Ο Παναθηναικός σήμερα αποχαιρέτησε τον πιο μεγάλο και τον πιο πολυνίκη αρχηγό που γνώρισε το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.
ΤΙΤΑΝΑ Αλβέρτη, σ' ευχαριστούμε για όλα
Ο Παναθηναικός σήμερα αποχαιρέτησε τον πιο μεγάλο και τον πιο πολυνίκη αρχηγό που γνώρισε το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου.
ΤΙΤΑΝΑ Αλβέρτη, σ' ευχαριστούμε για όλα
Fred FlintSTONER: YabadabaDOOM !
egw pantws thymamai epoxh pou stamatise na pernei meros ston diagwnismo 3pontwn giati eixe kanei ena kalo seri.
kalo paidi, stamatise na ksirizei k tis trixes stous wmous meta,swstos veteranos.
Μπλε
οταν γινει αναλογο παιχνιδι για να τιμησουν ζαβλανους και τα υπολοιπα παιδια θα πεσει περισσοτερο κλαμα
ον τοπικ
δεν τον λες μετριο τον αρκουδιαρη,οκ δεν ηταν και ο γκαλης αλλα μια χαρα παιχτης ηταν και με φονικο σκατοχερο
απλα γνωμη μου επρεπε να φυγει νωριτερα απο το να δινει τις πετσετες στον παγκο
Ναι μωρε...έχεις δίκιο...την τελευταία δεκαετία, 4 ευρωπαικά, 9 πρωταθλήματα, 9 κύπελλα, κάτι 27άρες και κάτι 30άρες, στους ζαβλανούς τα χρωστάμε...
μέσα έπεσες αδερφέ....αλλά όχι και μεγάλος μπασκετμπολίστας
δηλαδη ταιλερ ντερντεν να μην σου βγαλω εισητηρια για τη φιεστα ζαβλανου
μη μου ζητας μετα ομως τικετο για ματς προς τιμη κασναφερη
κατα τ'αλλα ειπαμε καλος παιχτης ο φραγκισκος αλλα μην το παραχεζεις κι'ολας
να μου πεις εδω νομιζατε οτι ο χατζηβρεττας ηταν ο πετροβιτς της ελλαδας οκ.....
Πρώτα απ' όλα δεν είπα οτι ο φράνκι ήταν ο τζόρνταν, αλλά ήταν ΜΕΓΑΛΟΣ παίχτης. ένα το κρατούμενο.
Δευτερο. Συγκρίνεις -έμμεσα- τον μπασκετικό Παναθηναικο, με τον ποδοσφαιρικό γαύρο;;; Δεν μιλάμε για μια ομάδα που κάθε χρόνο κατακτά το εγχώριο πρωτάθλημα και εκεί είναι το ταβάνι της. Μιλάμε για μια ομάδα που ΚΑΘΕ χρόνο, πρωταγωνιστεί και διεκδικεί το Πρωτάθλημα Ευρώπης. Όσο και να μην το χωνεύετε, ο ΠΑΟ στο μπάσκετ, είναι κατα τεκμήριο η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη έχει πρωταγωνιστήσει σε οποιοδήποτε ομαδικό άθλημα. Την διάρκεια και το μεγαλείο αυτής της ομάδας, δεν μπορεί να την πετύχει καμιά παράγκα.
μμμμμ
δηλαδη συγκρινεις μπαλα με μπασκετ που στο δευτερο εχει παει τελικο ευρωπαικου θεσμου(δεν θυμαμαι αν το πηρε κι'ολας)μεχρι και ο μακεδονικος
επειδη εχω να τελειωσω 2 ποτηρακια ουισκακι ακομα σταματαμε εδω
με συμπερασμα οτι τα τροπαια του βαζελου στο μπασκετ ειναι δικαια οπως και του γαβρου στη μπαλα
.
Last edited by GG*; 12-10-2009 at 04:05.
Εγω δεν συγκρίνω τίποτα.Εσύ μίλησες για αναλογία κασναφέρηδων και "ζαβλανών". Αλλά αν πρέπει να κάνουμε σόνι και καλά την αναλογία, τα πράγματα είναι όπως είπα πιο πάνω. Παρ'όλα αυτά, επειδή σίγουρα κάποιοι άλλα θα διαβάσουν άλλα θα καταλάβουν πάλι, το οτι είμαστε τεράστια ομάδα στο μπάσκετ, δεν σημαίνει οτι ξαφνικά το μπάσκετ έχει την ίδια αίγλη ποδόσφαιρο ως αθλημα, αλλά ούτε και οτι ο ποδοσφαιρικός γαυροκαρπαζοεισπράκτορας έχει σχέση με τον μπασκετικό ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΠΑΟ
Last edited by Tyler_Durden; 12-10-2009 at 04:16.
Πλιάτσικας στο κόντρα:
Και πιστεύω ότι για έναν Έλληνα 21 ετών που παίζει στις Εθνικές το ότι η ΑΕΚ πήρε μόνο 300.000 ευρώ από τη Σάλκε είναι μεγάλη αποτυχία της.
Δεν είπε πόσο κοστολογεί τον εαυτό του όμως να γελάσουμε.
a de dwsame 300.000?
Vicariously I live while the whole world dies
Much better you than I
Λοιπόν να πω κι εγώ την προσωπική μου εμπειρία με Αλβέρτη.
1991 ήταν, στον Πλάτωνα, εφηβικό Ιωνικός - ΠΑΟ 84-82 στην παράταση
Χατζησμάλης/Οικονόμου από 40 πόντους,
Αλβέρτης από την άλλη 35 με 100% ευστοχία σε όλο το ματς
εγώ σκούπισα τον πάγκο για 45'
όμως πέρασε ο ΠΑΟ στα τελικά εκείνη τη χρονιά
Last edited by regularpaul; 12-10-2009 at 13:06.