Page 4 of 23 FirstFirst ... 2345614 ... LastLast
Results 46 to 60 of 333

Thread: Σοσιαλισμός στα εξάρχεια

Θεμελιώδης διαφορά επίσης: οι κουκουλοφόροι είναι άγνωστοι που μπορεί άνετα να είναι και προβοκάτορες της αστυνομίας (όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθόν και με βίντεο) για να γίνουν όλα αυτά, από την άλλη οι αστυνομικοί είναι υπάλληλοί μας για να μας προστατεύουν όποτε χρειάζεται όντως και όχι για να τρομοκρατούν για λόγους εντυπωσιασμού και "σας πήραμε τα εξάρχεια ρε μουνιά λολ"-αντίποινα. Death MD αρνούμαι ότι υπάρχεις, your argument is invalid.
    Γιατί δε με θες κυρά μου; Επειδή είμαι ψαράς;

πελοπ/σιακή λέρα attila's Avatar

μπαν τοτε.τι σκατα αντμιν σε βαλαμε

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Αυτές οι επιδείξεις ισχύος δεν είναι εντελώς άχρηστες. Η τήρηση του νόμου απαιτεί να διαμορφώνεται και η συνείδηση ότι παράνομες ή παράτυπες πράξεις έχουν και τις προβλεπόμενες συνέπειες, κι αυτό απαιτεί επιτήρηση και έλεγχο.

Το πρόβλημα δεν είναι η κίνηση αυτή καθ' αυτή, αλλά το γεγονός πως κανείς δεν ελέγχει και τους ίδιους του αστυνομικούς που κάνουν κατάχρηση των αρμοδιοτήτων τους και παρενοχλούν πολίτες χωρίς λόγο. Όταν γίνεται σωματική έρευνα, εξακρίβωση στοιχείων ή, πόσο μάλλον, προσαγωγή έτσι τυχαία, απλά επειδή δεν τους άρεσε η φάτσα σου, κι όχι στο πλαίσιο μιας οργανωμένης έρευνας για συγκεκριμένη πράξη, τότε όλα αυτά έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, την απαξίωση, στα μάτια των πολιτών, του ρόλου της αστυνομίας.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

wat. Συνέπειες σε ποιον, σε όποιον τολμά να πάει για καφέ ή να μένει στην περιοχή όπου βγήκαν 15 άτομα και τα σπάσανε;

Άλλο ο έλεγχος και άλλο οι συνέπειες. Δεν είναι ο έλεγχος οι συνέπειες. Έλεος.
    I just posted on ER... Take that, society!

Τώρα δηλαδή μιλάμε σοβαρά, ο έλεγχος γινόταν για να αποδοθούν ευθύνες; Έψαχναν τσέπες για να βρουν κουκούλες και ρόπαλα; Ο έλεγχος ήταν οι συνέπειες.

Spider Jerusalem Deggial's Avatar

Quote Originally Posted by Dragonlord View Post
    wat. Συνέπειες σε ποιον, σε όποιον τολμά να πάει για καφέ ή να μένει στην περιοχή όπου βγήκαν 15 άτομα και τα σπάσανε;
    Ουφ, ξαναδιάβασε τι γράφω.
    No trees were killed to send this message, but a large number of electrons were terribly inconvenienced.

Ναι, στο δεύτερο μέρος καλά τα λες, αλλά στο πρώτο τα κάνεις μαντάρα και πέφτεις σε αντιφάσεις. Γιατί δεν μπορεί να "μην είναι εντελώς άχρηστες αυτές οι επιδείξεις ισχύος" τη στιγμή που αποτελούνται από όσα κατηγορείς στο δεύτερο μέρος. Η μόνη επίδειξη ισχύος που "δεν είναι εντελώς άχρηστη" θα ήταν να τους έπιαναν. Αλλά αυτή είναι μια εντελώς άλλου είδους επίδειξη ισχύος.

R U OK Esteban's Avatar

Ντααααξ η καραμέλα με τους παρακρατικούς. "Είστε όλοι προβοκάτορες" φάση.
    Αν ο εχθρός είναι ηλίθιος δεν χρειάζονται ασφαλίτες να τα σπάνε. Δηλαδή δεν έχετε γνωρίσει ποτέ καθυστερημένους ανάρχες Μεσσολογγίου παύλα πάμε να σπάσουμε αμάξια γαμώ τους μπάτσους;

Δράκος ikonoklast's Avatar

Βημα 1: Οι επιδρομές απο τους μεσολλογίτες κλπ φρικιά υπάρχουν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και θα οξύνονται και θα γίνεται της καριόλας ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή οι μπάτσοι χρόνια τώρα κάνουν "επιδείξεις ισχύος" και αποκαθιστούν τον νόμο και την τάξη. Ήταν το μπατσοκ που ίδρυσε τα ματ, ήταν ο εθνηγέτης αντρίκος που βάραγε τα πουρά, ήταν οι "εκσυγχρονιστές" που τα κάνανε αλφα και ωμέγα της "δημοσίας τάξης", ήταν ο πράκτορας και πιόνι χρυσοχοϊδης που πρωτοδοκίμασε το δόγμα "σε καθε γωνία υπάρχει αστυνομία", ήταν η ολυμπιάδα, η "τρομοκρατία", ο "εσωτερικός εχθρός", η "ασφάλεια", οι "λαθρομετανάστες", η "εγκληματικότητα" που τους έδωσαν το χρίσμα, ήταν η χουντοσυμμορία του στρατάρχη πολύδωρα κλπ που αποχαλίνωσε κάθε γελοιότητα. Τόσα χρόνια κρατική ισχύς, απο τα μπατζάκια μας τρέχει. Τι καταφέρατε; Σαπίσατε και δολοφονήσατε μετανάστες, σαπίσατε και δολοφονήσατε μαθητές, επίσης φοιτητές και εργάτες. Φίλε χρήστη Death MD, Deggial, Custom User ή όπως σε λένε, έχεις short memory ή απλώς είσαι τόσο ΜΟΓΚΟΛΟ; Δεν είναι ρητορική η ερώτηση, αλήθεια ρωτάω.

nihil pop metamelia3's Avatar

που πηγε το ικονοποστ;
    this is radio freedom.

Δράκος ikonoklast's Avatar

Μου το σβησε ο dragonlord!

R U OK Esteban's Avatar

τι έλεγε το ικονοποστ;

A rock, an island Drumsick's Avatar

ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΙΓΚΝΑΤΣΟΥΡ ΣΟΥ.

R U OK Esteban's Avatar

Quote Originally Posted by Drumsick View Post
    ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΣΙΓΚΝΑΤΣΟΥΡ ΣΟΥ.
    εσύ τι παρεμβάλλεσαι ΜΩΡΗ;

Είδες να σχολιάζω τις φωτογραφικές σου εμπνεύσεις;

Θα αλλάξει όταν έρθει η ώρα του

Tags for this Thread