Originally Posted by
freak brother
Quote:
Originally Posted by
Captain Howdy
19 και σήμερα! Τέλος!
Απολύομαι ρε!
Γαμώ την Π@!
Quote:
Originally Posted by Deniz
Έκοψα αναβολή τέλη Ιουλίου.
Και λογικά πρέπει να με πάρουν με την εσσο του Νοεμβρίου.
Χαρτί δεν έχει έρθει.
Σε ποιό σώμα παρουσιάζεσαι; Γιατί μέχρι Νοέμβρη μπορεί να μπεις και Αεροπορία.
βαραγες σκοπετα στο γνα και επηξες? χαχαχα
Οχι, οδηγός ήμουν και έκανα 7 ημέρες την εβδομάδα δρομολόγια, δασοπερίπολα και μαλακίες.

Originally Posted by
Tyler_Durden
captain για πες 2 λογάκια και για μας τς μελλοντικοί αεροπόρδοι. (9-10/11 κατα 95% Τρίπολη.)
Τρίπολη έχει πλάκα αλλά όταν φύγεις. Όταν είσαι εκεί μέχρι να συνηθήσεις είναι λιγάκι περιέργα. Πάντως κολλέγιο είναι. Μην δίνεις σημασία, ασ' τους να ξελαριγγιάζονται.
Αρχικά να πάρεις κανα καλό ισοθερμικό γιατί παίζει τρομερό ...τσοκρυο εκεί με την κωλουγρασία, και σώβρακ και φανέλες αρκετές. Ξυραφάκια, κινητά με κάμερες, σκόνες (απορρυπαντικό για καμια κάλτσα&σώβρακο, αντιιδρωτικές) και διάφορα τέτοια μπορούν να σου τα φέρουν στην πρώτη επίσκεψη.
Στη μονάδα είναι το θέμα. Επειδή δεν έχει φαντάρους καθόλου, τα σκοπέτα πάνε 4 - 1, δηλαδή 4 μέρες μέσα και μια έξω. Άμα γίνεις οδηγός και έχεις κανα καλό μέσο κατι μπορεί να γίνει. Αλλά άμα είσαι οδηγός και σε χώσουν για δρομολόγια τότε θα πήξεις στο τιμόνι.
Προτείνω (ανεπιφύλακτα): ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΝΗΤΟ στην μονάδα, θα το μετανιώσεις μετά! Μπορείς άνετα να ισχυριστείς ότι δεν έχεις και δεν τα γουστάρεις και δεν χρησιμοποιείς και τέτοια. Έτσι δεν θα μπορούν αν σε βρίσκουν και να σε χώνουν. Επίσης, ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ κάποια άκρη για να σου βγάλει Ι3 ΑΟΠΛΟ, τότε by all means DO IT, γιατί οι ΓΙΩΤΑΔΕΣ στην αεροπορία δεν ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. Εάν βέβαια είσαι στρατόκαυλος (με την καλή έννοια) τότε όρμα. Επίσης, η φράση ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ δεν βγήκε τυχαία! Θα ακούσεις τουλάχιστον 23452435 εκδοχές του ίδιου θέματος και καμία δεν θα ισχύει. Λογική δεν υπάρχει ούτε στην αεροπορία γι' αυτό όπως μου λένε και κάποιοι 'ξηγημένοι' μόνιμοι, ΣΤΑΡΧΙΔΙΝH και υπομονή, θα περάσει. Τέλος, όλες τις άδειες κράτα τις για το τέλος, έτσι ώστε τον τελευταίο μήνα να φύγεις και να πατήσεις μόνο για να απολυθείς.
Απο μονάδες εντός Αθήνας: ΓΕΑ - ΓΝΑ - ΔΑΕ. ΜΑΚΡΙΑ κι οταν λέω ΜΑΚΡΙΑ εννόω Μ Α Κ Ρ Ι Α από: 123 ΠΤΕ (Τατόι), Ελευσίνα, Τανάγρα. Αν και αν δεν έχεις βύσμα, δεν σε βλέπω εντός Αθήνας.
Αυτά, καλή θητεία.

Originally Posted by
Ragnarock
Δεν ξερω αν το εχει πει κανεις ηδη,αλλα ξερει κανεις αν σε αεροπορια και ναυτικο ισχυει η μειωμενη θητεια(για πολυτεκνους κτλ)?Εχω ακουσει οτι οποιος μπει εκει τωρα κανει 12μηνη ακατεβατη.
Κανονικά ισχύει, εγώ είμαι προστάτης και κάνω εννιάμηνο.