Page 6 of 20 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 293

Thread: Κλοπές thread

Senior Member rage for order's Avatar

δεν πιστεύω να σε πειράζει που κάποιοι δε θέλουν να πληρώνουν το λάδι 5-6 ευρώ;

Senior Member 00i00's Avatar

Quote Originally Posted by enitharmon View Post
    ξανακάνε την ερώτηση σε ξεμέθυστα ελληνικά
    σε εντελως μεθυσμενα χωριατικα σε βολευει?

δεν ειναι πολλιτικαλι κορεκτ να λες καποιον χωριατη (ξερεις με ποιον τροπο)...να το κοιταξεις

Mary Ann Cotton enitharmon's Avatar

Quote Originally Posted by rage for order View Post
    δεν πιστεύω να σε πειράζει που κάποιοι δε θέλουν να πληρώνουν το λάδι 5-6 ευρώ;
    πώς το κοστολογείς το λάδι; παλιότερα ήταν φτηνότερο;

και δε μιλάμε για το λάδι και το γάλα του κοσμάκη ρε rage
    Vielen Dank für alles was mal war

...είναι όλοι τους γαμάτοι και νιώθουν τέλεια με τον εαυτό τους
    αλλά βρίζουν παναγίες και εύχονται καρκίνο όταν τους ανοίξουν το αυτοκίνητο, κλέψουν την κάμερα ή τους σουφρώσουν το πορτοφόλι
    ....went away with my fathers, to gather the fallen.
    To return with the wisdom of the kings....
    Let me dream. (Let the jewels gleam.)
    Let the fallen hear:
    "It never rains around here."
    The sand smothered on my chest....
    Was music choir...

Senior Member AngelOfSorrow's Avatar

kakao k efimerides ksimerwmata

romantika nektarinia k irikia sto xwrio

kinder sto dimotiko

gamiountai oi mpistoles
    trwme kraksimo oi servitoroi

Administrator KoiliaSamprela's Avatar

Quote Originally Posted by Blanket View Post
    koiliasamprela,γονεις koiliasamprela και pitchfork

deggial αλλη φορα να κοβεις το γκωλο σου να βρισκεις το γκαρσονι.

ω! νιώθω τόσο προδομένος .... και νόμιζα κάτι είχαμε ......
    Αλέξη, Αλέξη! Τελείωνε , ΞΕΚΌΛΛΑ

Δράκος ikonoklast's Avatar

είναι ένα θλιβερό θρεντ κατα τα άλλα

ο ένας δεν αρκείται στην κατεβασμένη/φωτοτυπημένη έκδοση του κομμουνιστικού μανιφέστου, θέλει να το έχει και στην αντικ έκδοση με σκληρή ράχη και το βουτάει από έναν κακομοίρη στο ανατολικό (υποθέτω) βερολίνο. συγχαρητήρια για την υποστήριξη στην εργατιά σύντροφε! έπιασες τον ίδιο πάτο με τις κυράτσες που αγοράζουν μαιμούδες λουι βουιτόν από τους μαύρους για να πουλάνε μούρη.
    Καταρχήν ρε ενιθαρμονάρα,

Quote Originally Posted by ikonoklast View Post
    Οι ηθικολόγοι του φόρο μην ποστάρετε, υπολογίστε πόσο κοστίζει το λειτουργικό σας και ο φάκελος /downloads στο δεσκτο σας.
    Έπειτα, αρχικά θα σου πρότεινα να διαβάσεις το κομμουνιστικό μανιφέστο, είναι ένα σημαντικό κείμενο. Δεν λέει ότι πρέπει να κλέβεις βιβλία, το να κλέβεις βιβλία το λέω εγώ. Αν κάποιος δεν μπορεί να κάνει έναν διαχωρισμό στο μυαλό του μεταξύ λουι βιτον, πορτοφολιών, καμερών, παρμπριζ αμαξιών και βιβλίων δεν είναι απαραίτητο να νιώθει έτοιμος να ηθικολογήσει. Λίγο πιο δύσκολο επίσης είναι να γίνει ο εξής διαχωρισμός: είναι διαφορετικό να κλέβεις κάτι που πωλείται (με οποιονδήποτε τρόπο) σαν εμπόρευμα και διαφορετικό να κλέβεις κάτι που είναι ατομική ιδιοκτησία κάποιου. Για κάμερες κλπ σε μαγαζιά, τι σε νοιάζει εσένα, κλέβεις τίποτα;

αισθηματίας Κέβιν Σόρμπο's Avatar

ινβαλιντ αργκιουμεντ δεξια κι αριστερα.

