Οι "φωτογραφικές μου εμπνεύσεις" δεν ειναι ΗΛΙΘΙΕΣ και δεν προκαλούν κρίσεις επιληψίας.
Οι "φωτογραφικές μου εμπνεύσεις" δεν ειναι ΗΛΙΘΙΕΣ και δεν προκαλούν κρίσεις επιληψίας.
Ένα σοβαρό πολιτικό ποστ έκανα μωρέ, απλά ο Dragonlord είναι επικίνδυνος φασίστας...
ΓΑΜΑΕΙ το σιγκνατσουρ του έτσι.
Νεα Πασοκοκρατια
Τωρα πια μπορω να βλεπω ησυχα ειδησεις στο σαλονι μου!!!
Οι αποψεις ειναι σαν τις κωλοτρυπιδες.
Ολοι εχουν απο μια!
πάρτε πίσω το ικονοποστ
αν ηθελε να το σβησει ο ντραγκονλορντ θα το εκανε και physically removed, δε θα το εσβηνε απλα.
οποτε ψαχτειτε ποιος εσβησε το ποστ
Vielen Dank für alles was mal war
Μόνος του το έσβησε, τι ψαρώνεις.
Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;
Εγώ το σβησα ρε φίλε γιατί βαριέμαι να κάνω κουβέντα, λολ δλδ.
Ωραία, έστω ότι δεν είναι προβοκάτορες (που αποδεδειγμένα είναι, τουλάχιστον κάποιες φορές, ψάξε βίντεο απ'το Δεκέμβρη με μπάτσους και κουκουλοφόρους να βγαίνουν από κλούβες ή να συνεννοούνται). Αυτό τι σημαίνει ακριβώς; Ότι θα την πληρώσει ο χ, ψ, ω περαστικός; Ας την πληρώσουν οι ίδιοι, κι εγώ κατά της βίας είμαι, ειδικά αυτού του τύπου, μόνο κακό κάνει. Άντε, μπορεί να χαζοχαίρονται μερικοί σε φάση "χοχοχ σπάσαμε τη ντράπεζα" αλλά λέμε αν σε ενδιαφέρει το κάτι παραπέρα.
ενα μικρο μουσικο διαλειμμα απ'τον σοσιαλισμο
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ
ΕΙΠΕ Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ
"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ
ΣAN ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΡΙΟ"
Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ
Σ' ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΓΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΟΤΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΟΥ
ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΩ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ
ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΗ
ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ
ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ;
ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ ΜΟΥ ΟΡΓΩΝΩ
ΜΕ ΤΟ ΑΛΕΤΡΙ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ
ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ
ΝO PASARAN
ρε μουνια.
this is radio freedom.
Το ότι είδες βίντεο με κουκουλοφόρους μπάτσους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ντύθηκαν έτσι για να κάνουν προβοκατόρικα σπασίματα. Κάθε πορεία έχει και τους ασφαλίτες της και φυσικά αυτοί δεν ντύνονται με καπαρντίνα με σηκωμένο γιακά και καπέλο. Δεν λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να χώνονται μπάτσοι και να σπάνε κανά περίπτερα, αλλά τα βίντεο που αναφέρεις σαν επιχείρημα δεν μετράνε.
Αν θες να δεις δράση κουκουλοφόρων μπάτσων τον Δεκέμβρη ψάξε για Ηράκλειο.
Δε θυμάμαι ακριβώς τι έδειχναν τα βίντεο, έχει περάσει και κοντά χρόνος, αλλά πχ θυμάμαι χαρακτηριστικά βίντεο με αστυνομικό να κυνηγάει αναρχικό και στην πορεία να χτυπάει αυτοκίνητο με το γκλομπ (που προφανώς το φταίξιμο θα έπεφτε στους αναρχικούς). Ε, αν το κάνει μπάτσος με στολή, λες να μην το κάνουν μπάτσοι κουκουλοφόροι και με καδρόνια; Αφού είναι προφανές ότι το κράτος βολεύεται με τους "αντιεξουσιαστές που σπάνε τα αμάξια του κοσμάκη".
Δεν ξέρω αν το κάνουν ή όχι, είναι πιθανό είναι να το κάνουν. Παρόλα αυτά σε πάρα μα πάρα πολλές περιπτώσεις είμαι σίγουρος ότι τα όποια επεισόδια δεν ήταν προβοκάτσια της αστυνομίας. Εσύ όμως είπες ότι οι μπάτσοι είναι αποδεδειγμένα προβοκάτορες και ως απόδειξη έφερες κάποια βίντεο του Δεκέμβρη. Αυτό που σου λέω είναι ότι αυτά τα βίντεο δεν αποδεικνύουν τον ισχυρισμό σου γιατί το να φοράνε οι ασφαλίτες "κουκούλες" δεν σημαίνει ότι έσπαγαν.
rage for order κάτι άσχετο, πες μου σε παρακαλώ με όλη την ειλικρίνεια που σε διέπει ότι δεν είσαι μεσολογγίτης.
Throughout the times of perplexity and illusion
We've got some last Gods left, worth keeping
That go by such names as Kindness and Honesty.
I want us to hold swords again
As in the years of the old tales.
But this time, to fight for Dignity and Solidarity.
Against the waves of darkness and death
I'm walking with Eternal Brightness in my eyes.
![]()
πες μου πρώτα εσύ τι πιστεύεις;![]()