Page 9 of 23 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 333

Thread: Σοσιαλισμός στα εξάρχεια

Slow Chemical Death MD's Avatar

κανω κουοτ λοιπον αφου σε καλυψε

Quote Originally Posted by Phantom Duck View Post
    πράγματι, μια θεμελιώδης προτεραιότητα στη ζωή είναι να βάζεις το τζάμι του αμαξιού πάνω από την αξιοπρέπειά σου.
    και ρωταω εσενα ,γιατι ο αλλος ειναι γλιτσης με παγια τακτικη να βρισκεται λιγο πιο πισω σε καθυστερηση απ τον ικονοκλαψ.τοσο καθυστερας και γλιτσης ομως που οταν καποιοι παιζανε με τα τηλ καντιρου ετρεχε να λοιδωρησει τους οσους μιλαγανε για χοντρες μαλακιες, λεγοντας πως τα θελε και τα παθε και δεν εγινε και τιποτα..και τωρα τον επιασε η ευαισθησια να κανει και σχολιο για αξιοπρεπεια και προσωπικοτητα.
    υποκριτης του κερατα δηλαδη.

ας πουμε λοιπον πως εσυ δεν εισαι υποκριτης σαν τον παραπανω γλιτση: η προσωπικοτητα και η αξιοπρεπεια σου θιγονται επειδη ενας κολοπαιδαρας θα σου πουλησει μαγκια στο δρομο? ειτε φοραει στολη ειτε δε φοραει? τα τοσα γαμωσταυριδια και οι μαγκιες που μπορει καθημερινα να αντιμετωπισει ανα πασα ωρα και στιγμη ο καθενας μας ποσο πιστευεις οτι ρεαλιστικα θα επηρεασουν τη ζωη του/μας ?
    ρεαλιστικα λοιπον μιλωντας ποσες φορες καποιος που εχει αμμεση η εμμεση εξουσια στα χερια του μπορει να σε γαμησει με ολους τους τροπους καθημερινα? τι κανεις γι αυτο? αρχιζεις οποιον βρισκεις μπροστα σου να τον μηνυεις? του σπας τα μουτρα? τον γραφεις στ αρχιδια σου? Γιατι εγω πχ στα 32 μου που βαδιζω οσες φορες κι αν εχω τσακωθει με οποιονδηποτε στο δρομο φτασαμε στις χριστοπαναγιες , επεσε και καμμια ψιλη και ο καθενας το δρομο του. Σε ποστα εξουσιας παλι, αλλοι σε γραφουν επιδεικτικα στ αρχιδια τους εσυ συμβιβαζεσαι και τους γραφεις οσο μπορεις κι εσυ και ολα καλα.Στην περιπτωση των μπατσων δε .. τις περισσοτερες φορες θα γινει μια ψιλομανουρα με εκατερωθεν σχολια και με το υφακι και το τουπε "σε γαμαω" του καθε μπατσου και ο καθενας τη δουλεια του.
    Δυστυχως περαν απο το μπλαμπλα στα φορα, η το μπλαμπλα και τη γκρινια IRL σε θεωρητικη βαση , δεν εχω δει κανεναν να αντιμετωπιζει δυναμικα την οποια μειωση της προσωπικοτητας του καθημερινα με καποιο πρακτικο τροπο.

Θεωρεις οτι δεν υπαρχω επειδη εγω λεω οτι ειμαι συμβιβασμενος με αυτα τα γεγονοτα ενω εσεις δεν το λετε , απλα το ζειτε χωρις να κανετε τιποτα, η ακουστικη του ολου θεματος σε πειραζει?
    Θεωρεις οτι δεν υπαρχω και λεω μαλακιες επειδη ψυχρα και ρεαλιστικα γραφω στον μπουτσο μου τον οποιονδηποτε παει να μου το παιξει μαγκας και τον αφηνω να παιξει το παιχνιδακι εξουσιας του και να εχει το βραδυ την ονειρωξη του οτι γαμαει και δερνει ,για το 1 λεπτο που θα μου μιλησει με υφακι και τουπε και επειτα μπορει να μην τον ξαναδω ποτε στη ζωη μου?
    Η θεωρεις οτι δεν υπαρχω επειδη με την καταστροφη της οποιας περιουσιας μου ενδεχεται να αλλαξει ολη η ζωη μου ενω ρεαλιστικα με το οποιοδηποτε υφακι του καθε μπατσου το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι η διαθεση μου?