αυτο το τι σε νοιαζει εσενα, ειναι ιδιο με το "τι εχεις να κρυψεις, ας σε ελεγχω"?<
    privacy και τα λοιπα σου παραθετω.

και οκ, βιβλια. Πες οτι πιστευω οτι το κανετε για τη γνωση, και τον μη περιορισμο της διαδοσης της, αλλα ρε μαλακες. Περιπτερα? Δηλαδη ελεος.

εντιτ: επισης οποιος δεν εχει κανει σερβιτορος εστω μια φορα στη ζωη του ειναι ΠΑΠΑΡΙ

Quote Originally Posted by Κέβιν Σόρμπο View Post
    ινβαλιντ αργκιουμεντ δεξια κι αριστερα.

αυτο το τι σε νοιαζει εσενα, ειναι ιδιο με το "τι εχεις να κρυψεις, ας σε ελεγχω"?<
    privacy και τα λοιπα σου παραθετω.

και οκ, βιβλια. Πες οτι πιστευω οτι το κανετε για τη γνωση, και τον μη περιορισμο της διαδοσης της, αλλα ρε μαλακες. Περιπτερα? Δηλαδη ελεος.

εντιτ: επισης οποιος δεν εχει κανει σερβιτορος εστω μια φορα στη ζωη του ειναι ΠΑΠΑΡΙ
    Μαλακία τα περίπτερα ε? ...
    θα δοκιμάσω τράπεζα νεξτ τάιμ

αισθηματίας Κέβιν Σόρμπο's Avatar

Θα προτιμουσα σιχαμενε να κλεβεις τις κυλοτες της μανας μου παρα τον περιπτερα.

και ναι μπορει ναναι ο αρχιαχωνευτος. αλλα τι εχει να του κλεψεις? εκτος αν ειναι ο αλυσιδας. Μπορεις αμα θες να ληστεψεις ταξιτζη.

Ρογκεντρόλ Parasight's Avatar

Δεν κλέβω ποτέ. Ποτέ δεν το είχα συνήθεια, ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχω πέσει θύμα κλοπής 2-3 φορές (μια φορά μάλιστα στην Ομόνοια με φουσκωμένο πορτοφόλι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και αυτή την ξενέρα δεν την εύχομαι σε κανέναν.
    Όσο για το "χτύπημα" και καλά μόνο στα μεγαλοκαταστήματα και τις πολυεθνικές, αρχίδια όλα. Χέστηκε η μεγαλοεπιχείρηση. Αυξάνει τις τιμές των προϊόντων και όλα καλά. Επίσης, όπως είπωθηκε ήδη, δίνονται δικαιολογίες για την αύξηση μέτρων ασφαλείας κλπ.
    Για πιστόλες σε μπαρ κλπ περιττό να πούμε πόσο τραγικές είναι, αφού πάντα το χρεώνεται ο σερβιτόρος/μπάρμαν.

Τεσπα, εκεί στέκομαι εγώ, προφανώς κάτι δεν πιάνω σε όλη αυτή τη φάση "κλέβω όποτε μπορώ και είμαι γαμάτος λόγω αυτού". Αντίδραση στον υλισμό της καπιταλιστικής κοινωνίας; Αφού δε σε ακουμπάει ο υλισμός για ποιο λόγο κλέβεις ο ίδιος υλικά πράγματα; Εκτός αν τίθεται θέμα ζωής/θανάτου και μιλάμε για φαγητό/φάρμακα, εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση σ'αυτό το topic.

