ γιατι για να γλιτωσει τα σκοινακια?

επισης... η ατακα - αν εισαι στρατοκαυλος - σε ατομο που χει βαλει βυσμα να παει αεροπορια , πολλα ρισπεκτ

Blade Runner SpiritCrusher's Avatar

Quote Originally Posted by Ragnarock View Post
    Εδώ είσαι:

http://www.thiteia.org/index.php?opt...d=49&Itemid=56

Κατα τ'άλλα έχω ακούσει από αεροπόρους πως ο ξηράς αυτή τη στιγμή ίσως να είναι καλύτερος, μιας και 1) είναι 9 μήνες 2) Έχει πολύ κόσμο ενώ η αεροπορία/ναυτικό έχουν πολύ λιγότερο και πρέπει να κάνουν συνολικά τον ίδιο αριθμό υπηρεσιών με πριν (ή κάπως έτσι), οπότε πήζουν.

Εκτός και αν έχεις τρελό βύσμα, οπότε πάσο.
    <menumission> otan fas klwtsia sth mapa pou 8a sou meinei a3exasth 8a to prosexeis to stomataki sou kalutera peoroufhxtra
    <menumission> eunouxismenh orka