You are my detonator. Phantom Duck's Avatar

τέτοιες κότες κρατάνε τις χούντες. αφού φτιάχνει δρόμους, τι σας πειράζουν δυο έλεγχοι το μήνα;

disregard this, θέλω αναρχία για να ποστάρω τηλέφωνα.

Quote Originally Posted by Death MD View Post
    Η θεωρεις οτι δεν υπαρχω επειδη με την καταστροφη της οποιας περιουσιας μου ενδεχεται να αλλαξει ολη η ζωη μου ενω ρεαλιστικα με το οποιοδηποτε υφακι του καθε μπατσου το μονο που μπορει να αλλαξει ειναι η διαθεση μου?
    Καταρχάς τι είναι η ζωή σου, η διάθεσή σου ή το τζάμι του αμαξιού σου; Κατά δεύτερον, οι μπαχαλάκηδες σπάνε στο 99% των περιπτώσεων ή μαγαζιά που είναι ασφαλισμένα ούτως ή άλλως ή ακριβά αμάξια. Που συνήθως αν κάποιος έχει πόρσε πχ δεν "καταστρέφεται η ζωή του" αν του τη σπάσουν. Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά δηλαδή λες ότι δε σε πειράζει να σε βρίσουν γιατί έχεις συνηθίσει να τσακώνεσαι με κόσμο, ενώ δεν έχεις συνηθίσει να σου σπάνε το τζάμι (που ανάθεμα αν στο έσπασαν ποτέ). Άσε που κι αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, πχ του νεκροπεθαμένου του είχαν σπάσει το αμάξι έλληνες Φίλαθλοι στο γιούρο 2004 μετά τη νίκη επί της Γαλλίας επειδή ήταν πεζώ. Όπως και να έχει. Καταρχάς είναι διαφορετικό να βρίζεσαι με κάποιον σε ισότιμη βάση και διαφορετικό να είναι ο άλλος με όπλο, να πρέπει να βάλεις κάτω το κεφάλι και να μην αντιδράσεις για να μη σου φυτέψουν στοιχεία και περάσεις την επόμενη πενταετία σε καμιά φυλακή επειδή "βρήκαν πάνω σου ηρωίνη" πχ. Και ακόμα χειρότερο είναι όταν αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνεις για να δρουν έτσι. Αλλά όπως και να έχει ρε άνθρωπε, βάζεις το τζάμι του αμαξιού πάνω από την προσβολή της προσωπικότητάς σου, λεφτά πάνω από αξιοπρέπεια, όπως και να το διατυπώσεις αυτό λες. Και η προσβολή από μπάτσο-δημόσιο υπάλληλο ΔΕΝ είναι ίδια με την προσβολή από τον τρελό της γειτονιάς, είναι ηλίθιο να το θέτεις έτσι. Με την ίδια λογική, ε, και το κράτος σε κλέβει μια χαρά, το σπασμένο τζάμι από τους αναρχικούς σε πειράζει;
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