Quote Originally Posted by Κέβιν Σόρμπο View Post
    Θα προτιμουσα σιχαμενε να κλεβεις τις κυλοτες της μανας μου παρα τον περιπτερα.

και ναι μπορει ναναι ο αρχιαχωνευτος. αλλα τι εχει να του κλεψεις? εκτος αν ειναι ο αλυσιδας. Μπορεις αμα θες να ληστεψεις ταξιτζη.
    οπότε είναι οκ?

αλήθεια , είσαι λίγο χαζούλης?

και τέλος πάντων βαρεθήκαμε τους ηθικολόγους της πούτσας.

Διαβάστε το πρώτο ποστ , και μετά ΠΟΥΛΟ.

Το γιατί μπορεί να το έκανε κανείς , και αν μπορεί να είναι σωστό η λάθος είναι εκτός scope του thread

Senior Member

Quote Originally Posted by Parasight View Post
    Δεν κλέβω ποτέ. Ποτέ δεν το είχα συνήθεια, ποτέ δεν το κατάλαβα. Έχω πέσει θύμα κλοπής 2-3 φορές (μια φορά μάλιστα στην Ομόνοια με φουσκωμένο πορτοφόλι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) και αυτή την ξενέρα δεν την εύχομαι σε κανέναν.
    Όσο για το "χτύπημα" και καλά μόνο στα μεγαλοκαταστήματα και τις πολυεθνικές, αρχίδια όλα. Χέστηκε η μεγαλοεπιχείρηση. Αυξάνει τις τιμές των προϊόντων και όλα καλά. Επίσης, όπως είπωθηκε ήδη, δίνονται δικαιολογίες για την αύξηση μέτρων ασφαλείας κλπ.
    Για πιστόλες σε μπαρ κλπ περιττό να πούμε πόσο τραγικές είναι, αφού πάντα το χρεώνεται ο σερβιτόρος/μπάρμαν.

Τεσπα, εκεί στέκομαι εγώ, προφανώς κάτι δεν πιάνω σε όλη αυτή τη φάση "κλέβω όποτε μπορώ και είμαι γαμάτος λόγω αυτού". Αντίδραση στον υλισμό της καπιταλιστικής κοινωνίας; Αφού δε σε ακουμπάει ο υλισμός για ποιο λόγο κλέβεις ο ίδιος υλικά πράγματα; Εκτός αν τίθεται θέμα ζωής/θανάτου και μιλάμε για φαγητό/φάρμακα, εκεί το καταλαβαίνω. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει κάποια τέτοια περίπτωση σ'αυτό το topic.
    τίποτα δεν έχεις καταλάβει. ίδια είναι η ξενέρα όταν σου κλέβουν εσένα το πορτοφόλι σου κι όταν εγώ βουτάω κουκουνάρι απ'το σουπερμάρκετ; ποιός είπε οτι βουτάει από πολυεθνικές για να τις 'χτυπήσει'; ποιός ακριβώς νιώθει γαμάτος; ποιός είπε ότι το κάνει από αντίδραση στον υλισμό;

περισσότερη ιδεολογία μου φαίνεται ότι του προσδίδετε οι κριταί παρά οι ίδιοι οι κλέφται.

nihil pop metamelia3's Avatar

Quote Originally Posted by LokiTricksterGod View Post
    περισσότερη ιδεολογία μου φαίνεται ότι του προσδίδετε οι κριταί παρά οι ίδιοι οι κλέφται.
    ποιντ.

γενικα, συμφωνω, πιστολια ειναι μαλακια γιατι την χρεωνεται ο σερβιτορος. αλλα το να σηκώσεις μεγαλοβιβλιοπωλεια, σινταδικα, σουπερ μαρκετ, ρουχαδικα, ζαχαροπλαστεια, μπουρδελα, αστυνομικα τμηματα κ.α. ειναι μια χαρα επιτρεπτο με οποια ηθικη θελετε (εξαιρειται η ηθικη "η παρανομια ειναι κακη, ο νομος ειναι καλος")
    this is radio freedom.