κανω κουοτ λοιπον αφου σε καλυψε
και ρωταω εσενα ,γιατι ο αλλος ειναι γλιτσης με παγια τακτικη να βρισκεται λιγο πιο πισω σε καθυστερηση απ τον ικονοκλαψ.τοσο καθυστερας και γλιτσης ομως που οταν καποιοι παιζανε με τα τηλ καντιρου ετρεχε να λοιδωρησει τους οσους μιλαγανε για χοντρες μαλακιες, λεγοντας πως τα θελε και τα παθε και δεν εγινε και τιποτα..και τωρα τον επιασε η ευαισθησια να κανει και σχολιο για αξιοπρεπεια και προσωπικοτητα.
υποκριτης του κερατα δηλαδη.
ας πουμε λοιπον πως εσυ δεν εισαι υποκριτης σαν τον παραπανω γλιτση: η προσωπικοτητα και η αξιοπρεπεια σου θιγονται επειδη ενας κολοπαιδαρας θα σου πουλησει μαγκια στο δρομο? ειτε φοραει στολη ειτε δε φοραει? τα τοσα γαμωσταυριδια και οι μαγκιες που μπορει καθημερινα να αντιμετωπισει ανα πασα ωρα και στιγμη ο καθενας μας ποσο πιστευεις οτι ρεαλιστικα θα επηρεασουν τη ζωη του/μας ?
ρεαλιστικα λοιπον μιλωντας ποσες φορες καποιος που εχει αμμεση η εμμεση εξουσια στα χερια του μπορει να σε γαμησει με ολους τους τροπους καθημερινα? τι κανεις γι αυτο? αρχιζεις οποιον βρισκεις μπροστα σου να τον μηνυεις? του σπας τα μουτρα? τον γραφεις στ αρχιδια σου? Γιατι εγω πχ στα 32 μου που βαδιζω οσες φορες κι αν εχω τσακωθει με οποιονδηποτε στο δρομο φτασαμε στις χριστοπαναγιες , επεσε και καμμια ψιλη και ο καθενας το δρομο του. Σε ποστα εξουσιας παλι, αλλοι σε γραφουν επιδεικτικα στ αρχιδια τους εσυ συμβιβαζεσαι και τους γραφεις οσο μπορεις κι εσυ και ολα καλα.Στην περιπτωση των μπατσων δε .. τις περισσοτερες φορες θα γινει μια ψιλομανουρα με εκατερωθεν σχολια και με το υφακι και το τουπε "σε γαμαω" του καθε μπατσου και ο καθενας τη δουλεια του.
Δυστυχως περαν απο το μπλαμπλα στα φορα, η το μπλαμπλα και τη γκρινια IRL σε θεωρητικη βαση , δεν εχω δει κανεναν να αντιμετωπιζει δυναμικα την οποια μειωση της προσωπικοτητας του καθημερινα με καποιο πρακτικο τροπο.
Θεωρεις οτι δεν υπαρχω επειδη εγω λεω οτι ειμαι συμβιβασμενος με αυτα τα γεγονοτα ενω εσεις δεν το λετε , απλα το ζειτε χωρις να κανετε τιποτα, η ακουστικη του ολου θεματος σε πειραζει?
Θεωρεις οτι δεν υπαρχω και λεω μαλακιες επειδη ψυχρα και ρεαλιστικα γραφω στον μπουτσο μου τον οποιονδηποτε παει να μου το παιξει μαγκας και τον αφηνω να παιξει το παιχνιδακι εξουσιας του και να εχει το βραδυ την ονειρωξη του οτι γαμαει και δερνει ,για το 1 λεπτο που θα μου μιλησει με υφακι και τουπε και επειτα μπορει να μην τον ξαναδω ποτε στη ζωη μου?
Η θεωρεις οτι δεν υπαρχω επειδη με την καταστροφη της οποιας περιουσιας μου ενδεχεται να αλλαξει ολη η ζωη μου ενω ρεαλιστικα με το οποιοδηποτε υφακι του καθε μπατσου το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι η διαθεση μου?