διασκεδάννυμ cancer's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    Quote Originally Posted by Death MD View Post
    Καταρχάς τι είναι η ζωή σου, η διάθεσή σου ή το τζάμι του αμαξιού σου; Κατά δεύτερον, οι μπαχαλάκηδες σπάνε στο 99% των περιπτώσεων ή μαγαζιά που είναι ασφαλισμένα ούτως ή άλλως ή ακριβά αμάξια. Που συνήθως αν κάποιος έχει πόρσε πχ δεν "καταστρέφεται η ζωή του" αν του τη σπάσουν. Από εκεί και πέρα, ουσιαστικά δηλαδή λες ότι δε σε πειράζει να σε βρίσουν γιατί έχεις συνηθίσει να τσακώνεσαι με κόσμο, ενώ δεν έχεις συνηθίσει να σου σπάνε το τζάμι (που ανάθεμα αν στο έσπασαν ποτέ). Άσε που κι αυτό συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, πχ του νεκροπεθαμένου του είχαν σπάσει το αμάξι έλληνες Φίλαθλοι στο γιούρο 2004 μετά τη νίκη επί της Γαλλίας επειδή ήταν πεζώ. Όπως και να έχει. Καταρχάς είναι διαφορετικό να βρίζεσαι με κάποιον σε ισότιμη βάση και διαφορετικό να είναι ο άλλος με όπλο, να πρέπει να βάλεις κάτω το κεφάλι και να μην αντιδράσεις για να μη σου φυτέψουν στοιχεία και περάσεις την επόμενη πενταετία σε καμιά φυλακή επειδή "βρήκαν πάνω σου ηρωίνη" πχ. Και ακόμα χειρότερο είναι όταν αυτούς τους ανθρώπους τους πληρώνεις για να δρουν έτσι. Αλλά όπως και να έχει ρε άνθρωπε, βάζεις το τζάμι του αμαξιού πάνω από την προσβολή της προσωπικότητάς σου, λεφτά πάνω από αξιοπρέπεια, όπως και να το διατυπώσεις αυτό λες. Και η προσβολή από μπάτσο-δημόσιο υπάλληλο ΔΕΝ είναι ίδια με την προσβολή από τον τρελό της γειτονιάς, είναι ηλίθιο να το θέτεις έτσι. Με την ίδια λογική, ε, και το κράτος σε κλέβει μια χαρά, το σπασμένο τζάμι από τους αναρχικούς σε πειράζει;
    i dia8esi tou 8a xalasei perissotero an tou poulisei magkia mpatsos apto an tou spasoun to amaksi? this is a new lol
    to na brizesai me mpaxalous ginetai se isotimi basi?
    kai einai pio pi8ano na antimilisei sto mpatso kai na ton xwsoun mesa afou tou fitepsoun FIKSAKIA apto na tou spasoun se mpaxala estw san parapleuri apwleia to amaksi?
    i prosvoli tis aksioprepeias apo mpatso de mporei na apofeux8ei, afiste tis filologies.

Senior Member

Τελικα απο σημερα μαλλον μονιμοποιειται η παρουσια της αστυνομιας εντος Εξαρχειων.Κλουβα με ματ διπλα στην πλατεια,πριν απο λιγο με χακηδες οι οποιοι ειρωνευοντουσαν τον κοσμο που περνουσε απο εκει,διπλα τους μπατσοι με μπλε στολη,οι οποιοι χαλαρα εμπαιναν στο σουβλατζιδικο ετρωγαν και καποιοι αλλοι εψαχναν τσαντες νεαρων ατομων.Τοσα χρονια κατοικος στην πλατεια δεν εχω ξαναδει τους μπατσους κυριολεκτικα να στρατοπεδευουν με τετοια ανεση.Κατα τις 10 η ωρα περασε κλουβα και αλλαξε τους χακι με αλλους και σταθμευσε διπλα στον ΄΄γρηγορη΄΄ στην πλατεια.Επισης ομαδες δελτα,κοβουν βολτες στα Εξαρχεια,Μπενακη,Μεσολογγιου,Κωλλετη,Ζωοδοχου Πηγης και ολα αυτα συμβαινουν τωρα.
    από ιντιμίντια, δεν ξέρω πόσο στέκει, αλλά αν στέκει, λαμπρά!!

Sympathy Junkie. Amnesiac.'s Avatar

οι μπαχαλάκηδες σπάνε στο 99% των περιπτώσεων ή μαγαζιά που είναι ασφαλισμένα ούτως ή άλλως ή ακριβά αμάξια.
    φορ κράιστ σέικ.
    I went down into the valley to pray.
    I got drunk and I stayed all day.

Σε συνδυασμό με την επόμενη πρόταση ρε μινάρα, μην το απομονώνεις.

Ε κοίτα πρακτικά δε βλέπεις και πολλά τέτοια αμάξια στο κέντρο. Δηλαδή δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ μου σταθμευμένη πόρσε στα εξάρχεια, ούτε τα μπάχαλα γίνονται στην Εκάλη.

Σχετικά με τα ασφαλισμένα μαγαζιά, οι ασφαλιστικές δε λειτουργούν ακριβώς με τη νοοτροπία "φιλαράκι πήγαινε φτιάξτο και για τα λεφτά μη σε νοιάζει, εμείς είμαστε εδώ, θα τα έχεις αύριο", μια χαρά μπορεί να καταστραφεί κάποιος που του σπάνε το μαγαζί κι ας είναι και ασφαλισμένο.

Θα ήταν πολύ ωραίο να σκέφτομαι το 99% των μπαχαλάκιδων σαν ιδεολόγους αναρχικούς που στοχεύουν στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό και ξέρουν τι σπάνε και γιατί το σπάνε και ότι τα μαγαζάκια τα σπάνε αποκλειστικά προβοκάτορες, αλλά κάπου σκοντάφτει στη λογική αυτό το πράγμα.

Για το θέμα του τόπικ δεν έχω άποψη, ούτε Εξάρχεια έχω πάει αυτές τις μέρες ούτε έχω νιώσει την μπατσική καταστολή στο πετσί μου για τους λόγους που όλοι ξέρουμε (καναπές κτλ) οπότε ό,τι και να πω μαλακία θάναι.

Quote Originally Posted by cancer View Post
    i dia8esi tou 8a xalasei perissotero an tou poulisei magkia mpatsos apto an tou spasoun to amaksi? this is a new lol
    to na brizesai me mpaxalous ginetai se isotimi basi?
    kai einai pio pi8ano na antimilisei sto mpatso kai na ton xwsoun mesa afou tou fitepsoun FIKSAKIA apto na tou spasoun se mpaxala estw san parapleuri apwleia to amaksi?
    i prosvoli tis aksioprepeias apo mpatso de mporei na apofeux8ei, afiste tis filologies.
    Ο ίδιος είπε ότι με το βρίσιμο από μπάτσο αλλάζει μόνο η διάθεση ενώ με το σπάσιμο περιουσίας αλλάζει η ζωή του. Δεν έθεσε θέμα σύγκρισης, υποβάθμισε το θέμα της "διάθεσης". Σα να λέμε, πω ρε φίλε, με πιάσαν σήμερα μια παρέα, με κατούρησαν στη μούρη και μου έδωσαν να φάω σκατά σκύλου αλλά ευτυχώς οικονομικά δεν είχα καμία απώλεια, μόνο η διάθεσή μου χάλασε, δε βαριέσαι!
    Το βρίσιμο με μπάχαλους δε γίνεται σε ισότιμη βάση, αλλά εξήγησα και πιο πάνω ότι είναι άλλο να βρίζεσαι με συμπολίτη σου και άλλο να βρίζεσαι με (μάλλον από) το κράτος ουσιαστικά.
    Ναι, αν επιμείνει στα δικαιώματά του σε επίθεση μπάτσου είναι πιο πιθανό να βρεθεί μπλεγμένος από το να του σπάσουν το αμάξι. Δηλαδή εσείς ξέρετε όντως πολύ κόσμο με σπασμένο αμάξι από μπάχαλα; Μην το κάνουμε το θέμα μεγαλύτερο από ό,τι είναι. Περισσότερο κινδυνεύει το αμάξι σου (κι εσύ μαζί) στην Κορίνθου-Πατρών πχ, στατιστικά ή από όποια άλλη άποψη θέλετε, από τα μπάχαλα. Κι εκεί πληρώνεις κι από πάνω, τα μπάχαλα τουλάχιστον είναι τσάμπα!
    Τέλος, το θέμα είναι να αποφεύγεται και το ένα και το άλλο. Αν θεωρείς το ένα αναπόφευκτο, το ίδιο θα σου πει κάποιος και για το άλλο.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post
    Ε κοίτα πρακτικά δε βλέπεις και πολλά τέτοια αμάξια στο κέντρο. Δηλαδή δε θυμάμαι να έχω δει ποτέ μου σταθμευμένη πόρσε στα εξάρχεια, ούτε τα μπάχαλα γίνονται στην Εκάλη.

Σχετικά με τα ασφαλισμένα μαγαζιά, οι ασφαλιστικές δε λειτουργούν ακριβώς με τη νοοτροπία "φιλαράκι πήγαινε φτιάξτο και για τα λεφτά μη σε νοιάζει, εμείς είμαστε εδώ, θα τα έχεις αύριο", μια χαρά μπορεί να καταστραφεί κάποιος που του σπάνε το μαγαζί κι ας είναι και ασφαλισμένο.

Θα ήταν πολύ ωραίο να σκέφτομαι το 99% των μπαχαλάκιδων σαν ιδεολόγους αναρχικούς που στοχεύουν στο κεφάλαιο και τον καπιταλισμό και ξέρουν τι σπάνε και γιατί το σπάνε και ότι τα μαγαζάκια τα σπάνε αποκλειστικά προβοκάτορες, αλλά κάπου σκοντάφτει στη λογική αυτό το πράγμα.

Για το θέμα του τόπικ δεν έχω άποψη, ούτε Εξάρχεια έχω πάει αυτές τις μέρες ούτε έχω νιώσει την μπατσική καταστολή στο πετσί μου για τους λόγους που όλοι ξέρουμε (καναπές κτλ) οπότε ό,τι και να πω μαλακία θάναι.
    Μια χαρά υπάρχουν και ακριβά αμάξια στο κέντρο, ίσως όχι πάνω στην πλατεία απλά. Πχ και ο ιδιοκτήτης του bitsnbytes θυμάμαι κάτι σε σπορ αμάξι είχε και το πάρκαρε όταν ερχόταν έξω από το μαγαζί στην Ακαδημίας. Στα ρεπορτάζ για το μπάχαλο που ήταν αφορμή για την όλη ιστορία στα Εξάρχεια έλεγαν ότι έσπασαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι, τράπεζες και ένα "πολυτελές αυτοκίνητο". Ούτε τράπεζες έχει πάνω στην πλατεία.
    Δεν υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση μπαχαλάκηδες ή γενικότερα πρακτικές τυφλής βίας, αλλά τώρα συζητάμε αν το αμάξι του death md κινδυνεύει σοβαρά να σπαστεί από αναρχικούς και αυτό να του γαμήσει τη ζωή και λέει ότι προτιμά να τον ταπεινώνουν οι μπάτσοι, ε, αν δεν καταλαβαίνετε πόσο αηδία είναι η ζυγαριά "σπασμένο αμάξι ή ταπείνωση" τι να πω.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Dragonlord, έχεις μιλήσει/συναναστραφεί/συνεστιαστεί με μεσολλογίτες;

Δεν είχα την τιμή, τι θεωρείς ότι θα άλλαζε στις απόψεις μου.

Quote Originally Posted by Amnesiac. View Post

Μια χαρά υπάρχουν και ακριβά αμάξια στο κέντρο, ίσως όχι πάνω στην πλατεία απλά. Πχ και ο ιδιοκτήτης του bitsnbytes θυμάμαι κάτι σε σπορ αμάξι είχε και το πάρκαρε όταν ερχόταν έξω από το μαγαζί στην Ακαδημίας. Στα ρεπορτάζ για το μπάχαλο που ήταν αφορμή για την όλη ιστορία στα Εξάρχεια έλεγαν ότι έσπασαν το βιβλιοπωλείο του Άδωνι, τράπεζες και ένα "πολυτελές αυτοκίνητο". Ούτε τράπεζες έχει πάνω στην πλατεία.
    Δεν υπερασπίζομαι σε καμία περίπτωση μπαχαλάκηδες ή γενικότερα πρακτικές τυφλής βίας, αλλά τώρα συζητάμε αν το αμάξι του death md κινδυνεύει σοβαρά να σπαστεί από αναρχικούς και αυτό να του γαμήσει τη ζωή και λέει ότι προτιμά να τον ταπεινώνουν οι μπάτσοι, ε, αν δεν καταλαβαίνετε πόσο αηδία είναι η ζυγαριά "σπασμένο αμάξι ή ταπείνωση" τι να πω.
    Δε διάβασα το ποστ του ΝτεθΕμΝτι για να είμαι ειλικρινής, ούτε το τόπικ γενικότερα, πάντως με το να λέμε έστω και με δόση υπερβολής ότι οι μπαχαλάκηδες σπάνε κυρίως ακριβά αμάξια νομίζω ότι κοροϊδευόμαστε λιγάκι. Για τα μαγαζιά τα είπαμε, το Δεκέμβρη ξερωγώ στην Πατησίων που δουλεύω ήταν όλα τα μαγαζιά σπασμένα.

Άσε που τίθεται και το ερώτημα "γιατί να δικαιολογήσουμε κάποιον που σπάει ένα ράντομ αμάξι" αλλά τάχουμε ξαναπεί αυτά. Γενικά δε χρειάζεται στην όλη κουβέντα κάποιος να έχει δίκιο και κάποιος άδικο, μπορούν να είναι ταυτόχρονα για το μπούτσο και οι μπάτσοι και οι μπαχαλάκηδες.

Το ταπείνωση vs σπασμένο αμάξι είναι λίγο σχετικό, αν με τον όρο ταπείνωση εννοούμε το να μου κάνει σωματικό έλεγχο ένας μπάτσος χωρίς λόγο, ειλικρινά (χωρίς να μου αρέσει προφανώς) και εγώ το "προτιμώ" από το να μου σπάσουν το αμάξι, αν βάλουμε κι άλλα πράγματα μέσα (ξύλο κτλ) οκ μαζί σου. Το "προτιμώ" σε εισαγωγικά γιατί θα προτιμούσα να μη συμβεί τίποτα από τα δυο.

έντιτ : α, αν μου την πέφτανε 2-3 μπαχαλάκηδες με καδρόνια κτλ δε θα το έβλεπα ακριβώς σαν "διαπληκτισμό με συμπολίτες μου¨. Ούτε αυτοί φαντάζομαι.
    Last edited by Amnesiac.; 13-10-2009 at 00:44.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Δε μπορώ να μαντέψω τι θα άλλαζε στις απόψεις του καθενός. Ξέρω ότι πολλοί απο αυτούς είναι τελειωμένοι, θα έσπαγαν οτιδήποτε, χωρίς διακρίσεις, και χωρίς να είναι παρακρατικοί όπως εννόησες σε άλλα ποστ. Είναι λάθος το δίπολο μπάτσοι-φρικιά και οι συγκρίσεις που έχετε εμπλακεί. Προφανώς και να βρεθείς με σπασμένο αμάξι είναι χειρότερο απο το να σου κάνουν πεφτική μπάτσοι όπως αράζεις στον γιλμαζ, ποια ηλίθια λογική υπαγορεύει να τα συγκρίνεις όμως; Η καταστολή δεν λύνει προβλήματα, δημιουργεί προβλήματα. Τα φρικιά υπάρχουν για συγκεκριμένους λόγους, δεν φυτρώνουν στα δέντρα.

Αν υπονοεί κάποιος με οποιονδήποτε τρόπο λοιπόν ότι πιο οξυμένη καταστολή θα έφερνε οποιοδήποτε αποτέλεσμα στα εξάρχεια ή οπουδήποτε είναι φασίστας ή ηλίθιος.

Ωραίο ποστ, ίσως έχασα κι εγώ την μπάλα λίγο. Η αλήθεια είναι ότι είναι, εν μέρει, οι δύο όψεις του ίδιου προβλήματος. Απλώς δεν μπορώ να βάλω στην ίδια ζυγαριά την τραμπούκικη και ρεβανσιστική συμπεριφορά "τελειωμένων" ή αναρχικών ή δεν ξέρω τι με την τραμπούκικη και ρεβανσιστική συμπεριφορά δημοσίων υπαλλήλων που τους οπλίζει το κράτος, εκεί κολλάω. Στην τελική (έστω, θεωρητικά) αν στην πέσουν μπαχαλάκηδες φωνάζεις τους μπάτσοι, αν στην πέσουν μπάτσοι ποιους φωνάζεις; Το λέω με την έννοια του ότι είναι χειρότερο να σου τα τρώει ο υπουργός οικονομίας από έναν κοινό κλέφτη, είναι χειρότερο να σου χουφτώσει το παιδί ο δάσκαλός του από κάποιον στο δρόμο, είναι χειρότερο να σου δώσει χρησιμοποιημένη σύριγγα νοσοκόμα από πρεζόνι. Μπορεί σαν πράξεις να συγκρίνονται αλλά πρέπει να βλέπουμε και τη νοοτροπία που αντιπροσωπεύουν. Ε, η αυθαιρεσία του μπάτσου είναι χειρότερη από την αυθαιρεσία του μπαχαλάκια.

Tags for this Thread